Palo-ovi

Laaja valikoima turvallisia palo-ovia Doorwaylta

Onko sinulla tarve suojata tilasi tulipalolta? Haluatko varmistaa, että kiinteistösi pysyy turvallisena onnettomuuden sattuessa? Etsitkö paloturvallista ratkaisua, joka on sekä luotettava että esteettinen?

Palo-ovi on ainoa ratkaisu, joka tarjoaa suojaa ja turvallisuutta tulipalon sattuessa. Ne soveltuvat erityisen hyvin teollisuuskiinteistöihin, varastoihin, kauppakeskuksiin ja muihin suuriin tiloihin, joissa tulipalon riski on olemassa ja joihin tarvitaan luotettava ja automaattisesti toimiva suojaus. Varmista kohteeseenne sopiva palo-ovi ratkaisu asiantuntijaltamme.

Tutustu tarkemmin Doorwayn palo-oviin tai pyydä tarjous, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi!

Mikä on palo-ovi?

Palo-ovi on erikoisrakenteinen turvaovi, joka on suunniteltu estämään tulen ja savun leviämistä rakennuksen sisällä. Nämä ovet sulkeutuvat automaattisesti tulipalon havaitessaan, tarjoten tehokkaan suojan liekkejä vastaan ja parantaen näin kiinteistön paloturvallisuutta. 

Mallistoomme kuuluvat:

  • Rullaovet: Kompakteja ja tilaa säästäviä, sopivat erinomaisesti kohteisiin, joissa tila on rajallinen.
  • Liukuovet: Ihanteellinen ratkaisu suuremmille aukoille, tarjoavat laajan suojauksen ja ovat helppo integroida osaksi kiinteistön palonhallinta järjestelmää.
  • Nosto-ovet: Toimii päivittäisessä käytössä normaalin nosto-oven tavoin. Samalla ratkaisulla saadaan sekeä paloturvallisuus että helppokäyttöisyys myös usein käytetyissä oviaukoissa.
 

Kaikki Doorwayn palo-ovet valmistetaan käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja ja ne täyttävät kansainväliset CE-vaatimukset sekä vaaditun paloluokan ovityypin mukaan (EI30,-60 tai -120). Olipa tarpeesi mikä tahansa, Doorwayn palo-ovi-mallisto tarjoaa tehokkaat ja esteettisesti miellyttävät ratkaisut kiinteistösi suojaukseen.

Laadukkaat palorullaovet Doorwaylta.

VERTAILE palo-ovia

Laadukkaat palorullaovet Doorwaylta.

ACT PALORULLAOVI

Palorullaovi  palo-osastojen erottamiseen . Ihanteellinen ratkaisu mm. parkkihalleissa ja ostoskeskuksissa, joissa tilaa on rajallisesti ja ovi tarvitsee sulkea nopeasti palotilanteissa.

Maks. Aukon leveys

18 000mm.

Maks. aukon korkeus

10 000mm.

PALOLUOKITUS

ei- tai ew 30, -60, -120

Laadukas doorway act paloliukuovi.

ACT PALOLIUKUOVI

Palo-liukuovi palo-osastointiin kun sivuilla tai yläpuolella on tilaa riittävästi. Toimii ulko- ja sisätiloissa. Soveltuu myös päivittäiseen sulkemiseen ja avaamiseen.

Maks. aukon leveys

16 000 mm.

Maks. aukon korkeus

6000 mm.

PALOLUOKITUS

ei 30, -60, -120

Nettisivu on työstössä.

ACT PALONOSTO-OVI

Tämän oven sivut ovat vielä työstässä ja ne julkaistaan mahdollisimman pian. Ovi on jo tilattavissa, kysy lisää ja pyydä tarjous.

Maks. aukon leveys

-

Maks. aukon korkeus

-

Paloluokitus

Ei 30, -60, -120

Miksi Doorwayn Palo-ovi?

kustannus tehokas

Laajan valikoimamme ansiosta löydämme aina kohteeseen kustannustehokkaimman ratkaisun.

Turvallinen

Palo-ovemme täyttävät alan standardit ja ovat turvallisia niin käyttäjille kun kiinteistölle.

vaivaton

Palo-ovet asennetaan ja huolletaan asiantuntevien asentajien toimesta, meillä on useiden vuosien kokemus palo-ovien asennuksista.

esteettinen

Palo-ovet voidaan tarvittaessa piilottaa rakenteiden lomaan, jolloin ne tulevat esiin vain palon sattuessa.

ELinkaarikustannukset

Oikeilla palo-oviratkaisuilla varmistetaan kiinteistön matalat elinkaarikustannukset. Ovien toiminnallisuus ja paloturvallisuus pitää ottaa huomioon ratkaisuissa.

Luotettava kumppani

Palo-ovilla on toisistaan poikkeavia ominaisuuksia ja ei ole yhtä ratkaisua mikä käy kaikkialle, siksi on tärkeä että teillä on kumppani johoin voitte luottaa.

Mitä palo-ovet maksaa?

Palo-ovien hinnat vaihtelevat laajasti, riippuen ovesta, oven koosta ja sen ominaisuuksista. Yksinkertaisemmat mallien hinnat alkavat muutamasta tuhannesta eurosta, kun taas erikoistuneemmat ratkaisut ja suuremmat ovet maksavat enemmän. Hinnat heijastavat oviemme laadukkuutta ja niiden tarjoamaa turvallisuutta, ja ne sisältävät kaiken tarvittavan toiminnallisuuden, kuten automaattisen sulkeutumisen hätätilanteissa.

Asennusprosessi on olennainen osa palo-oven hankintaa, ja se toteutetaan ammattitaidolla ja huolella. Asennuksen kustannukset sisältyvät tarjoukseemme ja ne räätälöidään kunkin projektin vaatimusten mukaisesti, joten asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia yllättävistä lisäkuluista. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että asennus sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti, minimoiden häiriöt päivittäisessä toiminnassanne.

Kun otat yhteyttä Doorwayn asiantuntijoihin, he auttavat mielellään arvioimaan tarpeitanne ja tarjoamaan kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Me Doorwaylla ymmärrämme, että investointi palo-oveen on investointi kiinteistönne ja siellä oleskelevien turvallisuuteen. Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään oikean ratkaisun, joka täyttää vaatimuksenne ja budjettinne.

Kysy tarjous palo-ovesta jo tänään!

Pyydä tarjous pikarullaovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

Soita – 040 773 0010

Pyydä tarjous

Laadukkaat palo-ovet – paras oviratkaisu teille

Investointi laadukkaaseen palo-oveen on päätös, joka tuo mukanaan sekä mielenrauhaa että konkreettista turvaa. Doorwayn palo-ovet edustavat markkinoiden huippua niin materiaalien laadun, suunnittelun kuin toiminnallisuuden osalta. Ne tarjoavat erinomaisen suojan tulipalojen vaikutuksia vastaan, varmistaen, että sekä ihmiset että omaisuus pysyvät turvassa mahdollisimman tehokkaasti.

Käyttämällä vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja ja viimeisintä turvateknologiaa, Doorwayn palo-ovet sulkeutuvat automaattisesti tulipalon havaitessaan, estäen palon ja savun etenemisen kohteen vaatimusten mukaisesti. Tämä ominaisuus on elintärkeä, sillä se mahdollistaa arvokkaiden sekuntien voittamisen hätätilanteessa, auttaen estämään tulen leviämistä rakennuksen muihin osiin. Lisäksi ovien moderni muotoilu yhdistettynä monipuolisiin viimeistelyvaihtoehtoihin takaavat, että ne integroituvat saumattomasti mihin tahansa rakennukseen, lisäten tilan esteettistä arvoa ilman turvallisuudesta tinkimistä.

Valikoimastamme löytyvät ratkaisut, kuten rullaovet, liukuovet ja palonosto-ovet, on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja tilavaatimuksia, tarjoten joustavuutta ja mukautuvuutta kaikenlaisiin käyttöympäristöihin. Ei siis ole väliä, onko kyseessä teollisuushalli, varasto tai kauppakeskus, Doorwayn palo-ovi on paras valinta teille, kun haluatte varmistaa tilojenne ja niissä oleskelevien ihmisten turvallisuuden.

Valitse Doorwayn palo-ovi – liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Erinomainen asiakaspalvelu

Doorway nosto-ovimyyjä

Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siitä kertoo NPS-mittauksen tulos 60, joka kertoo, että asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä meihin. Panostamme jatkuvasti siihen, että asiakastyytyväisyytemme on korkea ja kaikki asiakkaamme saavat laadukasta ja nopeaa palvelua. Autamme sinua kaikissa pikarullaovien hankintaan ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.

24/7 huoltopalvelu palo-oville kaikkialle Suomeen

Kun valitset Doorwayn ovet, saat tueksesi teknisen tukemme ja oman huoltomme.

Doorwayn kattava huoltopalvelu takaa, että palorullaovet pysyvät toimintakunnossa pitkään. Huoltopalvelumme on saatavilla 24/7 kaikkialle Suomeen. Meillä on laaja varaosavalikoima saatavilla, joten huollot onnistuvat nopeasti.

Oma, laadukas huoltopalvelumme ennaltaehkäisee vikojen ja vaurioiden syntymiset. Ja mahdolliset ongelmat pikarullaovissa voidaan ratkaista nopeasti ja tehokkaasti, välttäen tuotannon tai toiminnan keskeytymistä.

Doorway huoltoauto
Laadukkaat palo-ovet Doorwaylta.

Doorway – kotimainen nosto-ovien ja teollisuusovien asiantuntija

Doorwayn ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen.

Doorway on valtakunnallisesti tunnustettu nosto-ovien ja teollisuusovien asiantuntija. Ylpeänä jo yli 40 000 toteutetun oviprojektin kokemuksella.

Teknisten ovien alalla olemme merkittävä toimija, joka tarjoaa huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja yksityisille ja yrityskäyttöön.

Doorwayn tuotteille ja palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen suunnittelusta ja valmistuksesta aina asennukseen ja huoltoon asti.

Vaadi oviltasi parasta – Valitse Doorway!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.