Nosto-oven käyntiovi

Nosto-ovi käyntiovella – vaivatonta kulkua autotalliin

Haluaisitko autotalliisi toimivan kulkuaukon, mutta sivuovelle ei ole tilaa tai se tulee kalliiksi?

Nosto-oven käyntiovi säästää niin tilaa kuin kustannuksia, sillä et tarvitse erillistä sivuovea. Nosto-oveen toiveiden mukaan asennettu käyntiovi helpottaa kulkuasi autotalliin jalan, pyörällä tai pyörätuolilla, kun sinun ei tarvitse avata koko nosto-ovea.

Doorwayn nosto-ovet on tehty kestämään kotitalouskäytössä jopa 30 vuotta. Annamme nosto-ovillemme 10 vuoden takuun kotitalouskäytössä, joka kattaa myös kaikki kuluvat osat.

Haluamme tehdä nosto-ovi hankinnasta, ostamisesta ja ylläpidosta mahdollisimman vaivatonta. Kun ovessasi lukee Doorway, tiedät aina kehen ottaa yhteyttä. Merkkihuoltomme ja varaosapalvelumme päivystävät 24/7 ympäri Suomen.

Doorway kokemuksia googlessa

6 syytä valita doorway-nosto-ovi

1.

Kestävä, suomalainen avainlippu-tuote

2.

Laatua pienintä yksityiskohtaa myöten, tuotekehitys Suomessa

3.

Takuu kymmenen vuotta

4.

Huolelliset omat merkkiasentajat

5.

Palveleva nosto-ovi merkkihuolto

6.

Turvallinen & helppokäyttöinen tuote

Nosto-ovi käyntiovella mittatilaustyönä

Valmistamme Doorwayn nosto-ovet sekä niihin asennettavat käyntiovet aina mittatilaustyönä toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Käyntioven koko ja sijainti suunnitellaan aina yksilöllisesti mittojesi mukaan. Doorwayn käyntiovissa on vakiona matala kynnys (17-80 mm) riippuen valitusta nosto-oven turvalaitteesta.

Käyntiovessa on mahdollista räätälöidä muun muassa:

-käyntioven koko
-käyntioven sijainti nosto-ovessa
-lukitusjärjestelmä
-kynnyksen tyyppi
-oven avautumissuunta
-oven kätisyys>
-materiaalit ja väri

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen.

 

Pyydä tarjous nosto-ovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

040 773 0010

Pyydä tarjous

Miksi Doorwayn nosto-ovi käyntiovella?

Kestävyys

Doorwayn nosto-oven käyntiovi on kestävä ratkaisu. Käytämme ainoana toimijana kestäviä valettuja erillissaranoita, jotka varmistavat oven jämäkän rakenteen ja oven toiminnan.

Doorwayn nosto-oven käyntiovessa käytetään ainoana toimijana kestäviä valettuja erillissaranoita
Vendée Globe -maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti Äkäslompolossa

Turvallisuus

Nosto-ovi, johon asennetaan käyntiovi, varustellaan turvakytkimellä. Tämä estää oven nostamisen sekä rikkoontumisen, jos käyntiovi on jäänyt auki.

Kynnys

Nosto-oven käyntiovi on varustettu matalalla kynnyksellä, jonka yli on helppo kuljettaa tavaroita. Kynnys on 17-80 millimetrin korkuinen ja helpottaa autotallin käyttöä kulkiessasi jalan tai liikkuessasi esimerkiksi pyörällä tai pyörätuolilla.

Nosto-oven käyntiovi on varustettu matalalla kynnyksellä, jonka yli on helppo kuljettaa tavaroita.
Käyntiovessa on leveä kulkuaukko, joka on vakiona 915 mm.

Oviaukon leveys

Käyntiovessa on leveä kulkuaukko, joka on vakiona 915 mm. Leveyttä voidaan räätälöidä tarpeittesi mukaan aina 1200 mm asti.

Lukitus

Käyntioveen asennetaan vakiona lukkopesä kahvalla (kolme avainta). Saatavilla myös Abloy-lukitusratkaisut sarjoitettuna asiakkaan avaimelle. Vanhoista nosto-ovista on myös mahdollista siirtää vanhat avainpesät uuteen oveen.

Käyntioveen asennetaan vakiona lukkopesä kahvalla (kolme avainta).
Doorwayn käyntiovelliset nosto-ovet on mahdollista varustella nykyaikaisilla lukitusjärjestelmillä

Älylukko

Doorwayn käyntiovelliset nosto-ovet on mahdollista varustella nykyaikaisilla lukitusjärjestelmillä, joista esimerkkinä mm. Yale Doorman sekä Rollock. Mikäli kiinteistöösi tulee jokin muu lukitusratkaisu, se sopii parhaiten Doorwayn oviin.

Nosto-ovi -blogi

Teollisuushallien ja -kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on olennainen osa nykyaikaista yritystoimintaa, jossa pyritään vähentämään käyttökustannuksia ja pienentämään ympäristövaikutuksia. Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka energiatehokkuus teollisuusrakennuksissa vaikuttaa….
Olisiko aika laittaa energiatehokkuus kuntoon autotallissasi?  Autotallin ovi on usein viimeinen asia, johon kiinnitämme huomiota pyrkiessämme parantamaan kotimme energiatehokkuutta. Kuitenkin, kun tavoitteena on maksimoida….

Nosto-oven käyntiovi helpottaa arkea

Nosto-oveen integroitu käyntiovi on hyvä ratkaisu, jos esimerkiksi autotalliin ei ole mahdollista järjestää muuta kulkua jalan. Tyypillinen tilanne on esimerkiksi, että tontti on niin pieni, ettei kulkua sivusta talliin ole mahdollista järjestää.

Sijoittamalla käyntioven nosto-oveen, säästyt turhilta neliöiltä, joita muualle sijoitetulle ulko-ovelle pääsy vaatii. Nosto-oven edessä on luonnostaan vapaa pääsy ulkopuolelta ja myös tallin sisältä, kun käyntiovi sijoitetaan oikein.

Käyntioven kautta on helppoa kulkea jalkaisin hakemaan harrastusvälineitä tai työkaluja. Näin nosto-ovea ei tarvitse joka kerta nostaa ylös, eikä lämpö pääse talviaikaan karkaamaan tallista.

Doorwayn nosto-ovet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki. Doorwaylta saat myös merkkiasennuksen ja pitkän takuun nosto-ovellesi.

Nosto-oven käyntiovi helpottaa arkea ja on kätevä ratkaisu, jos tilaan halutaan kulkea avaamatta nosto-ovea kokonaan auki. Käyntiovi on kätevä esimerkiksi, jos talliin kuljetaan päivittäin paljon esimerkiksi pyörän kanssa.

Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.