Doorway > Rekry

Avoimet työpaikat

Liity Doorwayn taitavaan tekijäporukkaan!

Me Doorwayllä uskomme yhdessä tekemiseen, jatkuvaan parantamiseen ja eteenpäin katsomiseen. Siksi meillä on käytössämme aina uusimmat työtavat ja -välineet. Asiakaskokemuksen laadukkuus on Doorwaylle kaikki kaikessa, oli kyse sitten nosto-ovien ja erikoisovien valmistamisesta, asennuksesta tai huollosta. Siksi kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme aina korkeinta mahdollista laatua.

Hae avoimia paikkoja

Hakuaika: 30.4.2021

Asennustyönjohtajan haku
Etsitkö uutta suuntaa työurallesi? Onko kotimaisuus sinulle tärkeää? Oletko jo asentanut ikkunoita, ovia, koneita tai laitteita ja sinulta asennukset onnistuvat? Haluat kuitenkin mennä eteenpäin. Voit olla myös kokeneempi esimies, jolla on käytännön kokemusta asennustyöstä ja läheinen ote tekemiseen. Voimakkaasti kasvaneen asiakaskysynnän ansiosta Doorwayllä on avautunut teille mahdollisuus seuraavaan askeleen urallanne. 

Yrityksestä

Doorway on suomalainen nosto-ovia valmistava sekä myyvä yritys, joka on perustettu vuonna 2012. Doorwayllä on maan kattava asennus- ja huoltoverkosto. Asennuksista vastaavat omat ammattitaitoiset asentajamme. Päätoimipaikkamme on Oulussa, muita toimipaikkoja meillä on Seinäjoella ja pääkaupunkiseudulla. Doorway työllistää tällä hetkellä 50 työntekijää ympäri Suomen. Doorwayn nosto-oville ja palvelulle myönnettiin arvostettu Avainlippu-merkki lokakuussa 2020.

Asennustyönjohtajan työ

Työ on asennustoimintamme päivittäistä johtamista ja kehittämistä. Jaatte vastuun asentajien päivittäisestä johtamisesta asennuspäällikkömme kanssa. Työ sisältää työmaakäyntejä pääasiassa Pohjois-Suomen alueella. Tehtävä on monipuolinen jossa olet kontaktissa asiakkaiden ja työkavereidesi kanssa.

Odotamme sinulta

Tavoitteellista, itseohjautuvaa asennetta työhön, sekä hyvää ajanhallintaa. Käytännön kokemusta asentamisesta. Halua ja kykyä ihmisten johtamiseen. 

Tarjoamme sinulle:

 • Nykyaikaiset työkalut työsi tekemiseen
 • Markkinoiden laadukkaimmat nosto-ovituotteet
 • Mukavan työporukan
 • Kaiken tarvittavan tuen jotta menestyt tehtävässäsi
 • Vastuuta ja vapautta 
 • Vakituisen työsuhteen
 • Mahdollisuuden kehittyä ja saada koulutusta

Täytä hakemus heti. Työn aloitus ajankohta on jo Toukokuussa.

Lisätietoja työpaikasta antaa:
Juha Kellokoski, Operatiivinen johtaja
040 773 0016

Täytä hakemus  Hakuaika: Jatkuva

  Haluaisitko työskentelemään Doorwaylle, mutta sopivia paikkoja ei ollut avoimina tai et ihan tarkkaan tiedä, mihin hommiin parhaiten soveltuisit? Eipä hätää! Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi, ja jatketaan juttua siitä.

  Lisätietoja työpaikasta antaa:
  Juha Kellokoski, Operatiivinen johtaja
  040 773 0016

  Täytä hakemus

   Tiedoston maksimikoko on 2048kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.

   Pidämme tekijöistämme huolta:

   1.
   Kattava koulutus tehtävään.
   2.
   Laadukkaat työvälineet ja vaatteet.
   3.
   Ammattitaitoiset ja rennot työkaverit.
   4.
   Mahdollisuus edetä uralla.
   5.
   Kattava työterveyshuolto.

   MEIDÄN TARINAMME

   KOTIMAISTEN NOSTO-OVIEN EDELLÄKÄVIJÄ

   • Perustettu
   2012

   Doorway Finland Oy perustetaan. Sopimus ovivalmistajan kanssa ovien maahantuonnista. Ensimmäinen asentaja palkataan.

   • TOIMINTA LAAJENEE
   2018

   Doorway laajentaa toimintaa kotimaan ulkopuolelle: ensimmäiset oviasennukset tehdään naapurimaa Ruotsissa.

   • TEHDAS AVATAAN
   2020

   Korona yllättää koko maailman. Doorway vastaa tähän aloittamalla oman nosto-ovituotannon Kiimingissä. Ensimmäiset omalla tehtaallamme Kiimingissä valmistetut ovet näkivät päivänvalon toukokuussa 2020.

   • AVAINLIPPU-MERKKI
   2020

   Lokakuussa 2020 Doorwayn oville myönnettiin arvostettu Avainlippu-merkki. Doorway on ainoa suomalainen nosto-ovitarjoaja, joka valmistaa ovet kotimaassa.