Rekry

Liity doorwayn taitavaan tekijäporukkaan

Me Doorwayllä uskomme yhdessä tekemiseen, jatkuvaan parantamiseen ja eteenpäin katsomiseen. Siksi meillä on käytössämme aina uusimmat työtavat ja -välineet. Asiakaskokemuksen laadukkuus on Doorwaylle kaikki kaikessa, oli kyse sitten nosto-ovien ja erikoisovien valmistamisesta, asennuksesta tai huollosta. Siksi kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme aina korkeinta mahdollista laatua.

 

Hae avoimia paikkoja

Myyjäksi Doorwaylle!

Myyjä, Oulu

Etsitkö uutta suuntaa työurallesi? Oletko jo tehnyt myyntityötä yritysasiakkaiden tai kuluttajien parissa? Sujuuko sinulla nykyaikaisten myyntityökalujen käyttö? Onko etätapaamiset ennestään tuttu toimintatapa? Haluatko onnistua….
Doorway-Teollisuuden_nosto-ovet_hero-1920x800

Jätä avoin hakemus

Haluaisitko työskentelemään Doorwaylle, mutta sopivia paikkoja ei ollut avoimina tai et ihan tarkkaan tiedä, mihin hommiin parhaiten soveltuisit? Eipä hätää! Lähetä meille avoin hakemus,….
nosto-oviasentaja-etelä-suomi

Nosto-oviasentajia, Etelä-Suomi

Nosto-oviasentajaksi Doorwaylle? Etsitkö uutta suuntaa työurallesi? Onko kotimaisuus sinulle tärkeää? Oletko jo asentanut ikkunoita, ovia, koneita tai laitteita ja sinulta asennukset onnistuvat? Olet voinut….