Doorway > Huolto: Nosto-oven jousi rikki

Huolto: Nosto-oven jousi rikki

Nosto-oven jousi rikki? Doorway auttaa 24/7.

Tiedämme, miten turhauttavaa on, kun autotallin ovi ei toimi. Nosto-oven jousi menee harvoin rikki – se kestää suurinpiirtein 10 000 nostokertaa. Mutta kun nosto-oven jousi hajoaa, ei sitä ole kotikonstein helppoa korjata.

Nosto-oven jousen korjaus on ammattilaisen työtä, sillä se vaatii erityisiä työkaluja ja -tapoja. Älä yritä nostaa ovea käsin tai avaajalla, koska voit vahingoittaa itseäsi sekä nosto-ovea. Väärän kokoiset jouset voivat puolestaan aiheuttaa vakavia vaurioita autotallin ovelle.

Kun tallistasi menee nosto-oven jousi rikki, Doorwayn huolto on apunasi joka päivä 24/7 yli 10 vuoden ja 5000 nosto-oviremontin kokemuksella.

Tunnemme kaikki nosto-ovet

Doorwayn asennus- ja huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Emme käytä aliurakoitsijoita vaan koulutamme omat huoltoasentajamme itse. Näin varmistamme asennus- ja huoltotyön laadun – ovet tulevat kerralla kuntoon. Toteutamme asiakkaillemme huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja.

Doorway huollon numero
Doorway teollisuusnosto-ovi lastauslaiturin vieressä

Miksi nosto-ovia täytyy huoltaa?

Nosto-ovet ovat kiinteistöjen suurimpia liikkuvia ja käytössä kuluvia elementtejä. Laadukkaalla huollolla ennaltaehkäistään vikatilanteiden ja vaurioiden syntyminen seuraavaan huoltokertaan asti. Huoltosopimuksellamme varmistat ovesi jatkuvan turvallisen toiminnan sekä pienimmät kiinteistön elinkaarikustannukset.

Miksi Doorwayn huoltopalvelu?

Doorwayn huollot tehdään asiakkaan parhaaksi. Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovihuolloissa. Palvelemme vuorokauden ympäri. Meillä on kattava jousi- ja varaosavalikoima kaikkiin nosto-oviin. Huollamme ja korjaamme kaikki ovimerkit.

Doorway nosto-ovien huoltoauto

Huippuvarusteltu nosto-ovien huolto-auto

Käytössämme on huoltoon ja ovikorjauksiin suunniteltu, huippuvarusteltu huolto-auto. Auton mukana kulkee laaja varaosavalikoima. Kun tallissasi menee nosto-oven jousi rikki, pystymme reagoimaan nopealla aikataululla.

Onhan siinä Avainlippu?

Doorwayn tuotteille sekä palvelulle on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat nosto-oven meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen asti.

Doorway nosto-ovi Avainlippu. Doorway nosto-oville on myönnetty Avainlippumerkki.

Doorway kokemuksia Googlessa

Aki Dahlström
Aki Dahlström
05/01/2022
Vahvistettu
Huolto korjasi muiden asennuksia. Nopea ja hyvä palvelu. Tyytyväinen nosto-ovi huoltoon.
Hermanni Kujanpää
Hermanni Kujanpää
08/09/2021
Vahvistettu
Taitava ja asiallinen porukka joka hoitaa hommat niinkuin kuuluu. Ovet hyviä ja hiljaisia ja toimii nätisti. Huoltokin toimii nopealla aikataulullakin.
Jarno Kokko
Jarno Kokko
07/09/2021
Vahvistettu
Ovi toiminut ilman moitteita, ammattitaitoinen asennus aikataulussa.
Tuomas Savolainen
Tuomas Savolainen
07/09/2021
Vahvistettu
Hyvä asiakaspalvelu kaikin puolin. Nosto-ovi ja avaaja vaikuttavat laadukkailta. Kasausohjeet saisivat olla hiukan selkeämmät, mutta kuitenkin ITSE-asennus onnistui. Avaaja vaihtui kesken tilauksen ja osa tavaroista tuli jälkitoimituksena, mutta nopeasti/sujuvasti homma hoitui. Voin suositella tätä tuotetta.
Tommy Nyholm
Tommy Nyholm
07/09/2021
Vahvistettu
Myyntivaiheesta toimitukseen, kaikki meni nappiin. Kaikki kuten myyjä lupasi ja asentaja teki niin tarkkaa duunia että eipä ole vastaavaa tullut eteen. Täydet pisteet!

Usein kysyttyä: nosto-oven jousi rikki

Paljonko autotallin nosto-oven jousien vaihto maksaa?

Nosto-oven jousien vaihto alkaa 150 eurosta (+ asennustyö) riippuen kohteesta, käyttötarpeesta ja oven painosta.

Kuinka pitkään nosto-oven jousi kestää?

Nosto-oven jouset on mitoitettu kestämään kotitalouskäytössä 10000 nostokertaa. Jos käytät nosto-oveasi keskimäärin 3 kertaa päivässä eli noin 1000 nostokertaa vuodessa, on nosto-oven jousen elinkaari kotitalouskäytössä 8-10 vuotta.

Elinkaari ei ota huomioon nosto-oven jousipakan metallijousessa mahdollisesti esiintyvää pistesyöpymistä tai ruostumista kosteassa ilmanalassa. Jos alueellasi on pitkä kevät tai asut rannikolla, on fiksu hankkia uusi nosto-ovi laadukkailla varusteilla jossa osat ovat sinkittyjä ja kestävät kosteaa ilmanalaa paremmin.

Millaisia erilaisia jousijärjestelmiä autotallin nosto-oveen on?

Vetojousellisessa nostojärjestelmässä nosto-oven jouset on sijoitettu nosto-oven sivuille, katossa oleviin vaakakiskoihin johon ovi nousee. Vetojousellisellisin järjestelmän periaate toimii siten, että kun ovea lasketaan, jousi venyy. Kun ovea nostetaan, jousen voima kevenee. 

Vääntöjousellisessa nostojärjestelmässä nosto-oven vääntöjouset käyttävät jousta tai jousia, jotka on asennettu autotallin aukon yläpuolelle. Nämä jouset on asennettu akselitankoon autotallin oven yläpuolelle, ns. perävetoisena lähelle nosto-oven moottoria, vaakakiskojen päähän. Jousitangossa on myös rummut/telat molemmissa päissä. Vaijerit kiinnitetään laitteen nosto-oven alakannattimeen ja nosto-ovi käärii ja kiertää vaijerit rumpujen ympärille oven avautuessa ja sulkeutuessa.

Miten saan nosto-oven jouset kestämään pidempään?

Asianmukainen huolto pidentää nosto-ovesi käyttöikää. On suositeltavaa öljytä autotallin oven jousi, rullien laakerit ja saranat vähintään kahdesti vuodessa käyttämällä laadukasta autotallin oven voitelua. Doorwayltä voit ostaa nosto-oven huoltamiseen tarkoitettua rasvaa joka säilyy ovessa pidempään kuin perinteiset markettirasvat.

Siksi Doorway – nosto-oven jousi rikki

1.
Saavutat kustannussäästöjä nosto-ovien huolloissa
2.
Ei yllätyksiä. Laitteet toimivat seuraavaan huoltokertaan asti
3.
Huippuvarusteltu nosto- ja erikoisovien huoltoauto
4.
Ympärivuorokautinen päivystys 24/7
5.
Nosto-ovien kaikki varaosat nopeasti omasta varastosta
6.
Kokeneet, koulutetut asentajat kaikille nosto-ovimerkeille ja malleille

Soita, tai lähetä alta huoltopyyntö

Myynti

09 3154 3041

Asennukset

09 3154 3042

Huolto

09 31543044

Asiakaspalvelu

040 773 0010

Doorway korjaa nosto-oven jouset

Tottahan se on – kun autotallin nosto-ovi pelaa, se helpottaa elämää ja säästää hermoja.

Nosto-oven jousta ei kannata vaihtaa itse, jos et ole alan ammattilainen ja huoltanut nosto-ovia aiemmin. Doorwaylta saat nosto-oven jousen nopeaan toimitukseen sekä huoltopalvelun asentamaan vanhan jousen tilalle uuden jousen.

Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous uudesta nosto-ovesta Doorwayltä. Doorwayllä autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Nosto-oviasentaja asentaa nosto-ovea nosto-oviremontissa. Doorway nosto-ovi autotalleihin.

HUOLTOPYYNTÖ

Lähetä meille nosto-oven tai erikoisoven huoltopyyntö oheisella lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.

  Laitteiston tiedot  Laitteiston sijainti

  Ilmoittajan yhteystiedot  Nosto-ovien huollot ympäri Suomen!

  Alla on listattu kaikki kunnat, jossa Doorway huoltaa nosto-ovia:

  POHJOIS-POHJANMAA

  Alavieska  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Ii  Kalajoki  Kempele  Kuusamo  Kärsämäki  Liminka  Lumijoki  Merijärvi  Muhos  Nivala  Oulainen  Oulu  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä  Raahe  Reisjärvi  Sievi  Siikajoki  Siikalatva  Taivalkoski  Tyrnävä  Utajärvi  Vaala  Ylivieska 

  POHJANMAA

  Alajärvi  Alavus  Evijärvi  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Karijoki  Kauhajoki  Kauhava  Kuortane  Kurikka  Lappajärvi  Lapua  Seinäjoki  Soini  Teuva  Vimpeli  Ähtäri  Kaskinen  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Laihia  Luoto  Maalahti  Mustasaari  Närpiö  Pedersöre  Pietarsaari  Uusikaarlepyy  Vaasa  Vöyri  Alavieska  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Ii  Kalajoki  Kempele  Kuusamo  Kärsämäki  Liminka  Lumijoki  Merijärvi  Muhos  Nivala  Oulainen  Oulu  Pudasjärvi 

  ETELÄ-POHJANMAA

  Alajärvi  Alavus  Evijärvi  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Karijoki  Kauhajoki  Kauhava  Kuortane  Kurikka  Lappajärvi  Lapua  Seinäjoki  Soini  Teuva  Vimpeli  Ähtäri 

  PIRKANMAA

  Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

  KANTA-HÄME

  Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

  PÄIJÄT-HÄME

  Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

  VARSINAIS-SUOMI

  Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

  UUSIMAA

  Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti