Pikarullaovi

Nopeakäyttöinen ja turvallinen pikarullaovi Doorwaylta

Onko perinteinen nosto-ovi tilanjakajana liian hidas ja hankala käyttää? Haluatteko paremman oviratkaisun tiloihinne?

Doorwayn pikarullaovi on paras ratkaisu tiloihin, jossa liikennettä on paljon, mutta työympäristön pitää pysyä miellyttävänä ja rakennuksen energiatehokkaana.

Tutustu tarkemmin pikarullaoviimme ja suunnittele yhdessä asiantuntijamme kanssa juuri teille sopiva oviratkaisu. Hanki kerralla laadukkaat ja sopivat pikarullaovet!

Mikä on pikarullaovi?

Pikarullaovi on mm. teollisuuteen, tuotantotiloihin, toimitiloihin ja vähittäiskaupan tiloihin suunniteltu erikoisovi, joka avautuu ja sulkeutuu nopeasti, on nopeakäyttöinen ja turvallinen käyttää.

Perinteinen nosto-ovi tilanjakajana on hidas käyttää, eikä se sovellu arkeen. Tämän vuoksi nosto-ovea pidetään pääosin ylhäällä ja rakennuksessa on vetoa.

Nopeasti avautuva ja sulkeutuva pikarullaovi vähentää tehokkaasti mm. ilmavirran ja epäpuhtauksien liikkumisen eri tilojen välillä alueilla, joilla on paljon liikennettä.

Pikarullaovi teollisuuteen, kiinteistöihin, kauppoihin yms Doorwaylta.

Pikarullaovet moniin käyttötarkoituksiin

Auto-full pikarullaovi doorwayltä

AUTO-FULL

Erittäin nopea ja turvallinen ovi  oviaukkoihin, joissa liikennettä kulkee paljon.

Maks. Aukon leveys

6000 mm.

Maks. aukon korkeus

5500 mm.

Maks. nopeus

1.6 m/s

Giesse Fold-Up pikarullaovi Doorwaylta

FOLD-UP

Erinomainen ovi kovaan käyttöön sisälle tai ulko-oviin. Varustettu tuulijäykistein ja nostovöin.

Maks. aukon leveys

7500 mm.

Maks. aukon korkeus

6000 mm.

Maks. nopeus

0.8 - 1.2 m/s

Giesse Dual pikarullaovi Doorwayltä

DUAL-AIR

Kaksiverhoinen ovi suuriin  oviaukkoihin. Dual-air eristää rakenteensa ansiosta hyvin lämpöä.

Maks. aukon leveys

15000 mm.

Maks. aukon korkeus

10000 mm.

Maks. nopeus

0.4 - 0.8 m/s

Giesse Auto-Frigo pikarullaovi Doorwayltä.

AUTO-FRIGO

Lämpöeristetty pikarullaovi kylmätilojen oviaukkoihin aina  – 10 asteeseen.

Maks. aukon leveys

4500 mm.

Maks. aukon korkeus

4200 mm.

Maks. nopeus

0.8 m/s

Giesse freezer pikarullaovi Doorwayltä

DUAL-FREEZER

Lämpöeristetty pikarullaovi kylmätilojen oviaukkoihin aina -20 asteeseen.

Maks. aukon leveys

4000mm.

Maks. aukon korkeus

4000 mm.

Maks. nopeus

0.8 m/s

AUTO-PHARMA

Täysin ilmatiivis pikarullaovi puhdastilojen osastointiin. Runko ruostumatonta terästä.

Maks. aukon leveys

3500mm.

Maks. aukon korkeus

3500 mm.

Maks. nopeus

1.2 m/s

Laadukas pikarullaovi – paras oviratkaisu teille

Doorwayn laadukas pikarullaovi on paras ratkaisu tiloihin, joiden välillä kuljetaan paljon, mutta silti olisi tärkeää pitää rakennus energiatehokkaana sekä huolehtia työviihtyvyydestä ja siisteydestä.

Pikarullaovemme avautuvat ja sulkeutuvat nopeasti, ovat nopeakäyttöisiä, turvallisia ja ilmatiiviitä ovia. Ne on suunniteltu kestämään ja toimimaan kovassa käytössä niin ulko-, sisä- kuin pakastetiloissa. Laadukkaat pikarullaovemme korjautuvat itsestään törmäyksen jälkeen.

Doorwaylla olemme kiinnittäneet erityistä huomiota pikarullaovien elinkaarikustannuksiin. Meillä ne ovat matalimmat.

Valitettavan usein teollisuuden, toimitilojen, tuotantotilojen ja vähittäiskaupan tilojen rakennus- ja remonttiprojekteissa ovet nähdään pelkkänä kulueränä. Siksi ovia hankittaessa kilpailutetaan useimmiten vain halvinta hintaa. Samalla kuitenkin oven elinkaarikustannukset jäävät huomioimatta.

Halpa hinta tarkoittaa halpoja, huonolaatuisia materiaaleja, mistä seuraa, että oven korjaustarpeita voi olla edessä nopeastikin. Halpa hinta tarkoittaa usein myös, että siitä on karsittu pois kaikki tarpeelliset oven toimitukseen, asennukseen, huoltoon ja toimintakunnon ylläpitoon liittyvät palvelut. Tästä koituu yllättäviä kustannuksia jo toimitus- ja asennusvaiheessa sekä korkeat elinkaarikustannukset loppukäyttäjälle.

Meidän hinnoittelumallimme on riskitön, avoin ja reilu, eikä sisällä piilokuluja. Ostaessasi meiltä, tiedät tarkalleen, mitä saat. Tämä helpottaa niin päätöksentekoa kuin budjetointiakin huomattavasti.

Pyydä tarjous pikarullaovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

Soita – 040 773 0010

Pyydä tarjous

Laadukas pikarullaovi Doorwaylta.

Doorwayn pikarullaovi on avainlipputuote

avainlippukuva_3

Doorwayn tuotteilla ja palveluilla on Avainlippu-merkki. Kun valitset Doorwayn pikarullaoven, teet vastuullisen valinnan.

Avainlippu takaa sinulle tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuuden, vastuullisuuden sekä yhteiskuntavastuumme. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, suomalaisiin olosuhteisiin kestämään aikaa. Valitsemalla meidän pikarullaoven, teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan ja tuet suomalaista työtä ja yhteiskuntaa.

Valitse Doorwayn pikarullaovi – liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Doorwayn pikarullaovien myötä asiakkailtamme ratkesi mm. seuraavat ongelmat: energiatehokkuus parani, kylmän ilman kulkeutuminen estettiin sekä työviihtyvyys parani

Erinomainen asiakaspalvelu

Doorway nosto-ovimyyjä

Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siitä kertoo NPS-mittauksen tulos 60, joka kertoo, että asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä meihin. Panostamme jatkuvasti siihen, että asiakastyytyväisyytemme on korkea ja kaikki asiakkaamme saavat laadukasta ja nopeaa palvelua. Autamme sinua kaikissa pikarullaovien hankintaan ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.

24/7 huoltopalvelu pikarullaoville kaikkialle Suomeen

Kun valitset Doorwayn pikarullaovet, saat tueksesi teknisen tukemme ja oman huoltomme.

Doorwayn kattava huoltopalvelu takaa, että pikarullaovet pysyvät toimintakunnossa pitkään. Huoltopalvelumme on saatavilla 24/7 kaikkialle Suomeen. Meillä on laaja varaosavalikoima saatavilla, joten huollot onnistuvat nopeasti.

Oma, laadukas huoltopalvelumme ennaltaehkäisee vikojen ja vaurioiden syntymiset. Ja mahdolliset ongelmat pikarullaovissa voidaan ratkaista nopeasti ja tehokkaasti, välttäen tuotannon tai toiminnan keskeytymistä.

Doorway huoltoauto
Doorwayn pikarullaovi.

Miksi Doorwayn pikarullaovi?

Nopea

Doorwayn pikarullaovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti ja on nopeakäyttöinen, mikä parantaa työviihtyvyyttä.

Turvallinen

Pikarullaovissamme on hyvä turvallisuus vakiona.

Energiatehokas

Pikarullaovemme takaavat energiatehokkuuden ja vähentävät vedon tunnetta rakennuksessa.

Kestävä

Doorwayn pikarullaovi ei vahingoidu pienestä, esimerkiksi törmäystilanteessa ja korjautuu itsestään törmäyksen jälkeen.

Monikäyttöinen

Soveltuvat sisätilojen, ulkotilojen ja pakastetilojen oviksi – jopa -30℃ lämpötiloihin. Mahdollisuus saada myös rosteriosilla kosteisiin tiloihin esimerkiksi elintarviketeollisuuteen.

Riskitön valinta

Doorwayn laadukkaat pikarullaovet eivät sisällä piilokuluja, ja saatavilla on myös tekninen tuki sekä oma huoltomme 24/7.

Mitä pikarullaovi maksaa?

Laadukas pikarullaovi kestää aikaa ja säilyttää ominaisuutensa pitkään. Huonolaatuinen ja halpa ovi tulee aina elinkaarikustannuksiltaan kalliimmaksi kuin hyvä pikarullaovi. Siksi kannattaa aina valita laadukas pikarullaovi halvemman hinnan sijasta.

Doorwayn pikarullaoven hintaan vaikuttaa, millaisilla varusteilla ovi valitaan. Esimerkiksi millainen automatiikka ja avausratkaisu oveen tulee.

Kysy tarjous pikarullaovesta!

Doorway – kotimainen nosto-ovien ja teollisuusovien asiantuntija

Doorwayn ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen.

Doorway on valtakunnallisesti tunnustettu nosto-ovien ja teollisuusovien asiantuntija. Ylpeänä jo yli 40 000 toteutetun oviprojektin kokemuksella.

Teknisten ovien alalla olemme merkittävä toimija, joka tarjoaa huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja yksityisille ja yrityskäyttöön.

Doorwayn tuotteille ja palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen suunnittelusta ja valmistuksesta aina asennukseen ja huoltoon asti.

Vaadi oviltasi parasta – Valitse Doorway!

Pikarullaovi -toteutuksiamme

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.