Doorway > Nosto-oven käyntiovi

Nosto-oven käyntiovi

Nosto-ovi käyntiovella - vaivatonta kulkua autotalliin

Avainlippu

Haluaisitko autotalliisi toimivan kulkuaukon, mutta sivuovelle ei ole tilaa tai se tulee kalliiksi?

Nosto-oven käyntiovi säästää niin tilaa kuin kustannuksia, sillä et tarvitse erillistä sivuovea. Nosto-oveen toiveiden mukaan asennettu käyntiovi helpottaa kulkuasi autotalliin jalan, pyörällä tai pyörätuolilla, kun sinun ei tarvitse avata koko nosto-ovea.

Doorwayn nosto-ovet on tehty kestämään kotitalouskäytössä jopa 30 vuotta. Annamme nosto-ovillemme 10 vuoden takuun kotitalouskäytössä, joka kattaa myös kaikki kuluvat osat.

Haluamme tehdä nosto-ovi hankinnasta, ostamisesta ja ylläpidosta mahdollisimman vaivatonta. Kun ovessasi lukee Doorway, tiedät aina kehen ottaa yhteyttä. Merkkihuoltomme ja varaosapalvelumme päivystävät 24/7 ympäri Suomen.

Doorway kokemuksia Googlessa

Aki Dahlström
Aki Dahlström
05/01/2022
Vahvistettu
Huolto korjasi muiden asennuksia. Nopea ja hyvä palvelu. Tyytyväinen nosto-ovi huoltoon.
Hermanni Kujanpää
Hermanni Kujanpää
08/09/2021
Vahvistettu
Taitava ja asiallinen porukka joka hoitaa hommat niinkuin kuuluu. Ovet hyviä ja hiljaisia ja toimii nätisti. Huoltokin toimii nopealla aikataulullakin.
Jarno Kokko
Jarno Kokko
07/09/2021
Vahvistettu
Ovi toiminut ilman moitteita, ammattitaitoinen asennus aikataulussa.
Tuomas Savolainen
Tuomas Savolainen
07/09/2021
Vahvistettu
Hyvä asiakaspalvelu kaikin puolin. Nosto-ovi ja avaaja vaikuttavat laadukkailta. Kasausohjeet saisivat olla hiukan selkeämmät, mutta kuitenkin ITSE-asennus onnistui. Avaaja vaihtui kesken tilauksen ja osa tavaroista tuli jälkitoimituksena, mutta nopeasti/sujuvasti homma hoitui. Voin suositella tätä tuotetta.
Tommy Nyholm
Tommy Nyholm
07/09/2021
Vahvistettu
Myyntivaiheesta toimitukseen, kaikki meni nappiin. Kaikki kuten myyjä lupasi ja asentaja teki niin tarkkaa duunia että eipä ole vastaavaa tullut eteen. Täydet pisteet!

6 syytä valita Doorway nosto-oven käyntiovi

1.
Kestävä, suomalainen Avainlippu-tuote
2.
Laatua pienintä yksityiskohtaa myöten
3.
Takuu kymmenen vuotta
4.
Huolelliset omat asentajat
5.
Palveleva nosto-ovi merkkihuolto
6.
Turvallinen & helppokäyttöinen tuote

Nosto-ovi käyntiovella mittatilaustyönä

Valmistamme Doorwayn nosto-ovet sekä niihin asennettavat käyntiovet aina mittatilaustyönä toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Käyntioven koko ja sijainti suunnitellaan aina yksilöllisesti mittojesi mukaan. Doorwayn käyntiovissa on vakiona matala kynnys (17-80 mm) riippuen valitusta nosto-oven turvalaitteesta.

Käyntiovessa on mahdollista räätälöidään muun muassa:

-käyntioven koko
-käyntioven sijainti nosto-ovessa
-lukitusjärjestelmä
-kynnyksen tyyppi
-oven avautumissuunta
-oven kätisyys>
-materiaalit ja väri

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen.

Miksi Doorwayn nosto-oven käyntiovi?

Kestävyys

Doorwayn nosto-oven käyntiovi on kestävä ratkaisu. Käytämme ainoana toimijana kestäviä valettuja erillissaranoita, jotka varmistavat oven jämäkän rakenteen ja oven toiminnan.

Doorwayn nosto-oven käyntiovessa käytetään ainoana toimijana kestäviä valettuja erillissaranoita
Nosto-ovi, johon asennetaan käyntiovi, varustellaan turvakytkimellä.

Turvallisuus

Nosto-ovi, johon asennetaan käyntiovi, varustellaan turvakytkimellä. Tämä estää oven nostamisen sekä rikkoontumisen, jos käyntiovi on jäänyt auki.

Kynnys

Nosto-oven käyntiovi on varustettu matalalla kynnyksellä, jonka yli on helppo kuljettaa tavaroita. Kynnys on 17-80 millimetrin korkuinen ja helpottaa autotallin käyttöä kulkiessasi jalan tai liikkuessasi esimerkiksi pyörällä tai pyörätuolilla.

Nosto-oven käyntiovi on varustettu matalalla kynnyksellä, jonka yli on helppo kuljettaa tavaroita.
Käyntiovessa on leveä kulkuaukko, joka on vakiona 915 mm.

Oviaukon leveys

Käyntiovessa on leveä kulkuaukko, joka on vakiona 915 mm. Leveyttä voidaan räätälöidä tarpeittesi mukaan aina 1200 mm asti.

Lukitus

Käyntioveen asennetaan vakiona lukkopesä kahvalla (kolme avainta). Saatavilla myös Abloy-lukitusratkaisut sarjoitettuna asiakkaan avaimelle. Vanhoista nosto-ovista on myös mahdollista siirtää vanhat avainpesät uuteen oveen.

Käyntioveen asennetaan vakiona lukkopesä kahvalla (kolme avainta).
Doorwayn käyntiovelliset nosto-ovet on mahdollista varustella nykyaikaisilla lukitusjärjestelmillä

Älylukko

Doorwayn käyntiovelliset nosto-ovet on mahdollista varustella nykyaikaisilla lukitusjärjestelmillä, joista esimerkkinä mm. Yale Doorman sekä Rollock. Mikäli kiinteistöösi tulee jokin muu lukitusratkaisu, se sopii parhaiten Doorwayn oviin.

Blogi

02.05.2022 I Autotallin hinta ja hankinta - iso ja korkea autotalli

Autotallin hinta ja hankinta – iso ja korkea autotalli

Tässä artikkelissa syvennymme, mitä maksaa iso ja korkea autotalli, sekä […]

Lue lisää
11.04.2022 I Autotallin hinta ja hankinta- valmis autotalli avaimet käteen?

Autotallin hinta ja hankinta- valmis autotalli avaimet käteen?

Tässä artikkelissa tutkimme, mitä valmis autotalli avaimet käteen -periaatteella hankittuna […]

Lue lisää
17.12.2021 I Nosto-oven jousi poikki? Doorwayltä uusi jousi nopeasti!

Nosto-oven jousi poikki? Doorwayltä uusi jousi nopeasti!

Autotallin nosto-ovi ei nouse ylös? Rikkoontunut tai poikki mennyt nosto-oven […]

Lue lisää

Nosto-oven käyntiovi helpottaa arkea

Nosto-oveen integroitu käyntiovi on hyvä ratkaisu, jos esimerkiksi autotalliin ei ole mahdollista järjestää muuta kulkua jalan. Tyypillinen tilanne on esimerkiksi, että tontti on niin pieni, ettei kulkua sivusta talliin ole mahdollista järjestää.

Sijoittamalla käyntioven nosto-oveen säästyt turhilta neliöiltä joita muualle sijoitetulle ulko-ovelle pääsy vaatii. Nosto-oven edessä on luonnostaan vapaa pääsy ulkopuolelta ja myös tallin sisältä kun käyntiovi sijoitetaan oikein.

Käyntioven kautta on heppoa kulkea jalkaisin hakemaan harrastusvälineitä tai työkaluja. Näin nosto-ovea ei tarvitse joka kerta nostaa ylös eikä lämpö pääse talviaikaan karkaamaan tallista.

Doorwayn nosto-ovet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki. Doorwayltä saat myös merkkiasennuksen ja pitkän takuun nosto-ovellesi.

Nosto-oven käyntiovi helpottaa arkea ja on kätevä ratkaisu, jos tilaan halutaan kulkea avaamatta nosto-ovea kokonaan auki. Käyntiovi on kätevä esimerkiksi, jos talliin kuljetaan päivittäin paljon esimerkiksi pyörän kanssa.

Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Doorwayllä olemme asentaneet yli 30000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Nosto-oven käyntiovi kaikkialle Suomeen

Alla on listattu kaikki kunnat, jonne Doorwayn oma logistiikka toimittaa nosto-ovet:

LAPPI

Rovaniemi  Kemijärvi  Utsjoki  Savukoski  Pelkosenniemi  Tornio  Kemi  Sodankylä  Keminmaa  Inari  Kittilä  Kolari  Ylitornio  Ranua  Salla  Pello  Posio  Simo  Tervola  Muonio  Enontekiö 

POHJOIS-POHJANMAA

Oulu  Liminka  Kempele  Kalajoki  Muhos  Pudasjärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Siikajoki  Pyhäjärvi  Taivalkoski  Reisjärvi  Utajärvi  Kärsämäki  Lumijoki  Merijärvi  Hailuoto  Oulainen  Pyhäjoki  Pyhäntä  Raahe  Ylivieska  Kuusamo  Nivala  Ii  Tyrnävä  Siikalatva  Sievi  Vaala  Alavieska 

KAINUU

Suomussalmi  Hyrynsalmi  Ristijärvi  Kajaani  Sotkamo  Kuhmo  Paltamo  Puolanka 

KESKI-POHJANMAA

Kaustinen  Toholampi  Lestijärvi  Kannus  Kokkola  Veteli  Perho  Halsua 

POHJANMAA

Oulu  Seinäjoki  Kurikka  Liminka  Mustasaari  Pietarsaari  Kempele  Kauhajoki  Kalajoki  Ilmajoki  Alajärvi  Muhos  Pudasjärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Siikajoki  Pyhäjärvi  Kaustinen  Taivalkoski  Kuortane  Toholampi  Lappajärvi  Reisjärvi  Utajärvi  Kärsämäki  Evijärvi  Lumijoki  Isojoki  Karijoki  Merijärvi  Lestijärvi  Hailuoto  Oulainen  Luoto  Maalahti  Kannus  Pyhäjoki  Korsnäs  Pyhäntä  Alavus  Kristiinankaupunki  Kaskinen  Vaasa  Kokkola  Raahe  Kauhava  Ylivieska  Kuusamo  Lapua 

ETELÄ-POHJANMAA

Seinäjoki  Kurikka  Kauhajoki  Ilmajoki  Alajärvi  Kuortane  Lappajärvi  Evijärvi  Isojoki  Karijoki  Alavus  Kauhava  Lapua  Ähtäri  Teuva  Isokyrö  Vimpeli  Soini 

KESKI-SUOMI

Jyväskylä  Toivakka  Luhanka  Äänekoski  Saarijärvi  Viitasaari  Hankasalmi  Petäjävesi  Konnevesi  Kannonkoski  Kyyjärvi  Kivijärvi  Pihtipudas  Uurainen  Jämsä  Laukaa  Muurame  Keuruu  Joutsa  Karstula  Kinnula  Multia 

POHJOIS-SAVO

Leppävirta  Siilinjärvi  Iisalmi  Varkaus  Lapinlahti  Kiuruvesi  Suonenjoki  Pielavesi  Sonkajärvi  Rautalampi  Tuusniemi  Keitele  Joroinen  Vesanto  Kuopio  Vieremä  Kaavi  Rautavaara  Tervo 

POHJOIS-KARJALA

Kontiolahti  Tohmajärvi  Polvijärvi  Heinävesi  Outokumpu  Nurmes  Joensuu  Liperi  Lieksa  Kitee  Ilomantsi  Juuka  Rääkkylä 

SATAKUNTA

Harjavalta  Huittinen  Eurajoki  Kokemäki  Jämijärvi  Pomarkku  Siikainen  Pori  Rauma  Kankaanpää  Ulvila  Eura  Säkylä  Nakkila  Merikarvia  Karvia 

PIRKANMAA

Tampere  Ylöjärvi  Valkeakoski  Orivesi  Ikaalinen  Vesilahti  Ruovesi  Kuhmoinen  Juupajoki  Virrat  Pälkäne  Punkalaidun  Nokia  Kangasala  Sastamala  Lempäälä  Pirkkala  Akaa  Hämeenkyrö  Mänttä-Vilppula  Parkano  Urjala  Kihniö 

PÄIJÄT-HÄME

Lahti  Lahti  Padasjoki  Iitti  Hollola  Heinola  Orimattila  Asikkala  Kärkölä  Sysmä  Hartola 

ETELÄ-SAVO

Pieksämäki  Kangasniemi  Rantasalmi  Hirvensalmi  Enonkoski  Mikkeli  Savonlinna  Juva  Mäntyharju  Sulkava  Puumala  Pertunmaa 

VARSINAIS-SUOMI

Turku  Pyhäranta  Parainen  Mynämäki  Kemiönsaari  Uusikaupunki  Nousiainen  Lieto  Salo  Kaarina  Raisio  Naantali  Loimaa  Paimio  Masku  Somero  Laitila  Pöytyä  Rusko  Aura  Sauvo  Vehmaa  Koski TL  Marttila  Taivassalo  Oripää  Kustavi 

KANTA-HÄME

Riihimäki  Hausjärvi  Loppi  Jokioinen  Hämeenlinna  Forssa  Janakkala  Hattula  Tammela  Ypäjä  Humppila 

KYMENLAAKSO

Virolahti  Kouvola  Kotka  Hamina  Pyhtää  Miehikkälä 

ETELÄ-KARJALA

Ruokolahti  Taipalsaari  Luumäki  Savitaipale  Rautjärvi  Lappeenranta  Imatra  Parikkala  Lemi 

UUSIMAA

Helsinki  Espoo  Vantaa  Lohja  Nurmijärvi  Kirkkonummi  Kauniainen  Lapinjärvi  Vihti  Hanko  Porvoo  Hyvinkää  Järvenpää  Pornainen  Tuusula  Kerava  Raasepori  Sipoo  Mäntsälä  Loviisa  Karkkila  Siuntio  Inkoo  Askola  Myrskylä  Pukkila