Huolto: Nosto-oven koneisto rikki

Nosto-oven koneisto rikki? Ei hätää.

Myöhässä töistä ja kiire harrastuksiin, mutta autotallin ovi ei aukea. Ei ihme, jos joskus pukkaa hikeä ohimolle.

Menikö autotallisi nosto-oven koneisto rikki? Doorwayn huolto auttaa sinua nopeasti, kun yllättävä tilanne tulee eteen. Huoltoihin ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-automme on hetkessä paikalla.

Kun tallistasi menee nosto-oven koneisto rikki, Doorwayn huolto on apunasi joka päivä 24/7 yli 10 vuoden ja 5000 nosto-oviremontin kokemuksella.

Tunnemme kaikki nosto-ovet

Doorwayn asennus- ja huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Emme käytä aliurakoitsijoita vaan koulutamme omat huoltoasentajamme itse. Näin varmistamme asennus- ja huoltotyön laadun – ovet tulevat kerralla kuntoon. Toteutamme asiakkaillemme huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja.

Huolto-1-scaled
MG_9835-scaled

Miksi nosto-ovia täytyy huoltaa?

Nosto-ovet ovat kiinteistöjen suurimpia liikkuvia ja käytössä kuluvia elementtejä. Laadukkaalla huollolla ennaltaehkäistään vikatilanteiden ja vaurioiden syntyminen seuraavaan huoltokertaan asti. Huoltosopimuksellamme varmistat ovesi jatkuvan turvallisen toiminnan sekä pienimmät kiinteistön elinkaarikustannukset.

Miksi Doorwayn huoltopalvelu?

Doorwayn huollot tehdään asiakkaan parhaaksi. Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovihuolloissa. Palvelemme vuorokauden ympäri. Meillä on kattava jousi- ja varaosavalikoima kaikkiin nosto-oviin. Huollamme ja korjaamme kaikki ovimerkit.

MG_9945-scaled
MG_9954-scaled

Huippuvarusteltu nosto-ovien huolto-auto

Käytössämme on huoltoon ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-auto. Auton mukana kulkee laaja varaosavalikoima. Pystymme reagoimaan nopealla aikataululla myös yllättäviin vauriotilanteisiin.

Onhan siinä Avainlippu?

Doorwayn tuotteille sekä palvelulle on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat nosto-oven meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen asti.

avainlippukuva_3

Doorway kokemuksia googlessa

Aki Dahlström
Aki Dahlström
2022-09-10
Huolto korjasi muiden asennuksia. Nopea ja hyvä palvelu. Tyytyväinen nosto-ovi huoltoon.
Hermanni Kujanpää
Hermanni Kujanpää
2021-09-08
Taitava ja asiallinen porukka joka hoitaa hommat niinkuin kuuluu. Ovet hyviä ja hiljaisia ja toimii nätisti. Huoltokin toimii nopealla aikataulullakin.
Jarno Kokko
Jarno Kokko
2021-09-07
Ovi toiminut ilman moitteita, ammattitaitoinen asennus aikataulussa.
Tuomas Savolainen
Tuomas Savolainen
2021-09-07
Hyvä asiakaspalvelu kaikin puolin. Nosto-ovi ja avaaja vaikuttavat laadukkailta. Kasausohjeet saisivat olla hiukan selkeämmät, mutta kuitenkin ITSE-asennus onnistui. Avaaja vaihtui kesken tilauksen ja osa tavaroista tuli jälkitoimituksena, mutta nopeasti/sujuvasti homma hoitui. Voin suositella tätä tuotetta.
Tommy Nyholm
Tommy Nyholm
2021-09-07
Myyntivaiheesta toimitukseen, kaikki meni nappiin. Kaikki kuten myyjä lupasi ja asentaja teki niin tarkkaa duunia että eipä ole vastaavaa tullut eteen. Täydet pisteet!

Usein kysyttyä: Nosto-oven koneisto rikki

NOSTO-OVEN KONEISTO RIKKI – MISTÄ KANNATTAA ALOITTAA?

Jos nosto-ovesi ei nouse, tarkista aivan ensiksi kauko-ohjaimen patterit. Tarkista, että koneistolle tulee virta, ja että ovi on kytkettynä koneistoon. Mikäli toimenpiteet eivät auta, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

 

KUINKA PALJON MAKSAA NOSTO-OVEN KONEISTON KORJAAMINEN?

Nosto-oven koneiston korjaaminen maksaa alkaen 150 €. Uusi koneisto asennettuna vanhaan nosto-oveen maksaa noin 500-700 €.

 

KUINKA PITKÄÄN NOSTO-OVEN KONEISTO KESTÄÄ?

Nosto-oven koneisto kestää keskimäärin noin 10-20 vuotta. Doorwayn käyttämillä nosto-ovienkoneistoilla on kuluttajakäytössä 5 vuotta autotallinovimoottoreilla ja yrityskäytössä 2 vuotta teollisuusovimoottoreilla.

 

MITÄ TEHDÄ, JOS NOSTO-OVI EI LASKEUDU ALAS ASTI?

Sähkötoimisen nosto-oven koneisto mittaa oven avautumiseen tarvittavaa voimaa ja voiman muuttuessa liian suureksi oven turvatoiminto pysäyttää oven liikkeen.  Kun olosuhteissa tai tallin rakenteissa tapahtuu muutoksia voi oven liikuttamiseen tarvittava voima kasvaa alkuperäisiä raja-arvoja ylemmäksi. Tällöin koneiston uudelleen ohjelmoinnilla saadaan asetettua uudet arvot ja ovi toimii normaalisti.

Siksi doorwayn nosto-ovihuolto

1.

Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovien huolloissa

2.

Ei yllätyksiä. Laitteet toimivat seuraavaan huoltokertaan asti

3.

Huippuvarusteltu nosto- ja erikoisovien huoltoauto

4.

Ympärivuorokautinen päivystys 24/7

5.

Nosto-ovien kaikki varaosat nopeasti omasta varastosta

6.

Kokeneet, koulutetut asentajat kaikille nosto-ovimerkeille ja malleille