Nosto-ovien huoltopalvelu 24/7

Doorwayn huoltopalvelu huoltaa ovesi kaikkialla Suomessa 24/7

Nosto-ovi hajosi, auto on jumissa tallissa ja huoltoa ei saa kiinni?

Eipä hätää! Siksi Doorwayn huoltopalvelu on olemassa.

Meidän ammattitaitoinen, luotettava ja nopea huoltopalvelu palvelee sinua 24/7 kaikkialla Suomessa. Saat huoltomme nopeasti kiinni puhelimitse, täyttämällä huoltolomakkeen tai sähköpostitse.

Huollamme kaikenmerkkiset nosto-ovet, taitto-ovet, liukuovet, muut erikoisovet, lastauslaitteet, portit ja puomit.

Meillä on kattava varaosavalikoima saatavilla suoraan huoltoautostamme sekä laaja varaosavarasto, josta uudet osat saadaan nopeasti.

Älä kärsi oven toimimattomuudesta tai hitaasta huollosta, vaan ota meihin yhteyttä heti!

Soita huolto – 09 3154 3044

Laita huoltopyyntö

Doorway – kotimainen nosto-ovien asiantuntija

Doorwayn ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen.

Doorway on valtakunnallisesti tunnustettu nosto-ovien asiantuntija. Ylpeänä jo yli 40 000 toteutetun nosto-ovi projektin kokemuksella.

Teknisten ovien alalla olemme merkittävä toimija, joka tarjoaa huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja yksityisille ja yrityskäyttöön.

Doorwayn tuotteille ja palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen ja huoltoon asti.

Doorway kokemuksia

Helena Ewalds
Helena Ewalds
2024-02-15
Ensimmäinen työ suoritettiin omakotitalon ulko autotalliin 2 v sitten,nyt tein tilauksen talon autotalliin. Tarjouksen teko ja käsittely sujui hienosti netin kautta tälläkin kertaa. Ammattitaitoa riittää niin asiakas kohtaamisessa kuin työn suorittamisessa. Luotettava täysin kotimainen yritys.
juho halme
juho halme
2023-06-21
Koko prosessi meni sujuvasti tarjouksen teosta asennukseen asti. Ovien asentaja oli sama henkilö joka kävi myös mittaamassa ovet etukäteen, joten hän tiesi kohteen jo valmiiksi. Asentaja teki myös ovien sivujen pellitykset samalla käynnillä. Iso plussa myös siitä että kynnyskin pellitetään ja tehdään kunnon kaato, ettei sadevedet mene autotalliin. Kaikilla tarjouksen tehneillä näin ei ole, vaan asia pitäisi hoitaa itse. Suosittelen vahvasti Doorwaytä!
Mikko Väisänen
Mikko Väisänen
2023-04-20
Jos ei muuta niin huollon ukkeli Matikainen tai Matilainen saa täältä täydet pisteet 👌 meillä meni Talliosakkeen ovi juntturaan eikä enää auennut, niin opasti step-by-step puhelimitse jostain Oulusta käsin oven raja-arvojen ohjelmoinnin, jonka sit ohjeiden mukaan tein ja nyt toimii ovi ja työnteko voi jatkua. Suosittelen!
Tapio Puurunen
Tapio Puurunen
2023-03-13
Hieno ovi ja reipas toimitus. Kotimaisuus, tehtaan asentajat, hyvä palvelu - näitä hain ja sain.
Risto Rahkola
Risto Rahkola
2023-03-04
Ovi pelaa hyvin

Miksi nosto-ovia ja muita teknisiä ovia täytyy huoltaa?

Nosto-ovet ja tekniset ovet ovat kiinteistöjen suurimpia liikkuvia ja käytössä kuluvia elementtejä. On siis normaalia, että teknisiä ongelmia ja toimintahäiriöitä ilmenee aika ajoin.

Välttyäksesi jatkuvalta huoltokierteeltä, panosta laadukkaaseen oveen ja tee huoltosopimus, jolloin ovea huolletaan säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi.

Doorwayn valtakunnallinen nosto-ovien ja erikoisovien huoltopalvelu.

Huoltosopimus takaa nosto-oven toimivuuden

Huoltosopimus Doorwayn nosto-ovien huoltopalvelun kanssa.

Aamulla töihin lähtiessä autoa ei saa autotallista ulos, koska ovi on rikkoutunut. Yrityksesi tuotanto pysähtyy, koska jumiutuneen oven takia tavaraa ei saada ulos.

Haluatko varmistaa, että pahin ei tapahdu?

Tee huoltopalvelumme kanssa huoltosopimus. Huoltosopimuksemme kautta varmistat ovesi jatkuvan toiminnan ja ennaltaehkäiset vikatilanteiden sekä vaurioiden syntymisen. Määrittelemme kohteeseesi sopivan huoltovälin ja vasteajan.

Tunnemme kaikki nosto-ovet

Doorwayn asennus- ja huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Emme käytä aliurakoitsijoita vaan koulutamme omat huoltoasentajamme itse. Näin varmistamme asennus- ja huoltotyön laadun – ovet tulevat kerralla kuntoon. Toteutamme asiakkaillemme huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja.

Huolto-1-scaled
Doorwayn nosto-ovien ja teknisten ovien huoltopalvelu.

Huippuvarusteltu nosto-ovien huoltoauto

Käytössämme on huoltoon ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huoltoauto. Auton mukana kulkee laaja varaosavalikoima. Pystymme reagoimaan nopealla aikataululla myös yllättäviin vauriotilanteisiin.

Siksi doorwayn nosto-ovihuolto

1.

Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovien huolloissa

2.

Ei yllätyksiä. Laitteet toimivat seuraavaan huoltokertaan asti

3.

Huippuvarusteltu nosto- ja erikoisovien huoltoauto

4.

Ympärivuorokautinen päivystys 24/7

5.

Nosto-ovien kaikki varaosat nopeasti omasta varastosta

6.

Kokeneet, koulutetut asentajat kaikille nosto-ovimerkeille ja malleille

Miksi Doorwayn huoltopalvelu?

1.

Laaja kokemus – Huollamme kaikki merkit

2.

Nopeus ja saatavuus – Laaja varaosavalikoima heti huoltoautosta ja kattava varaosavarasto

3.

Kustannussäästö – Elinkaariajattelu, ei piilokuluja ja edullisemmat varaosat

4.

Räätälöity palvelu – Jouset mittojen mukaan omasta tuotannosta

5.

Monipuolisuus – Huollamme nosto-ovet sekä kaikki erikoisovet ja lastauslaitteet

6.

24/7 palvelu – Huolto- ja vikapäivystyksemme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkina viikonpäivinä

Älä odota, vaan tilaa huolto nyt!

Soita huolto

Laita huoltopyyntö

Tilaa huolto sähköpostilla

Usein kysyttyä – Nosto-oven jousi rikki

Nosto-oven jousien vaihto alkaa 150 eurosta (+ asennustyö) riippuen kohteesta, käyttötarpeesta ja oven painosta.

Nosto-oven jouset on mitoitettu kestämään kotitalouskäytössä 10 000 nostokertaa. Jos käytät nosto-oveasi keskimäärin 3 kertaa päivässä eli noin 1 000 nostokertaa vuodessa, on nosto-oven jousen elinkaari kotitalouskäytössä 8-10 vuotta.

Elinkaari ei ota huomioon nosto-oven jousipakan metallijousessa mahdollisesti esiintyvää pistesyöpymistä tai ruostumista kosteassa ilmanalassa. Jos alueellasi on pitkä kevät tai asut rannikolla, on fiksua hankkia uusi, laadukkailla varusteilla varustettu nosto-ovi, jossa osat ovat sinkittyjä ja kestävät kosteaa ilmanalaa paremmin.

Vetojousellisessa nostojärjestelmässä nosto-oven jouset on sijoitettu nosto-oven sivuille, katossa oleviin vaakakiskoihin, johon ovi nousee. Vetojousellisen järjestelmän periaate toimii siten, että kun ovea lasketaan, jousi venyy. Kun ovea nostetaan, jousen voima kevenee.

Vääntöjousellisessa nostojärjestelmässä nosto-oven vääntöjouset käyttävät jousta tai jousia, jotka on asennettu autotallin aukon yläpuolelle. Nämä jouset on asennettu akselitankoon autotallin oven yläpuolelle ns. perävetoisena, lähelle nosto-oven moottoria, vaakakiskojen päähän. Jousitangossa on myös rummut/telat molemmissa päissä. Vaijerit kiinnitetään laitteen nosto-oven alakannattimeen ja nosto-ovi käärii ja kiertää vaijerit rumpujen ympärille oven avautuessa ja sulkeutuessa.

Asianmukainen huolto pidentää nosto-ovesi käyttöikää. On suositeltavaa öljytä autotallin oven jousi, rullien laakerit ja saranat vähintään kahdesti vuodessa käyttämällä laadukasta autotallin oven voitelua. Doorwaylta voit ostaa nosto-oven huoltamiseen tarkoitettua rasvaa, joka säilyy ovessa pidempään kuin perinteiset markettirasvat.

Jätä nosto-oven tai muun teknisen oven huoltopyyntö tästä

"*" näyttää pakolliset kentät

Laitteiston tiedot

Laitteiston sijainti

Ilmoittajan yhteystiedot

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 4 GB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

    Doorwayn 24/7 huoltopalvelu saatavilla helposti kaikkialle Suomeen

    Katso alta paikkakunnat, joissa Doorwayn 24/7 huoltopalvelu toimii:

    Äänekoski, Ähtäri, Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Enonkoski, Enontekiö, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Halsua, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Harjavalta, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinävesi, Heinola, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Huittinen, Humppila, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatra, Inari, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Jämijärvi, Jämsä, Janakkala, Järvenpää, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juuka, Juupajoki, Juva, Jyväskylä, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Kärkölä, Kärsämäki, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Keitele, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kittilä, Kiuruvesi, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Kolari, Konnevesi, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuopio, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kuusamo, Kyyjärvi, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinjärvi, Lapinlahti, Lappajärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lestijärvi, Lieksa, Lieto, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Marttila, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Miehikkälä, Mikkeli, Muhos, Multia, Muonio, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Myrskylä, Naantali, Nakkila, Närpiö, Nivala, Nokia, Nousiainen, Nurmes, Nurmijärvi, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Pälkäne, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Pelkosenniemi, Pello, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Porvoo, Posio, Pöytyä, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Pyhäranta, Pyhtää, Raahe, Rääkkylä, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Ranua, Rauma, Rautalampi, Rautavaara, Rautjärvi, Reisjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Saarijärvi, Säkylä, Salla, Salo, Sastamala, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Savukoski, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siikalatva, Siilinjärvi, Simo, Sipoo, Siuntio, Sodankylä, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Tervola, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusniemi, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Urjala, Utajärvi, Utsjoki, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaala, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesanto, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Virolahti, Virrat, Vöyri, Ylitornio, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä