Blogi

Valitse vastuullisesti, valitse Avainlippu

Tiesitkö, että

  • Avainlipun valitsemalla tuet aina suomalaista työtä.
  • Avainlippu-tuote on aina valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu-palveluyritys on aina kotimaisessa omistuksessa ja sen pääkonttori on Suomessa.

Doorwayn nosto-ovituotteet sekä Doorwayn myynti-, asennus- ja huoltopalvelu saivat arvostetun Avainlippu-merkin lokakuussa 2020. 

Avainlippu on merkki kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja yhteiskuntavastuusta.

 

Kotimaisuus

Doorwayssä haluamme valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä nosto-ovituotteita. Suunnittelemme tuotteet kestämään aikaa.

Omalla tuotannollamme varmistamme laadukkaiden tuotteiden valmistamisen sekä tuotekehityksen myös tulevaisuudessa.

Vastuullisuus

Ostamalla Avainlippu-tuotteen teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan. Kotimaisella tuotteella tuotteen valmistamiseen liittyvät rahti- ja valmistuskulut ovat pienemmät kuin ulkomailla valmistetuilla tuotteilla. Kun tuote valmistetaan lähellä, minimoidaan ympäristörasitus.

Yhteiskuntavastuu

Avainlipulla viestimme myös yhteiskuntavastuuta. Maksamme veromme Suomeen ilman kikkailuja.

Työntekijämme tuotannossa, asennuksessa, logistiikassa, huollossa, hallinnossa sekä myynnissä, ovat kaikki Doorwayn omaa henkilökuntaa.

 

Avainlippu on vastuullinen valinta

Kun ostat Avainlippu -sertifioitua tuotetta varmistat, että luot työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Samalla huomioit tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden, myös hankinnoissa ja alihankintaketjuissa.

Suomi on eri tilanteessa kuin maat, joissa tuotanto toteutetaan edullisesti. Suomalaisten tuotteiden kohdalla monet reunaehdot, kuten työolot, tekemisen eettisyys sekä luonnon kunnioittaminen ovat kunnossa. 

Suomalaisten tuotteiden valitseminen on yksi konkreettisimpia tapoja auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään – se luo työpaikkoja ja tuo vaurautta Suomeen. Itse asiassa, jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin tai palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa!

Jos teet hankintapäätöksiä myös työpaikalla, voisitko myös siellä harkita kotimaista vaihtoehtoa? 

 

Vastuullisuus on megatrendi

Vastuullisuudesta on tullut megatrendi, ilmiö ja puheenaihe joka tulee vastaan päivittäisessä elämässämme.

Elinympäristöämme ja yhteiskuntaamme kohtaavat valtavat haasteet aina ilmastonmuutoksesta biodiversiteetin kiihtyvään vähenemiseen. Yritykset ovat ympäristövastuussa toiminnastaan ja siksi niiden on tunnettava toimintansa ympäristövaikutukset.

Taloudellinen vastuu linkittyy voimakkaasti sosiaaliseen vastuuseen eli yrityksen toiminnan vaikutuksiin eri ihmisryhmille ja yhteisöille, kuten työntekijöille, asiakkaille ja alihankkijoille. Se on palkan maksamista henkilökunnalle, tulojen maksamista alihankkijoille sekä verojen maksamista yhteiskunnalle.

 

73% kaikista suomalaisten yritysten hankinnoista oli kotimaisia hankintoja

Yritysten tekemät kotimaiset hankinnat ovat hyvä esimerkki laajemmasta taloudellisesta ja sosiaalisesta vastuunottamisesta. Käytännössä se tarkoittaa työtä suomalaisille ja verotuloja yhteiskunnalle. Kotimaisia hankintoja tehdessä toteutuu usein myös ympäristövastuu, sillä päästöt ovat useimmiten pienemmät.

Jos ajatellaan sosiaalista vastuuta työllistämisen näkökulmasta, Avainlipusta ostopäätöstä tekevä tunnistaa suomalaisen työn. Avainlippu-yrityksille on tärkeää, että he työllistävät nimenomaan Suomessa ja sitä kautta kantavat osaltaan sosiaalista vastuuta.

Jos haluat ostaa vastuullisesti, yksi tapa on tarkistaa, onko tuotteessa tai palvelussa Avainlippu, myös työpaikalla.

Doorwayllä olemme asentaneet yli 30000 nosto-ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5000 nosto-oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat edullisen, sinulle sopivan rahoituksen.

17.08.2021 I Juha Kellokoski

Lue lisää

17.08.2021 I Juha Kellokoski

Valitse vastuullisesti, valitse Avainlippu

Tiesitkö, että Avainlipun valitsemalla tuet aina suomalaista työtä. Avainlippu-tuote on…

Lue lisää
24.11.2020 I Olli Junes

Miten valitsen nosto-oven?

Nosto-oven valinnassa kannattaa huomioida oven käyttötapa, tila johon ovi asennetaan…

Lue lisää