Doorway > Teollisuuden erikoisovet

Teollisuuden erikoisovet

Erikoisovet teollisuuden tarpeisiin

Taitto-ovet

Sivuille aukeavat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita ilman, että toimintavarmuus kärsii. Taitto-oven saat myös koneistolla sekä ikkunoilla tai täyslasitettuna. Erinomainen ovi esimerkiksi navettaan, paloasemalle, halliin ja pesukadulle.

Doorwayn valtakunnallinen nosto-ovien ja erikoisovien huolto

Palo-ovet

Valikoimastamme löytyy seuraavat paloluokitellut ovet: Rullakangasnosto-ovet (EW30/60/120-luokitukset) Teräspalorullaovet (EI60/90-luokitukset) Paloliukuovet (EI60-luokitus) Palonosto-ovet (EI60/90-luokitukset)

Pikarullaovet

Tarjoamme pikarullaovia teollisuuden tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy pikarullaovet moniin eri käyttötarkoituksiin: Väliovet varastoihin ja kauppoihin joustavalla tuntoreunalla. Suuret teollisuuden pikarullaovet jopa 7000 mm × 7000 mm kokoon asti. Alumiininen pikarullaovi teollisuuden tarpeisiin. Pikarullaovet elintarviketeollisuuden vaatimuksiin. Kaikkiin oviin on saatavilla tarpeisiinne sopivat turva- ja lisävarusteet: Joustava törmäyksen jälkeen itsestään korjautuva alareuna. Kosketukseen reagoiva tuntoreuna. Valoverhot. Kauko-ohjaus. Avauspainikkeet ja vetokytkimet. Tutka-avaus henkilön ja ajoneuvon tunnistuksella.

Doorway erikoisovet pikarullaovi Nosto-ovet teollisuuteen.
Doorway -nosto-ovi teollisuuteen kapea vaakaura. Teollisuuden nosto-ovi.

Kuormauslaitteet

Tarjoamme kokonaisvaltaiset kuormausratkaisut: Kuormaussillat Kuormaustilat Mekaaniset ja ilmatäytteiset tiivisteet Nostopöydät

Erikoisovitoteutuksia