Taloyhtiön autotallien oviremontit ympäri Suomen

Ole paikkakuntasi tyylikkäin taloyhtiö – valitse Doorwayn nosto-ovet

Oletko kyllästynyt taloyhtiösi rikkinäisiin, repsahtaneisiin ja ahtaisiin autotallin oviin? Onko yhtiönne muuten hyvässä kunnossa, mutta taloyhtiön autotallien ovet ovat käyttöikänsä päässä?

Doorway toteuttaa taloyhtiöllenne elämänne helpoimman remontin!

Uusimme taloyhtiönne autotallien ovet kotimaisiin, huippulaadukkaisiin ja kestäviin Doorwayn nosto-oviin.

Asiantuntijamme tulee paikan päälle ottamaan mitat uusia ovia varten sekä suunnittelemaan remontin sujuvan ja kivuttoman toteutuksen yhdessä teidän kanssanne. Remontti toteutetaan sovittuna ajankohtana omien, nosto-oviremontteihin erikoistuneiden asentajiemme toimesta.

Doorwayn taloyhtiön nosto-oviremontti kohottaa kiinteistönne arvon uudelle tasolle!

Doorway DW2 - Aaltokuvio rappauspinnalla

Miksi kannattaa valita nosto-ovi taloyhtiön autotalliin?

  • Nosto-ovi säästää tilaa autotallissa. Se nousee pystysuoraan ylös ja asettuu autotallin katon alle, jättäen molemmat sivut ja etualueen vapaaksi. Näin voit hyödyntää autotallin tilan tehokkaammin ja pysäköidä auton lähemmäs ovea.
  • Nosto-ovi on käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Voit avata ja sulkea sen painikkeella, kaukosäätimellä tai jopa puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Tämä lämmittää mieltä erityisesti räntäsateessa tai paukkupakkasella.
  • Nosto-oven voitte räätälöidä mieleiseksenne. Saatavilla on runsaasti erilaisia värejä, materiaaleja, tyylejä ja varusteita. Autotalleistanne tulee helppokäyttöisyyden lisäksi myös todella tyylikkäitä.
  • Nosto-ovi on valmistettu energiatehokkaaksi. Näin autotalli pysyy talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ja lämmityslasku pysyy maltillisena.
  • Nosto-oveen saa käyntioven, joka entisestään helpottaa autotallin käyttöä. Autotalliin ei tarvita erillistä kulkua, eikä aina tarvitse avata koko ovea.
Nosto-ovi, nosto-ovet, autotallin nosto-ovi, Doorwayltä

Omat asentajat – nopein ja ammattitaitoisin taloyhtiön nosto-oviremontti

Teemme taloyhtiön autotallien nosto-oviremontit huippuvarustellun asennusauton avulla. Nosto-oviremontti saadaan suoritettua valmiiksi saman päivän aikana. Kaikki nosto-oviremonttiin osallistuvat ovat Doorwayn omia työntekijöitä. Koulutamme asentajiamme ja vastuu turvallisuudesta ja työnjäljestä on siksi aina yksissä käsissä.

Ripeä oviremontti sovittuna ajankohtana

Täsmällisyys on meille kunnia-asia. Teemme ajallaan sen, minkä lupaamme, eikä teidän tarvitse katsella ja sietää materiaalikasoja taloyhtiön pihamaalla. Hyvä nosto-oviremontti perustuu tarkkaan etukäteissuunnitteluun. Meillä yhtäjaksoinen toteutus syntyy hyvällä yhteistyöllä suunnittelusta, tuotantoon, logistiikkaan ja asennukseen asti.

Nosto-oviasentaja asentaa nosto-ovea nosto-oviremontissa. Doorway nosto-ovi autotalleihin.
Doorway nosto-ovi Avainlippu. Doorway nosto-oville on myönnetty Avainlippumerkki.

Doorwayn nosto-ovet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa

Doorwayn nosto-oville ja palveluille on myönnetty arvostettu avainlippu-sertifikaatti. Tämä takaa, että kun valitsette Doorwayn, valitsette vastuullisesti ja tuette suomalaista työtä. Doorway on markkinoiden ainoa toimija, jonka nosto-ovet valmistetaan Avainlipun mukaisesti Suomessa, omassa tuotannossa Kiimingissä. Sen lisäksi koko ketju aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon saakka on suomalaista työtä.

24/7 nosto-ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen

Doorwayn oma, ammattitaitoinen, luotettava ja nopea huoltopalvelu palvelee 24/7 kaikkialla Suomessa. Käytössämme olevassa, huippuvarustellussa huoltoautossa on laaja varaosavalikoima ja lisäksi meillä on kattava varaosavarasto, josta uudet osat saadaan nopeasti.

Tarjoamme myös huoltosopimuksia, joilla varmistetaan taloyhtiönne autotallien ovien toimivuus. Näin ovet huolletaan säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi.

Doorwayn nosto-ovien ja teknisten ovien huoltopalvelu.
Nosto-oviasentaja asentaa nosto-ovea teollisuuskohteessa. Doorway teollisuuden nosto-ovet.

Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Meille tyytyväiset asiakkaat ovat kaikki kaikessa. Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme säännöllisesti saamamme palautteen mukaan. Tällä hetkellä 95 % asiakkaistamme on tyytyväisiä meihin.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Klikkaa ja soita myyntiin

Pyydä tarjous nosto-ovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

Doorwayn autotallien nosto-oviremontti on paras vaihtoehto taloyhtiölle

Taloyhtiön autotallien ovien elinkaari on tyypillisesti 20-40 vuotta, jonka jälkeen niiden kunto ja toimintakyky heikkenevät ja korjaustarpeet kasvavat. Rikkinäiset ja aikansa eläneet autotallin ovet sijaitsevat usein keskeisellä paikalla taloyhtiön julkisivua, mikä laskee taloyhtiön kiinnostavuutta ja arvoa.

Useissa taloyhtiöissä autotallien ovien remontti jätetään kuitenkin tekemättä, koska ajatellaan, että nykyajan nosto-ovet eivät sovi taloyhtiön kiinteistöön. Tai ei ole löydetty toimijaa, joka toteuttaa oviremontin riskittömästi, yhdellä sopimuksella ja avaimet käteen -toteutuksella.

Doorwayn moderni ja ammattitaitoinen taloyhtiön nosto-oviremontti on suunniteltu taloyhtiönne tarpeet huomioiden. Se huomioi kiinteistönne ja käyttäjien tarpeet kokonaisvaltaisesti sekä takaa, että kiinteistön arvo nousee uudelle tasolle.

Älkää tyytykö isännöitsijän toteuttamaan nosto-oviremontin kilpailuttamiseen vakiotoimittajien kesken, joka kyllä tuo tarjouksia, mutta usein asiakkaan tarpeet jäävät huomioimatta alihankintaketjujen ja puutteellisen osaamisen vuoksi.

Kun valitsette Doorwayn nosto-oviremontin, saatte paljon enemmän yhdellä sopimuksella: suunnittelusta avaimet käteen -toteutukseen ja huoltoon saakka 10 vuoden takuulla, joka sisältää myös kuluvat osat.

Mallimme on riskitön, eikä sisällä piilokustannuksia. Elinkaarikustannukset eli ovien koko käytön ajalta koostuvat kustannukset ovat matalimmat. Asiakkaanamme nautitte toimivista, laadukkaista ja kotimaisista tuotteista pitkään. 24/7 toimiva huoltomme takaa, että taloyhtiön päättäjien puhelimet eivät soi juhannusaattona tai jouluaattona. Säästätte myös kiinteistöhuollon kustannuksissa, ettekä kuormita sitä.

Doorwayn taloyhtiön autotallien nosto-oviremontti on kattava ja riskitön ratkaisu taloyhtiöille!

Miten taloyhtiön autotallien oviremontti etenee?

1.

Tarjouksen hyväksyminen ja sopimus

2.

Remontin toteutuksen suunnittelu paikanpäällä 0-2 viikkoa

3.

Nosto-ovien valmistus omassa tuotannossa Kiimingissä

4.

Nosto-ovien toimitus

5.

Nosto-oviremontti: Asennus, luovutus ja käytön opastus

6.

Huoltopäivystys 24/7

Näin taloyhtiön autotallien oviremontti toteutetaan

Doorway – kotimainen nosto-ovien asiantuntija

Doorwayn ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen.

Doorway on valtakunnallisesti tunnustettu nosto-ovien asiantuntija. Ylpeänä jo yli 40 000 toteutetun nosto-ovi projektin kokemuksella.

Teknisten ovien alalla olemme merkittävä toimija, joka tarjoaa huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja yksityisille ja yrityskäyttöön.

Doorwayn tuotteille ja palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen ja huoltoon asti.

Perustettu
2012
Asennettuja ovia
40 000
Nosto-oviremontteja
5 000
Työllistämme (hlö)
50

Tehtyjä taloyhtiön nosto-oviremontteja

Älä mieti enää, vaan kysy tarjous nyt!

Klikkaa ja soita myyntiin

Pyydä tarjous oviremontista

Ota yhteyttä sähköpostilla

Doorway kokemuksia

Joonas Laitinen
Joonas Laitinen
2023-02-15
Nopea ja mutkaton, aidosti toimiva ”avaimet käteen” toimintamalli. Kilpailukykyinen hinnoittelu ja aidosti laadukas, kotimainen tuote.
Asko Dahlbom
Asko Dahlbom
2023-02-15
Toiminut erinomaisesti jo 5 vuotta
Markku Autti
Markku Autti
2023-02-15
Asiantuntevasti sain tietoa ja asennus sujui loistavasti. Autotallin ovi toimii moitteettomasti, suosittelen.
Miika Luukkonen
Miika Luukkonen
2023-02-15
Laadukkaat kotimaiset tuotteet ja huippu asennus! Oli mukava asioida teidän kanssa, kiitos!
Tuomo Parhiala
Tuomo Parhiala
2023-02-14
Hyvä tuote ja asennus meni mallikaasti👍
Arto Ahokas
Arto Ahokas
2023-02-14
Suoritti loistavasti sen, minkä lupasi.
Päivikki Göös
Päivikki Göös
2023-02-14
Hyvä ja nopea palvelu, aikataulu piti, ystävälliset työntekijät.Autotallin ovi loistava! Suositteluni.
Doorway nosto-ovi DW1 kapea vaakaura ruskea lamelli RAL 8014. Autotallin nosto-ovi.

Autotallin ovi – vinkit kestävän oven hankintaan

Autotallin ovi on autotallin tärkeimpiä ominaisuuksia, joka vaikuttaa sekä toiminnallisuuteen että ulkonäköön. Markkinoilta löytyy useita eri vaihtoehtoja autotallin oville, kuten pariovet, taitto-ovet ja nosto-ovet…..
Doorway DW4 Puunsyypintainen autotallin nosto-ovi

Autotalli avaimet käteen hinta – Mitä se maksaa ja mistä maksat?

Harkitsetko autotallin rakentamista, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Autotallin rakentaminen on iso sijoitus, joka vaatii huolellista suunnittelua. Autotalli avaimet käteen -konsepti on yleistynyt….
Doorway DW2 - Aaltokuvio rappauspinnalla

Käytetty nosto-ovi – parhaat vinkit kestävän nosto-oven hankintaan

Toimiva nosto-ovi on autotallin tärkeimpiä ominaisuuksia, ja siksi sen laatuun kannattaa panostaa. Käytettyjä nosto-ovia myydään jatkuvasti, ja niiden edullisuus houkuttaa usein ostajaa. Kannattaako nosto-ovea….

Kysy tarjous taloyhtiön autotallien oviremontista

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Taloyhtiön autotallien oviremontit kaikkialle Suomeen helposti Doorwaylta

Alla listattuna paikkakunnat, joissa Doorway toteuttaa taloyhtiön autotallien oviremontteja: