Teollisuuden nosto-ovet

Nosto-oven elinkaari on hintaa tärkeämpi

Teollisuuden nosto-ovet nähdään rakennusprojekteissa usein pelkkänä kulueränä. Siksi nosto-ovia hankittaessa kilpailutetaan useimmiten vain halvinta hintaa, eikä elinkaarikustannuksia oteta huomioon.
Halpa ovi ja hätäinen asennus tarkoittavat yleensä reklamaatioita ja rakennusvirheitä, joiden kasautuessa oviprojekti voi jopa kääntyä tappiolliseksi. Reklamaatiotilanteessa vastuunkantajia ei välttämättä löydy, kun samaan aikaan tilan loppukäyttäjän tarpeet on täytettävä.

Halvat nosto-ovet tulevat ensimmäisen korjauksen yhteydessä kalliimmaksi kuin kerralla ostettu laadukas ovi. Doorwayn kerralla kuntoon -toimintamalli takaa pienimmät elinkaarikustannukset tulevien 10 vuoden aikana sekä parhaan palvelun. Myös loppukäyttäjä on tyytyväinen, kun ovet toimivat.

Talliosake nosto-ovi Doorway
MG_9954-scaled

Nosto-ovi on kiinteistöissä suurin liikkuva elementti. Uskotko näin suuren toimituksen halvimman hinnan tarjoajalle? Kun haluat kokeneen kumppanin liiketoimintaasi nosto-ovissa, ota yhteyttä!

Kysy tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Ehdot*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nosto-oven elinkaari

Ennen rakentamista

1

Rakennuttajaa konsultoidaan ajoissa ennen projektin aloitusta, jotta rakennukseen saadaan oikeanlaiset rakenteet ja ovet. Oviympäristö suunnitellaan toiminnallisesti järkeväksi ja nykyaikaiseksi ja rakenteet suunnitellaan oikein, jolloin ovet sopivat kaikissa tilanteissa parhaiten loppukäyttäjälle. Kun reklamaatioita on vähemmän, vastike ei nouse.

Rakennusvaihe

2

Työmaa sujuu aikataulussa ja hommat tehdään kerralla kuntoon. Ovet luovutetaan valmiina ja käyttökuntoon saatettuina.

Rakennuksen valmistumisen jälkeen

3

Asiantunteva merkkihuolto on nopeasti paikalla 24/7, ympäri Suomen. Mahdolliset takuuajan korjaukset tehdään ripeästi ja mutkattomasti. Varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla, ja oven huolto- ja korjauskustannukset ovat matalia. Tyytyväiset asiakkaat ja loppukäyttäjät takaavat toiminnan jatkuvuuden. Laadukkaammat ovet ja ovipalvelu tarkoittavat laadukkaampaa rakennusta ja siitä saatavaa parempaa hintaa.

Nosto-ovet parhaista mahdollisista materiaaleista

Tarjoamme teollisuudelle raskaampaan käyttöön tarkoitettuja nosto-ovia. Olemme tehneet lukemattomia ovitoteutuksia teollisuuskiinteistöille sekä maatiloille.

Doorway ACT -teollisuusovet ovat 40 mm:n tai 80 mm:n vahvuisia ja valmistettu sandwich-tyyppisistä eristetyistä paneeleista. Paneeleiden vakiokorkeudet ovat 500 mm ja 610 mm. ACT-tyypin ovea voidaan käyttää ja valmistaa aina 50 m²:n kokoon asti. ACT-ovet on tarkoitettu ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Oven vääntöjousien elinikä on suunniteltu 25 000, 50 000 tai 100 000 avaamiskerralle.

ACT-teollisuuslamelliovemme komponentit on kehitetty ja testattu kestämään vaativissa tuotannollisissa ja teollisissa olosuhteissa. Oviemme jokainen yksityiskohta on syntynyt vuosikymmenien tuotekehityksen tuloksena. Panostamme laatuun ja käytettävyyteen, ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä.

Pyydä tarjous nosto-ovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

040 773 0010

Pyydä tarjous

Teollisuusovet toteutuksiamme