Huolto: Nosto-oven koneisto rikki

Nosto-oven koneisto rikki? Ei hätää.

Myöhässä töistä ja kiire harrastuksiin, mutta autotallin ovi ei aukea. Ei ihme, jos joskus pukkaa hikeä ohimolle.

Menikö autotallisi nosto-oven koneisto rikki? Doorwayn huolto auttaa sinua nopeasti, kun yllättävä tilanne tulee eteen. Huoltoihin ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-automme on hetkessä paikalla.

Kun tallistasi menee nosto-oven koneisto rikki, Doorwayn huolto on apunasi joka päivä 24/7 yli 10 vuoden ja 5000 nosto-oviremontin kokemuksella.

Tunnemme kaikki nosto-ovet

Doorwayn asennus- ja huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Emme käytä aliurakoitsijoita vaan koulutamme omat huoltoasentajamme itse. Näin varmistamme asennus- ja huoltotyön laadun – ovet tulevat kerralla kuntoon. Toteutamme asiakkaillemme huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja.

Huolto-1-scaled
MG_9835-scaled

Miksi nosto-ovia täytyy huoltaa?

Nosto-ovet ovat kiinteistöjen suurimpia liikkuvia ja käytössä kuluvia elementtejä. Laadukkaalla huollolla ennaltaehkäistään vikatilanteiden ja vaurioiden syntyminen seuraavaan huoltokertaan asti. Huoltosopimuksellamme varmistat ovesi jatkuvan turvallisen toiminnan sekä pienimmät kiinteistön elinkaarikustannukset.

Miksi Doorwayn huoltopalvelu?

Doorwayn huollot tehdään asiakkaan parhaaksi. Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovihuolloissa. Palvelemme vuorokauden ympäri. Meillä on kattava jousi- ja varaosavalikoima kaikkiin nosto-oviin. Huollamme ja korjaamme kaikki ovimerkit.

Huoltopalvelu nosto-oville, teknisille oville ja lastauslaitteille Doorwaylta 24/7.
Doorwayn nosto-ovien ja teknisten ovien huoltopalvelu.

Huippuvarusteltu nosto-ovien huolto-auto

Käytössämme on huoltoon ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-auto. Auton mukana kulkee laaja varaosavalikoima. Pystymme reagoimaan nopealla aikataululla myös yllättäviin vauriotilanteisiin.

Onhan siinä Avainlippu?

Doorwayn tuotteille sekä palvelulle on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat nosto-oven meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen asti.

avainlippukuva_3

Doorway kokemuksia googlessa

Helena Ewalds
Helena Ewalds
2024-02-15
Ensimmäinen työ suoritettiin omakotitalon ulko autotalliin 2 v sitten,nyt tein tilauksen talon autotalliin. Tarjouksen teko ja käsittely sujui hienosti netin kautta tälläkin kertaa. Ammattitaitoa riittää niin asiakas kohtaamisessa kuin työn suorittamisessa. Luotettava täysin kotimainen yritys.
juho halme
juho halme
2023-06-21
Koko prosessi meni sujuvasti tarjouksen teosta asennukseen asti. Ovien asentaja oli sama henkilö joka kävi myös mittaamassa ovet etukäteen, joten hän tiesi kohteen jo valmiiksi. Asentaja teki myös ovien sivujen pellitykset samalla käynnillä. Iso plussa myös siitä että kynnyskin pellitetään ja tehdään kunnon kaato, ettei sadevedet mene autotalliin. Kaikilla tarjouksen tehneillä näin ei ole, vaan asia pitäisi hoitaa itse. Suosittelen vahvasti Doorwaytä!
Mikko Väisänen
Mikko Väisänen
2023-04-20
Jos ei muuta niin huollon ukkeli Matikainen tai Matilainen saa täältä täydet pisteet 👌 meillä meni Talliosakkeen ovi juntturaan eikä enää auennut, niin opasti step-by-step puhelimitse jostain Oulusta käsin oven raja-arvojen ohjelmoinnin, jonka sit ohjeiden mukaan tein ja nyt toimii ovi ja työnteko voi jatkua. Suosittelen!
Tapio Puurunen
Tapio Puurunen
2023-03-13
Hieno ovi ja reipas toimitus. Kotimaisuus, tehtaan asentajat, hyvä palvelu - näitä hain ja sain.
Risto Rahkola
Risto Rahkola
2023-03-04
Ovi pelaa hyvin

Usein kysyttyä: Nosto-oven koneisto rikki

NOSTO-OVEN KONEISTO RIKKI – MISTÄ KANNATTAA ALOITTAA?

Jos nosto-ovesi ei nouse, tarkista aivan ensiksi kauko-ohjaimen patterit. Tarkista, että koneistolle tulee virta, ja että ovi on kytkettynä koneistoon. Mikäli toimenpiteet eivät auta, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

 

KUINKA PALJON MAKSAA NOSTO-OVEN KONEISTON KORJAAMINEN?

Nosto-oven koneiston korjaaminen maksaa alkaen 150 €. Uusi koneisto asennettuna vanhaan nosto-oveen maksaa noin 500-700 €.

 

KUINKA PITKÄÄN NOSTO-OVEN KONEISTO KESTÄÄ?

Nosto-oven koneisto kestää keskimäärin noin 10-20 vuotta. Doorwayn käyttämillä nosto-ovienkoneistoilla on kuluttajakäytössä 5 vuotta autotallinovimoottoreilla ja yrityskäytössä 2 vuotta teollisuusovimoottoreilla.

 

MITÄ TEHDÄ, JOS NOSTO-OVI EI LASKEUDU ALAS ASTI?

Sähkötoimisen nosto-oven koneisto mittaa oven avautumiseen tarvittavaa voimaa ja voiman muuttuessa liian suureksi oven turvatoiminto pysäyttää oven liikkeen.  Kun olosuhteissa tai tallin rakenteissa tapahtuu muutoksia voi oven liikuttamiseen tarvittava voima kasvaa alkuperäisiä raja-arvoja ylemmäksi. Tällöin koneiston uudelleen ohjelmoinnilla saadaan asetettua uudet arvot ja ovi toimii normaalisti.

Siksi doorwayn nosto-ovihuolto

1.

Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovien huolloissa

2.

Ei yllätyksiä. Laitteet toimivat seuraavaan huoltokertaan asti

3.

Huippuvarusteltu nosto- ja erikoisovien huoltoauto

4.

Ympärivuorokautinen päivystys 24/7

5.

Nosto-ovien kaikki varaosat nopeasti omasta varastosta

6.

Kokeneet, koulutetut asentajat kaikille nosto-ovimerkeille ja malleille