Hallin ovet käytetyt vai uudet?

Sisällysluettelo

Hallin ovet käytettyinä, vai uudet? Kun pohdit hallin ovien hankintaa, mieleen voi tulla myös käytettyjen ovien ostaminen. Käytetyt hallin ovet voivat olla parhaimmillaan kestävä ratkaisu, mutta pahimmillaan pelkkää rahan, luonnon ja hermojen tuhlaamista. On aiheellista kysyä, kannattaako hallin ovissa säästää ostamalla käytetyt ovet uusien sijaan?

Tässä artikkelissa käymme hieman läpi sitä. Lue artikkeli, jos olet harkitsemassa käytettyjen hallin ovien ostamista!

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Hallin ovet – käytetyt vs. uudet

Kun suunnittelet hallin ovien hankintaa, saattaa tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää budjetissa, ja ostaa hallin ovet käytettyinä. Käytetyt hallin ovet voivat olla hyvä ja kestäväkin ratkaisu, mutta niitä ostaessasi sinun tulee olla tarkkana. Helposti käytettyjen hallin ovien osto päättyy katastrofiin eli olet heittänyt vain rahaa kankkulan kaivoon.

Uudet hallin ovet ovat täysin käyttämättömiä ja usein myös varustettu takuulla, mikä antaa mielenrauhaa tulevaisuutta ajatellen. Laadukkaan, uuden oven huoltaminen on helppoa, sillä hyvälaatuisiin nosto-oviin löytyy helposti varaosia, ja ne ovat ylipäätään huollettavia.

Käytetyt hallin ovet voivat olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, mikäli ovi on hyväkuntoinen ja laadukasta merkkiä.

Kun olet harkitsemassa hallin oven ostamista käytettynä, muista käydä läpi ainakin seuraava kysymyslista:

  • Mikä on oven kunto ja ikä?
  • Onko ovi valmistettu laadukkaista materiaaleista?
  • Voiko ovea huoltaa?
  • Onko oveen saatavilla varaosia?
  • Kuka oven huoltaa? (Sekä ylläpitohuolto että korjaava huolto)
  • Vastaako ovi todellisia tarpeitasi?
  • Säästätkö oikeasti rahaa ostamalla käytetyn hallin oven vai tuleeko pitkällä aikavälillä uusi, laadukas hallin ovi halvemmaksi?

 

Haluatko kerralla laadukkaan ja sopivan hallin oven? Klikkaa alta ja pyydä tarjous meiltä, niin suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri teille sopivan oviratkaisun ja saat takuulla huolettoman hallin oven pitkäksi ajaksi eteenpäin!

Käytetyt hallin ovet – kestävätkö ne?

Yksi yleinen huolenaihe käytettyjen hallin ovien suhteen on niiden kestävyys. Onko järkevää investoida käytettyihin oviin, jos ne eivät kestä yhtä kauan kuin uudet?

Käytettyjen hallin ovien kestävyys riippuu suuresti ovien alkuperäisestä laadusta ja siitä, miten ne on huollettu ja ylläpidetty aiemmin. Käytettyjä hallin ovia tarjoavilta myyjiltä kannattaa kysyä kaikki saatavilla olevat tiedot ovien historiasta, huolloista ja kunnosta.

Jos käytetty ovi on laadukas, mutta siinä on huollettavissa oleva vika, siitä saattaa kyllä saada huollolla kestävän. Harkitse kuitenkin tarkkaan, onko käytetyn oven ostaminen lopulta säästö, vai riski ylimääräisistä kuluista.

Pidä mielessä myös tämä seikka: hallin ovi on hallissa suurin liikkuva elementti! Haluatko oikeasti riskeerata ovien suhteen ja juuri siinä kohtaa kiristää budjettia? Haluatko leikkiä sen vaihtoehdon kanssa, että talvella 30 asteen pakkasessa hallin ovi ei aukeakaan, koska pakkaskeli on hyydyttänyt sen? Ja koko tuotantosi seisahtuu sen vuoksi.

Hallin oven täytyy toimia moitteettomasti aina, olipa keli ulkona millainen tahansa. Käytetyt nosto-ovet voivat olla edullisempia kuin uudet vastaavat, mutta uuden, laadukkaan oven mukana saat varmuuden, että ovi toimii aina ja huolto varaosineen on aina saatavilla

Lue parhaat vinkit hallin ovien hankintaan >>

Hallin ovet käytetyt –  Hyvä ja halpa eivät kulje käsikädessä

Pahimmillaan voi olla tilanne, että edullinen, alelaarista ostettu nosto-ovi ei sovellu halliin ja se joudutaan vaihtamaan. Haluamme auttaa asiakkaita, että näin ei pääsisi koskaan käymään. Samalla säästetään rahaa, hermoja ja luontoa.

Hyvä ja halpa eivät kulje käsikädessä. Monen seikan vuoksi kannattaa aina mieluummin ostaa hallin ovi uutena.

Edullisten nosto-ovien pinta alkaa rypistyä ja menettää alkuperäisen värinsä jo parissa vuodessa. Tämä ei ainoastaan heikennä oven ulkonäköä, vaan vaikuttaa kiinteistösi arvoon sekä oven kestävyyteen.

Yksi nosto-oven keskeisistä osista ovat sen tiivisteet, jotka suojaavat hallia myös sisältä Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Huonosti tiivistetyissä nosto-ovissa kosteus voi jäädä tiivisteisiin ja aiheuttaa esimerkiksi homeen kasvua. 

Lisäksi halvalla hinnalla ostetut ovimoottorit eivät aina kestä sääolosuhteita, tai saattavat pitää esimerkiksi kovaa meteliä käytössä.

Tutustu Suomen parhaaseen hallin oveen >>

Doorway DW4 Puunsyypintainen autotallin nosto-ovi

Käytetyt hallin ovet hinta

Yksi suurimmista houkuttimista käytettyjen hallin ovien suhteen on niiden edullinen hinta. Ne voivat tarjota merkittäviä säästöjä verrattuna uusiin oviin. Mutta kuten ylempänä kerroimme, halpa hinta tarkoittaa yleensä huonoa laatua. Hallin ovien hankinnassa kannattaa aina muistaa huomioida ovien elinkaarikustannukset eli mitä ovien hinnaksi muodostuu koko sen elinkaaren aikana.

Laadukkaaseen uuteen hallin oveen sisältyy laadukkaista materiaaleista valmistettu, kestävä ovi, joka on räätälöity yksilöllisesti tarpeitasi vastaavaksi. Lisäksi siihen sisältyy kaikki tarpeelliset oven toimitukseen, asennukseen, huoltoon ja toimintakunnon ylläpitoon liittyvät palvelut. Lopulta uusi, laadukas hallin ovi tulee usein halvemmaksi kuin käytetty, halvempi hallin ovi.

Hallin ovet, jotka kestävät käyttöä

Vaadi hallin oviltasi parasta, valitse Doorwayn laadukas, kotimainen nosto-ovi. Saat parhaista materiaaleista valmistetun nosto-oven, joka on helppokäyttöinen ja varmatoiminen. Hallin nosto-ovemme on suunniteltu ja valmistettu kestämään ja toimimaan näissä pohjoisissa, vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa. Saat hallin nosto-oviin 3 vuoden takuun, joka kattaa kaikki kuluvatkin osat. Lisäksi saat tueksesi erinomaisen asiakaspalvelumme ja 24/7 huoltopalvelun ja teknisen tuen kaikkialle Suomeen. Tutustu teollisuuden nosto-oviimme lisää >>

Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven teollisuushalliin, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Me autamme kaikkia asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa.

Asennamme uudet ovet, ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit ympäri Suomen 24/7 huoltopalvelumme kautta. 

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: