Teollisuuden nosto-ovet

Laadukas, helppokäyttöinen ja varmatoiminen teollisuusovi Suomen haastaviin olosuhteisiin

Etsitkö teollisuusovea, joka kestää käyttöä, jonka toimivuuteen voi luottaa säässä kuin säässä ja joka on valmistettu juuri teidän tarpeisiin?

Doorway tarjoaa suomalaisia, korkealaatuisia, helppokäyttöisiä ja varmatoimisia nosto-ovia erilaisiin teollisuuden kohteisiin, kuten parkkihalleihin, konesuojiin, maatiloille, teollisuuskiinteistöihin ja toimitiloihin. Teollisuuden nosto-ovemme on suunniteltu ja valmistettu kestämään ja toimimaan näissä pohjoisissa, vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa.

Suunnittele yhdessä asiantuntijamme kanssa juuri teille sopiva oviratkaisu. Hanki kerralla laadukas ja sopiva teollisuusovi!

Laadukkaat, kotimaiset nosto-ovet teollisuuteen

Lämpömittari huitelee 30 pakkasasteen tuntumassa ja tehdastuotanto seisoo, koska teollisuusovi ei suostu aukeamaan niin kovassa pakkasessa.

3 vuotta vanha ovi menee vaihtoon, koska auringonpaiste ja lämpö ovat saaneet sen vääntymään käyttökelvottomaksi.

Nämä esimerkit ovat kuvitteellisia, mutta pohjautuvat todellisiin tilanteisiin. Ethän halua kohdata tällaisia tai vastaavia, kun hankit teollisuusovet omaan kohteeseesi? Haluatko teollisuusoven, joka avautuu ja sulkeutuu moitteettomasti säässä kuin säässä? Ja joka pysyy ryhdikkäänä ja toimivana vuosikymmenet?

Doorwayn nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaimmista materiaaleista ja kestämään aikaa, mikä takaa tuotteiden korkean laadun, kestävyyden ja sopivuuden suomalaisiin olosuhteisiin.

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Doorwayn teollisuusovi on avainlipputuote

avainlippukuva_3

Doorwayn tuotteilla ja palveluilla on Avainlippu-merkki. Kun valitset Doorwayn nosto-oven, teet vastuullisen valinnan.

Avainlippu takaa sinulle tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuuden, vastuullisuuden sekä yhteiskuntavastuumme. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, suomalaisiin olosuhteisiin kestämään aikaa. Valitsemalla meidän nosto-oven, teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan ja tuet suomalaista työtä ja yhteiskuntaa.

Kestävät teollisuuden nosto-ovet takuulla

Etsitkö kestävää ja luotettavaa teollisuusovea?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua, ja siksi luotamme omaan tuotteeseemme täysin. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille sydämen asia, joten haluamme varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmat standardit.

Siksi annamme teollisuuden nosto-ovillemme 3 vuoden takuun, joka kattaa kaikki kuluvatkin osat.

Voit olla varma, että Doorwayn nosto-ovi pysyy toimintakunnossa pitkään. Takuu kertoo paitsi tuotteidemme kestävyydestä, myös siitä, kuinka paljon arvostamme asiakkaitamme ja haluamme heidän olevan tyytyväisiä valintaansa.

Valitse meidän teollisuuden nosto-ovi, kun haluat varmistaa kestävän ja luotettavan ratkaisun yrityksellesi.

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Pyydä tarjous nosto-ovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

040 773 0010

Pyydä tarjous

Räätälöidyt oviratkaisut teollisuuden kiinteistöihin, toimitiloihin, parkkihalleihin, konesuojiin ja maatiloille

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Tarvitsetko yksilöllisen teollisuusoven? Eikö löydy juuri sellaista teollisuusovipakettia kuin haluat? Harmittaako rajalliset oven räätälöintimahdollisuudet?

Meiltä saat yksilöidyn, sinun tarpeisiisi ja kohteeseen räätälöidyn teollisuuden nosto-oviratkaisun. Suunnittelemme ja toteutamme oven tiiviissä yhteistyössä kanssanne. Tämä takaa, että saatte parhaan mahdollisen ratkaisun teidän kohteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Räätälöintimahdollisuuksia on mm. seuraavissa asioissa:

  • väri
  • koko
  • rungot
  • ikkunoita vai ei
  • montako ikkunaa
  • käyntiovella vai ilman
  • avausratkaisu
  • mikä automatiikka
  • ohjaustapa

Painota teollisuusoven hankinnassa laatua ja kestävyyttä, älä hintaa

Valitettavan usein teollisuuden rakennus- ja remonttiprojekteissa ovet nähdään pelkkänä kulueränä. Siksi ovia hankittaessa kilpailutetaan useimmiten vain halvinta hintaa. Samalla kuitenkin oven elinkaarikustannukset jäävät huomioimatta.

Hinnan mukaan valittu halpa teollisuusovi tarkoittaa halpoja, huonolaatuisia materiaaleja, mistä seuraa, että oven korjaustarpeita voi olla edessä nopeastikin. Huoltaminen on kuitenkin haastavaa, sillä varaosia halpoihin oviin ei aina ole saatavilla. Pahimmillaan koko ovi joudutaan vaihtamaan.

Halpa hinta tarkoittaa usein myös, että siitä on karsittu pois kaikki tarpeelliset oven toimitukseen, asennukseen, huoltoon ja toimintakunnon ylläpitoon liittyvät palvelut. Tästä koituu yllättäviä kustannuksia jo toimitus- ja asennusvaiheessa sekä korkeat elinkaarikustannukset loppukäyttäjälle.

Tiedämme tapauksia, joissa teollisuusoven toimittaja on laskuttanut asiakkaaltaan oven huolloista ja korjauksista sen takuuaikana jo kaksinkertaisesti oven hankintahintaan nähden.

Meidän hinnoittelumallimme on avoin ja reilu, joten tiedät tarkalleen, mitä saat ja millä hinnalla, eikä sinulle koidu mitään yllättäviä kustannuksia missään vaiheessa. Tämä helpottaa niin päätöksentekoa kuin budjetointiakin huomattavasti.

Erinomainen asiakaspalvelu

Doorway nosto-ovimyyjä

Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siitä kertoo NPS-mittauksen tulos 60, joka kertoo, että asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä meihin. Panostamme jatkuvasti siihen, että asiakastyytyväisyytemme on korkea ja kaikki asiakkaamme saavat laadukasta ja nopeaa palvelua. Autamme sinua kaikissa nosto-ovien hankintaan ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.

24/7 huoltopalvelu teollisuuden nosto-oville kaikkialle Suomeen

Kun valitset Doorwayn teollisuuden nosto-ovet, saat tueksesi teknisen tukemme ja oman huoltomme.

Doorwayn kattava huoltopalvelu takaa, että nosto-ovet pysyvät toimintakunnossa pitkään. Huoltopalvelumme on saatavilla 24/7 kaikkialle Suomeen. Meillä on laaja varaosavalikoima saatavilla, joten huollot onnistuvat nopeasti.

Oma, laadukas huoltopalvelumme ennaltaehkäisee vikojen ja vaurioiden syntymiset. Ja mahdolliset ongelmat nosto-ovissa voidaan ratkaista nopeasti ja tehokkaasti, välttäen tuotannon tai toiminnan keskeytymistä.

Doorway huoltoauto

Teollisuuden nosto-ovet parhaista mahdollisista materiaaleista

Tarjoamme teollisuudelle raskaampaan käyttöön tarkoitettuja nosto-ovia. Olemme tehneet lukemattomia ovitoteutuksia teollisuuskiinteistöille sekä maatiloille.

Doorway ACT -teollisuusovet ovat 40 mm:n tai 80 mm:n vahvuisia ja valmistettu sandwich-tyyppisistä eristetyistä paneeleista. Paneeleiden vakiokorkeudet ovat 500 mm ja 610 mm. ACT-tyypin ovea voidaan käyttää ja valmistaa aina 50 m²:n kokoon asti. ACT-ovet on tarkoitettu ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Oven vääntöjousien elinikä on suunniteltu 25 000, 50 000 tai 100 000 avaamiskerralle.

ACT-teollisuuslamelliovemme komponentit on kehitetty ja testattu kestämään vaativissa tuotannollisissa ja teollisissa olosuhteissa. Oviemme jokainen yksityiskohta on syntynyt vuosikymmenien tuotekehityksen tuloksena. Panostamme laatuun ja käytettävyyteen, ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä.

Teollisuusovi on kiinteistöissä suurin liikkuva elementti. Uskotko näin suuren toimituksen halvimman hinnan tarjoajalle?

Kun haluat kokeneen kumppanin liiketoimintaasi teollisuusovissa, ota yhteyttä!

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Mitä teollisuuden nosto-ovi maksaa?

Laadukas teollisuuden nosto-ovi kestää aikaa ja säilyttää ominaisuutensa pitkään. Huonolaatuinen ja halpa nosto-ovi tulee 10 vuoden aikana lähes aina kalliimmaksi kuin hyvä nosto-ovi. Siksi kannattaa aina valita laadukas nosto-ovi halvemman hinnan sijasta.

Doorwayn teollisuuden nosto-oven hintaan vaikuttaa, millaisilla varusteilla ovi valitaan. Esimerkiksi tuleeko nosto-oveen käyntiovi, ikkunat, etäohjaus tai erikoisväri.

Nosto-ovet valmistetaan omassa tuotannossamme mittatilauksena.

Kysy tarjous teollisuuden nosto-ovesta!

Mikä on Doorway?

Doorway on suomalainen, autotallien ja teollisuuden nosto-ovia valmistava, asentava ja huoltava yritys. Koko ketju suunnittelusta viimeistelyyn on omissa käsissämme, joten pystymme tuottamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua.

Kaikki nosto-ovemme on suunniteltu täydellisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja vaihteleviin sääoloihin sopiviksi. Keski-Euroopassa valmistettuja nosto-ovia ei ole suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääoloja, vaan ne joudutaan vaihtamaan paljon useammin kuin varta vasten Suomeen tarkoitetut ovet.

Nosto-ovet valmistetaan omalla tehtaallamme Kiimingissä. Ne valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista ja toteutetaan parhailla teknisillä ratkaisuilla, joilla varmistetaan tuotteiden erinomainen käytettävyys ja mahdollisimman pitkä käyttöikä.

Meidän omat asentajat ja huolto tuntevat Doorway-ovet kuin omat taskunsa, mikä näkyy tehokkuutena ja laadukkaana kädenjälkenä.

Tuotteillemme ja palveluillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Tällä hetkellä työllistämme 50 henkeä ympäri Suomen.

Lue lisää meistä >>

Vaadi teollisuusoviltasi parasta – Valitse Doorway!

Teollisuusovet toteutuksiamme

Kysy tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nosto-oven elinkaari

Ennen rakentamista

1

Rakennuttajaa konsultoidaan ajoissa ennen projektin aloitusta, jotta rakennukseen saadaan oikeanlaiset rakenteet ja ovet. Oviympäristö suunnitellaan toiminnallisesti järkeväksi ja nykyaikaiseksi ja rakenteet suunnitellaan oikein, jolloin ovet sopivat kaikissa tilanteissa parhaiten loppukäyttäjälle. Kun reklamaatioita on vähemmän, vastike ei nouse.

Rakennusvaihe

2

Työmaa sujuu aikataulussa ja hommat tehdään kerralla kuntoon. Ovet luovutetaan valmiina ja käyttökuntoon saatettuina.

Rakennuksen valmistumisen jälkeen

3

Asiantunteva merkkihuolto on nopeasti paikalla 24/7, ympäri Suomen. Mahdolliset takuuajan korjaukset tehdään ripeästi ja mutkattomasti. Varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla, ja oven huolto- ja korjauskustannukset ovat matalia. Tyytyväiset asiakkaat ja loppukäyttäjät takaavat toiminnan jatkuvuuden. Laadukkaammat ovet ja ovipalvelu tarkoittavat laadukkaampaa rakennusta ja siitä saatavaa parempaa hintaa.