Autotallin nosto-oviremontti

Autotallin oviremontti edessä? Valitse Doorwayn huippulaadukas nosto-ovi

Onko tullut aika uusia vanha, aikansa elänyt autotallin ovi? Etsitkö laadukasta ja kestävää autotallin ovea?

Olet oikeassa paikassa, Doorwayn nosto-ovi on ratkaisu sinulle!

Meiltä saat huippulaadukkaan, kestävän ja arkeasi huomattavasti helpottavan nosto-oven autotalliisi, suoraan toimitettuna kotiisi.

Meidän nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu toimimaan suomalaisissa, vaihtelevissa ja joskus rajuissakin olosuhteissa. Ovissamme on panostettu materiaalien laatuun, kestävyyteen ja toimivuuteen sekä ovien helppokäyttöisyyteen. Vastuullisena toimijana haluamme myydä ovia, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, ja joita voi huoltaa ja korjata.

Meiltä saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan mittatilausoven. Tarjolla on runsaasti varuste-, tyyli- ja värivaihtoehtoja. Nosto-ovi asennetaan halutessasi suoraan paikalleen.

Tutustu nosto-oviimme lisää ja tilaa elämäsi helpoin remontti avaimet käteen -periaatteella!

Doorway DW4 Puunsyypintainen autotallin nosto-ovi

Milloin on aika uusia autotallin ovi?

Nykyisessä ovessa ilmenee teknisiä ongelmia tai toimintahäiriöitä. Oven tärkein tehtävä on aueta ja sulkeutua moitteettomasti säässä kuin säässä. Ei ole kiva tunne, kun on kiireisenä lähdössä johonkin ja autotallin ovi ei suostukaan aukeamaan, eikä autoa saa ulos.

Ovessa ilmenee näkyviä kulumisen merkkejä tai vaurioita, kuten ruostetta, murtumia, repeämiä. Ovi saattaa näin ollen myös muuttua vaaralliseksi, joten sen uusiminen voi olla ajankohtaista.

Vanha ovi ei enää vastaa nykyisiä turvallisuusstandardeja. Jos ovessa ei ole kunnollista lukitusta tai jos sen turvallisuusominaisuudet ovat puutteellisia, on syytä harkita uuden, turvallisemman oven hankkimista. On mukavaa tietää, että arvokas omaisuus on oikeasti turvassa autotallissa.

Vanha ovi ei ole energiatehokas. Jos huomaat, että autotallin lämpötila vaihtelee merkittävästi tai että energiaa kuluu enemmän kuin odotit, saattaa olla aika päivittää ovi energiatehokkaampaan malliin.

Jos oven ulkonäkö ei enää miellytä tai se ei sovi talon ulkoasuun, uusi ovi voi olla hyvä tapa parantaa kiinteistön ulkonäköä ja arvoa.

Vanha ovi on tullut elinkaarensa päähän, jolloin ainoa ratkaisu on uusia ovi. Jos et tiedä, onko oman autotallisi ovi uusimisen tarpeessa, niin ota yhteyttä meihin, asiantuntijamme auttavat sinua.

Miksi kannattaa valita nosto-ovi autotalliin?

Tilan säästö

Nosto-ovi nousee pystysuoraan ylös ja asettuu autotallin katon alle, jättäen molemmat sivut ja etualueen vapaaksi. Näin voit hyödyntää autotallin tilan tehokkaammin ja pysäköidä auton lähemmäs ovea.

Helppokäyttöisyys

Voit avata ja sulkea nosto-oven painikkeella, kaukosäätimellä tai jopa puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Tämä lämmittää mieltä erityisesti räntäsateessa tai paukkupakkasella.

Räätälöitävyys

Saatavilla on runsaasti erilaisia värejä, materiaaleja, tyylejä ja varusteita. Autotallistasi tulee helppokäyttöisyyden lisäksi myös todella tyylikäs.

Energiatehokas

Nosto-ovi on valmistettu energiatehokkaaksi. Näin autotallisi pysyy talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ja lämmityslaskusi pysyy maltillisena.

Käyntiovi

Nosto-oveen saa käyntioven, joka entisestään helpottaa autotallin käyttöä. Et tarvitse autotalliin erillistä kulkua, eikä aina tarvitse avata koko ovea.

Arkea helpottava

Nosto-ovellinen autotalli muuttuu pelkästä tavaroiden säilytyspaikasta arjen pelastajaksi.

Doorway kokemuksia

Helena Ewalds
Helena Ewalds
2024-02-15
Ensimmäinen työ suoritettiin omakotitalon ulko autotalliin 2 v sitten,nyt tein tilauksen talon autotalliin. Tarjouksen teko ja käsittely sujui hienosti netin kautta tälläkin kertaa. Ammattitaitoa riittää niin asiakas kohtaamisessa kuin työn suorittamisessa. Luotettava täysin kotimainen yritys.
juho halme
juho halme
2023-06-21
Koko prosessi meni sujuvasti tarjouksen teosta asennukseen asti. Ovien asentaja oli sama henkilö joka kävi myös mittaamassa ovet etukäteen, joten hän tiesi kohteen jo valmiiksi. Asentaja teki myös ovien sivujen pellitykset samalla käynnillä. Iso plussa myös siitä että kynnyskin pellitetään ja tehdään kunnon kaato, ettei sadevedet mene autotalliin. Kaikilla tarjouksen tehneillä näin ei ole, vaan asia pitäisi hoitaa itse. Suosittelen vahvasti Doorwaytä!
Mikko Väisänen
Mikko Väisänen
2023-04-20
Jos ei muuta niin huollon ukkeli Matikainen tai Matilainen saa täältä täydet pisteet 👌 meillä meni Talliosakkeen ovi juntturaan eikä enää auennut, niin opasti step-by-step puhelimitse jostain Oulusta käsin oven raja-arvojen ohjelmoinnin, jonka sit ohjeiden mukaan tein ja nyt toimii ovi ja työnteko voi jatkua. Suosittelen!
Tapio Puurunen
Tapio Puurunen
2023-03-13
Hieno ovi ja reipas toimitus. Kotimaisuus, tehtaan asentajat, hyvä palvelu - näitä hain ja sain.
Risto Rahkola
Risto Rahkola
2023-03-04
Ovi pelaa hyvin

Autotallin ryhtiliike – elämäsi helpoin remontti

Autotallin pariovet ennen nosto-oviremont aloittamista. Doorway nosto-ovet autotalleihin.
Doorway DW2 - Aaltokuvio rappauspinnalla

Tarjoamme kokonaisvaltaisen nosto-oviremontin autotallillesi. Huolellisesti ja ammattitaidolla toteutettu oviremonttimme parantaa huomattavasti autotallisi ulkonäköä, mutta mikä vielä tärkeämpää, sen toimivuutta ja käytön turvallisuutta.

Sinun ei tarvitse katsella päiväkausia remontin jälkiä pihamaallasi, sillä toteutamme oviremontin yhdessä päivässä huippuvarustellun asennusautomme avulla. Kaikki nosto-oviremonttiin osallistuvat henkilöt ovat Doorwayn omia työntekijöitä. Koulutamme asentajiamme ja vastuu turvallisuudesta ja työnjäljestä on siksi aina yksissä käsissä.

Työ tehdään sovitusti ajallaan. Täsmällisyys on meille kunnia-asia. Teemme ajallaan sen, minkä lupaamme. Hyvä nosto-oviremontti perustuu tarkkaan etukäteissuunnitteluun. Meillä yhtäjaksoinen toteutus syntyy hyvällä yhteistyöllä suunnittelusta, tuotantoon, logistiikkaan ja asennukseen asti.

Siivoamme lopuksi jälkemme ja viemme remonttijätteet ja vanhat ovet pois.

Remontin päätyttyä saat käyttöösi markkinoiden parhaan, Avainlipulla varustetun Doorwayn nosto-oven.

Tilaa maksuton nosto-ovi-esittely ja uudistusehdotus autotallillesi. Hoidamme sen etänä kaikkialle Suomeen.

Tutustu autotallin nosto-ovimallistoomme

Miten Doorwayn nosto-oviremontti etenee?

1.

Etätapaaminen: Remontin suunnittelu ja tarjous

2.

Tarjouksen hyväksyminen

3.

Nosto-oven valmistus omassa tuotannossa

4.

Oven toimitus

5.

Nosto-oviremontti: Asennus, luovutus ja käytön opastus

6.

Huolto ja varaosat, saatavilla 24/7

Näin autotallin nosto-oviremontti toteutetaan

Asiakaskokemuksia doorway nosto-ovesta

Autotallin nosto-ovi
Matti Junes, omakotiasuja
Rovaniemi

Seurasin nosto-ovi -asennusta sivusta ja olin tyytyväinen, etten ollut ryhtynyt hommaan itse.

”Autotallimme paikka on tuulinen ja kerää helposti lunta ja jäätä oven eteen. Vanhoja pariovia piti vetää jäätä vasten, ja ne kärsivät sellaisesta kohtelusta. Nosto-ovi on siitä hyvä että ylöspäin avautuessa ei sellaista ongelmaa ole. Seurasin nosto-ovi asennusta sivusta ja olin tyytyväinen, etten ollut ryhtynyt hommaan itse: siinä oli niin paljon yksityiskohtia, jotka piti tietää. Kun autokin aukeaa avaimella matkan päästä, niin miksi ei autotallin nosto-ovi? Nyt tuntuu oikein hyvältä ja nykyaikaiselta. Olen tässä mielessä ajassa mukana näin 40-luvulla syntyneenä.”

Talliosake nosto-ovi Doorway
Joona Österberg, rakennusjohtaja, Talliosake
Helsinki

Hommat sujuvat niin kuin pitääkin, ja sovituista asioista pidetään kiinni. Doorwayn toimintamalli on joustava.

”Olemme kulkeneet Doorwayn kanssa samoilla työmailla pitkään. Hommat sujuvat niin kuin pitääkin, ja sovituista asioista pidetään kiinni. Doorwayn toimintamalli on joustava. Loppuvuodesta rakentamisessa tulee aina kiire, ja silloin työmaita on pystyttävä viemään valmiiksi nopeutetusti. Doorway on pystynyt joustamaan ja palvelemaan silloinkin, ja työmaat on saatu valmiiksi nopeutetussa aikataulussa. Doorwayn työnjohdon kanssa toimiminen sujuvaa: yksi henkilö vastaa kaikesta, eikä tarvitse soitella useamman henkilön kanssa.”

Doorway -nosto-ovi teollisuuteen. Primapower Seinäjoki teollisuuden nosto-ovi.
Roope Huhtala, hankintainsinööri, Lujatalo
Seinäjoki

Doorwayn myynnin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin.

”Doorway on toimittanut Lujatalolle pääosin teollisuuden nosto-ovia. Doorwayn myynnin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin. Omassa työssäni negatiiviset asiat yleensä kulkeutuvat korviini eikä Doorwayn kohdalla niitä ole ollut. Asiat hoidetaan ripeästi ajallaan kuntoon.”

Doorway -nosto-ovi teollisuuteen kapea vaakaura. Teollisuuden nosto-ovi.
Juhani Luhtala, projektinjohto, Trutec Oy
Seinäjoki

Halusimme löytää nosto-ovi toimittajan, joka hoitaa sekä myynnin, asennuksen että jälkityöt.

”Hankimme nosto-ovet aikaisemmin lukuisilta eri toimijoilta. Reklamaatiotilanteissa ovitoimittajia oli hankala saada kiinni, ja lisätöistä laskutettiin herkästi. Halusimme löytää nosto-ovi toimittajan, joka hoitaa sekä myynnin, asennuksen että jälkityöt. Tutustuimme Doorwayn palveluihin, ja siitä lähtien he ovat hoitaneet asiakkaidemme ovet. Ongelmatilanteissa soitetaan suoraan Doorwaylle, ja asia saadaan ratkaistua. Nosto-ovi -toimitukset sujuvat niin kuin on sovittu. Ovi ja rungot suunnitellaan yhdessä, jolloin ne saadaan alusta lähtien halutunlaisiksi. Homma on tullut onnistuneesti päätökseen, kun puhelimeen tulee tekstari asennuksen valmistumisesta.”

Edellinen
Seuraava

Kaikki helposti doorwaylta

Työn osuudesta kotitalousvähennystä

Voit vähentää tekemämme työt verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Toimitamme eritellyt tiedot tekemistämme töistä ja neuvomme tarvittavan ilmoituksen tekemisessä.

Lisätietoa saat meiltä tai Verohallinnon verkkopalvelusta.

Helppo rahoitus

Meiltä saat myös edullisen ja suositun rahoituspalvelun, jonka avulla pääset toteuttamaan remonttiunelmasi. Voit valita rahoituksen osalle tai vaikka koko remontille.

Doorway – kotimainen nosto-ovien asiantuntija

Doorwayn ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen.

Doorway on valtakunnallisesti tunnustettu nosto-ovien asiantuntija. Ylpeänä jo yli 40 000 toteutetun nosto-ovi projektin kokemuksella.

Teknisten ovien alalla olemme merkittävä toimija, joka tarjoaa huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja yksityisille ja yrityskäyttöön.

Doorwayn tuotteille ja palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen ja huoltoon asti.

Perustettu
2012
Asennettuja ovia
40 000
Nosto-oviremontteja
5 000
Työllistämme (hlö)
50

Älä mieti enää, vaan kysy tarjous nyt!

Soita myyntiin

Pyydä tarjous nosto-oviremontista

Ota yhteyttä sähköpostilla

Tehtyjä nosto-oviremontteja

Myös yksi soitto riittää

Kysy tarjous nosto-oviremontista

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Autotallin nosto-oviremontit kaikkialle Suomeen helposti Doorwaylta

Katso alta paikkakunnat, missä Doorway tekee autotallin oviremontteja:

Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Enonkoski, Enontekiö, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Halsua, Hamina, Hankasalmi, Harjavalta, Hanko, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Heinävesi, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Humppila, Huittinen, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Imatra, Ilmajoki, Ilomantsi, Inari, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Janakkala, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juupajoki, Juva, Juuka, Jyväskylä, Jämijärvi, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kalajoki, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Keitele, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kihniö, Kerava, Keuruu, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kittilä, Kiuruvesi, Kivijärvi, Kokemäki, Konnevesi, Kokkola, Kolari, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuortane, Kurikka, Kuopio, Kustavi, Kuusamo, Kyyjärvi, Kärkölä, Kärsämäki, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinlahti, Lappajärvi, Lapinjärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lieto, Lestijärvi, Lieksa, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Marttila, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Miehikkälä, Mikkeli, Muhos, Multia, Muonio, Muurame, Mustasaari, Mynämäki, Myrskylä, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Nivala, Nokia, Nurmes, Nurmijärvi, Närpiö, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Pelkosenniemi, Pello, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Posio, Pudasjärvi, Porvoo, Pukkila, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhtää, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Pälkäne, Pöytyä, Pyhäranta, Raahe, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Ranua, Rauma, Rautalampi, Reisjärvi, Rautavaara, Rautjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Rääkkylä, Saarijärvi, Salla, Salo, Sastamala, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Savukoski, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siilinjärvi, Simo, Siikalatva, Sipoo, Siuntio, Sodankylä, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Säkylä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Tervola, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusniemi, Tuusula, Tyrnävä, Utajärvi, Utsjoki, Ulvila, Urjala, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaala, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vesanto, Vehmaa, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Virolahti, Virrat, Vöyri, Ylitornio, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä, Ähtäri, Äänekoski