Doorway > Huolto: Nosto-oven koneisto rikki

Huolto: Nosto-oven koneisto rikki

Nosto-oven koneisto rikki? Ei hätää.

Myöhässä töistä ja kiire harrastuksiin, mutta autotallin ovi ei aukea. Ei ihme, jos joskus pukkaa hikeä ohimolle.

Menikö autotallisi nosto-oven koneisto rikki? Doorwayn huolto auttaa sinua nopeasti, kun yllättävä tilanne tulee eteen. Huoltoihin ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-automme on hetkessä paikalla.

Kun tallistasi menee nosto-oven koneisto rikki, Doorwayn huolto on apunasi joka päivä 24/7 yli 10 vuoden ja 5000 nosto-oviremontin kokemuksella.

Tunnemme kaikki nosto-ovet

Doorwayn asennus- ja huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Emme käytä aliurakoitsijoita vaan koulutamme omat huoltoasentajamme itse. Näin varmistamme asennus- ja huoltotyön laadun – ovet tulevat kerralla kuntoon. Toteutamme asiakkaillemme huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja.

Doorway huollon numero
Doorway teollisuusnosto-ovi lastauslaiturin vieressä

Miksi nosto-ovia täytyy huoltaa?

Nosto-ovet ovat kiinteistöjen suurimpia liikkuvia ja käytössä kuluvia elementtejä. Laadukkaalla huollolla ennaltaehkäistään vikatilanteiden ja vaurioiden syntyminen seuraavaan huoltokertaan asti. Huoltosopimuksellamme varmistat ovesi jatkuvan turvallisen toiminnan sekä pienimmät kiinteistön elinkaarikustannukset.

Miksi Doorwayn huoltopalvelu?

Doorwayn huollot tehdään asiakkaan parhaaksi. Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovihuolloissa. Palvelemme vuorokauden ympäri. Meillä on kattava jousi- ja varaosavalikoima kaikkiin nosto-oviin. Huollamme ja korjaamme kaikki ovimerkit.

Doorway nosto-ovien huoltoauto

Huippuvarusteltu nosto-ovien huolto-auto

Käytössämme on huoltoon ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-auto. Auton mukana kulkee laaja varaosavalikoima. Kun tallissasi menee nosto-oven jousi rikki, pystymme reagoimaan nopealla aikataululla.

Onhan siinä Avainlippu?

Doorwayn tuotteille sekä palvelulle on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat nosto-oven meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen asti.

Doorway nosto-ovi Avainlippu. Doorway nosto-oville on myönnetty Avainlippumerkki.

Doorway kokemuksia Googlessa

Aki Dahlström
Aki Dahlström
05/01/2022
Vahvistettu
Huolto korjasi muiden asennuksia. Nopea ja hyvä palvelu. Tyytyväinen nosto-ovi huoltoon.
Hermanni Kujanpää
Hermanni Kujanpää
08/09/2021
Vahvistettu
Taitava ja asiallinen porukka joka hoitaa hommat niinkuin kuuluu. Ovet hyviä ja hiljaisia ja toimii nätisti. Huoltokin toimii nopealla aikataulullakin.
Jarno Kokko
Jarno Kokko
07/09/2021
Vahvistettu
Ovi toiminut ilman moitteita, ammattitaitoinen asennus aikataulussa.
Tuomas Savolainen
Tuomas Savolainen
07/09/2021
Vahvistettu
Hyvä asiakaspalvelu kaikin puolin. Nosto-ovi ja avaaja vaikuttavat laadukkailta. Kasausohjeet saisivat olla hiukan selkeämmät, mutta kuitenkin ITSE-asennus onnistui. Avaaja vaihtui kesken tilauksen ja osa tavaroista tuli jälkitoimituksena, mutta nopeasti/sujuvasti homma hoitui. Voin suositella tätä tuotetta.
Tommy Nyholm
Tommy Nyholm
07/09/2021
Vahvistettu
Myyntivaiheesta toimitukseen, kaikki meni nappiin. Kaikki kuten myyjä lupasi ja asentaja teki niin tarkkaa duunia että eipä ole vastaavaa tullut eteen. Täydet pisteet!

Usein kysyttyä: nosto-oven koneisto rikki

Nosto-oven koneisto rikki – mistä kannattaa aloittaa?

Jos nosto-ovesi ei nouse, tarkista aivan ensiksi kauko-ohjaimen patterit. Tarkista, että koneistolle tulee virta, ja että ovi on kytkettynä koneistoon. Mikäli toimenpiteet eivät auta, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Kuinka paljon maksaa nosto-oven koneiston korjaaminen?

Nosto-oven koneiston korjaaminen maksaa alkaen 150 €. Uusi koneisto asennettuna vanhaan nosto-oveen maksaa noin 500-700 €.

Kuinka pitkään nosto-oven koneisto kestää?

Nosto-oven koneisto kestää keskimäärin noin 10-20 vuotta. Doorwayn käyttämillä nosto-ovienkoneistoilla on kuluttajakäytössä 5 vuotta autotallinovimoottoreilla ja yrityskäytössä 2 vuotta teollisuusovimoottoreilla.

Mitä tehdä, jos nosto-ovi ei laskeudu alas asti?

Sähkötoimisen nosto-oven koneisto mittaa oven avautumiseen tarvittavaa voimaa ja voiman muuttuessa liian suureksi oven turvatoiminto pysäyttää oven liikkeen.  Kun olosuhteissa tai tallin rakenteissa tapahtuu muutoksia voi oven liikuttamiseen tarvittava voima kasvaa alkuperäisiä raja-arvoja ylemmäksi. Tällöin koneiston uudelleen ohjelmoinnilla saadaan asetettua uudet arvot ja ovi toimii normaalisti.

Siksi Doorway – nosto-oven koneisto rikki

1.
Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovien huolloissa
2.
Ei yllätyksiä. Laitteet toimivat seuraavaan huoltokertaan asti
3.
Huippuvarusteltu nosto- ja erikoisovien huoltoauto
4.
Ympärivuorokautinen päivystys 24/7
5.
Nosto-ovien kaikki varaosat nopeasti omasta varastosta
6.
Kokeneet, koulutetut asentajat kaikille nosto-ovimerkeille ja malleille

Soita, tai lähetä alta huoltopyyntö

Myynti

09 3154 3041

Asennukset

09 3154 3042

Huolto

09 31543044

Asiakaspalvelu

040 773 0010

Doorway korjaa nosto-oven jouset

Elämä on paljon helpompaa, kun autotallin ovi pelaa oikein.

Jos nosto-ovesi koneisto on rikki, saat Doorwaylta nopeasti huollon tao mahdollisesti uuden koneiston asennuksen. Huoltopalvelumme päivystää joka päivä 24/7. 

Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous uudesta nosto-ovesta Doorwayltä. Doorwayllä autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Nosto-oviasentaja asentaa nosto-ovea nosto-oviremontissa. Doorway nosto-ovi autotalleihin.

HUOLTOPYYNTÖ

Lähetä meille nosto-oven tai erikoisoven huoltopyyntö oheisella lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.

  Laitteiston tiedot  Laitteiston sijainti

  Ilmoittajan yhteystiedot  Nosto-oven koneisto rikki - huollot ympäri Suomen!

  Alla on listattu kaikki kunnat, jossa Doorway huoltaa nosto-ovia:

  POHJOIS-POHJANMAA

  Alavieska  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Ii  Kalajoki  Kempele  Kuusamo  Kärsämäki  Liminka  Lumijoki  Merijärvi  Muhos  Nivala  Oulainen  Oulu  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä  Raahe  Reisjärvi  Sievi  Siikajoki  Siikalatva  Taivalkoski  Tyrnävä  Utajärvi  Vaala  Ylivieska 

  POHJANMAA

  Alajärvi  Alavus  Evijärvi  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Karijoki  Kauhajoki  Kauhava  Kuortane  Kurikka  Lappajärvi  Lapua  Seinäjoki  Soini  Teuva  Vimpeli  Ähtäri  Kaskinen  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Laihia  Luoto  Maalahti  Mustasaari  Närpiö  Pedersöre  Pietarsaari  Uusikaarlepyy  Vaasa  Vöyri  Alavieska  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Ii  Kalajoki  Kempele  Kuusamo  Kärsämäki  Liminka  Lumijoki  Merijärvi  Muhos  Nivala  Oulainen  Oulu  Pudasjärvi 

  ETELÄ-POHJANMAA

  Alajärvi  Alavus  Evijärvi  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Karijoki  Kauhajoki  Kauhava  Kuortane  Kurikka  Lappajärvi  Lapua  Seinäjoki  Soini  Teuva  Vimpeli  Ähtäri 

  PIRKANMAA

  Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

  KANTA-HÄME

  Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

  PÄIJÄT-HÄME

  Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

  VARSINAIS-SUOMI

  Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

  UUSIMAA

  Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti