Hallin ovet kuntoon – Lue parhaat vinkit teollisuusoven hankintaan

Sisällysluettelo

Hallin ovet ja niiden uusiminen suunnitelmissa? 

Hallin ovet ovat kiinteistössä näkyvällä paikalla ja vaikuttavat paljon koko kiinteistön yleisilmeeseen.  Hallin ovilla on kuitenkin suuri vaikutus myös turvallisuuteen, sekä energiatehokkuuteen, johon Suomessa vahvasti pyritään lainsäädännönkin puolesta.

 Olipa kyseessä sitten teollisuuskiinteistö, parkkihalli, yksittäinen autotalli tai toimitila, laadukas ja toimiva hallin ovi tekee arjesta sujuvaa ja vaivatonta.

Lue tärkeimmät vinkit hallin oven hankintaan ja tee vastuullinen sekä laadukas valinta!

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Hallin oven hankinta – Mitä ottaa huomioon?

Hallin oven hankinnassa olennaista on löytää käytännöllinen ratkaisu, jonka käyttöikä on korkea. 

Omia tarpeitaan hallin oven suhteen on siis tärkeää miettiä tarkkaan, ja pyytää tarvittaessa ammattilaisen apua jo suunnitteluvaiheessa. Teollisuuden nosto-ovien kohdalla tarpeet riippuvat huomattavasti siitä, onko hallin ovi tulossa teollisuushalliin, maatilalle vai esimerkiksi varastorakennukseen.

Lisäksi kannattaa selvittää, miten suuri oviaukko on, ja kuinka paljon tilaa on käytettävissä oven asennukseen. Oikea koko varmistaa, että ovi sopii saumattomasti ympäristöönsä ja mahdollistaa sujuvan käytön.

Kiinnitä huomiota myös seuraaviin tekijöihin:

Materiaali: Hallin ovet voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä, alumiinista tai puusta. Valinta riippuu käyttötarkoituksesta, toivotusta ulkonäöstä sekä ympäristöstä. Doorwayn nosto-ovet on valmistettu Suomen laadukkaimmista materiaaleista, mikä takaa tuotteiden korkean laadun, kestävyyden ja sopivuuden Suomen sääolosuhteisiin.

Toimintatapa: Hallin ovet voivat olla muun muassa nosto-ovia, liukuovia tai rullaverho-ovia. Valitse ovi, joka parhaiten sopii tilaan ja tarpeisiin.

Turvallisuus:  Pidä omaisuus turvassa sekä kiinteistösi sisätilat suojassa sääolosuhteiden vaikutuksilta laadukkaan nosto-oven avulla.

Energiatehokkuus: Laadukas hallin ovi on hyvin eristetty ja auttaa pitämään energiakustannukset kurissa. Lue, miten ovesta saadaan energiatehokas >>

Huolto ja varaosat: Valitse ovi, jonka huolto on helppoa ja johon on saatavilla varaosia tarvittaessa. Näin pidennät oven käyttöikää huomattavasti, eikä koko ovea tarvitse uusia yhden hajonneen osan vuoksi.

Lue vinkit kestävän autotallin oven hankintaan >>

Hallin ovi hinta – Paljonko uusi ovi maksaa?

​​Valitettavan usein teollisuuden rakennus- ja remonttiprojekteissa ovet nähdään pelkkänä kulueränä. Siksi ovia hankittaessa kilpailutetaan useimmiten vain edullisinta hintaa. 

Yleisesti ottaen laadukas ovi maksaa huonolaatuista enemmän, mutta tulee pitkällä aikavälillä halvemmaksi vähäisten korjaus- ja huoltokustannusten ansiosta. 

Kun harkitset hallin oven hankintaa, ota huomioon koko investoinnin kokonaisarvo. Laadukas ovi tuo säästöjä ja lisäarvoa pitkällä aikavälillä ja vaikuttaa positiivisesti oman kiinteistösi arvoon. 

Halpa teollisuusovi puolestaan tarkoittaa halpoja, huonolaatuisia materiaaleja, jolloin korjaustarpeita voi olla nopeastikin edessä. Varaosia halpoihin oviin ei aina ole saatavilla, joten pahimmillaan koko ovi joudutaan vaihtamaan ja kustannukset nousevat merkittävästi.

Meidän hinnoittelumallimme on avoin ja reilu, joten vältät yllättävät lisäkustannukset ja tiedät tarkalleen, mitä ja mistä maksat.

 

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Hallin ovi – Valmis vai räätälöity?

Teollisuuden nosto-ovia löytyy kattava valikoima valmiina paketteina. Jos kuitenkin haluat varmistaa, että hallin ovi kestää vuosia ja on käytännöllinen sekä kaunis, voit räätälöidä oven täysin omia tarpeitasi vastaavaksi. 

Uutta hallin ovea suunnitellesasi voit vaikuttaa itse mm. seuraaviin tekijöihin:

  • Väri
  • Koko
  • Rungot
  • Mahdollisten ikkunoiden määrä

Lisäksi voit päättää, laitetaanko nosto-oveen käyntiovi vai toimiiko erillinen kulkuovi paremmin, miten ovi aukeaa, onko siinä automatiikkaa ja miten ovea ohjaillaan.

Meiltä Doorwaylta saat yksilöidyn, omiin tarpeisiisi ja kohteeseesi räätälöidyn teollisuuden nosto-oviratkaisun. Suunnittelemme ja toteutamme oven tiiviissä yhteistyössä kanssasi, jotta saat parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Hallin ovien huolto – Miten nosto-oven saa kestämään?

Teollisuuden nosto-ovien huolto on tärkeä osa niiden pitkäikäisyyttä ja toimivuutta. Huolellinen ja säännöllinen huolto varmistaa, että nosto-ovi toimii moitteettomasti ja säilyttää turvallisuutensa. 

Yleisesti suositellaan, että teollisuuden nosto-ovet tarkistettaisiin ja huollettaisiin vähintään kerran vuodessa. Tarkempi huoltoväli voi kuitenkin vaihdella käytön määrän, ympäristöolosuhteiden ja ovityypin mukaan.

Nosto-oven huolto on ajankohtaista etenkin, jos huomaat seuraavia merkkejä:

  • Nosto-ovi liikkuu epätasaisesti tai nykien
  • Ovi pitää outoa tai kovaa ääntä
  • Ovi ei sulkeudu tai avaudu moitteettomasti
  • Ovessa näkyy ruostetta tai muita vaurioita
  • Automaattitoiminto ei toimi kunnolla

Älä kärsi toimimattoman oven kanssa, vaan ota yhteyttä ammattilaiseen, joka huoltaa nosto-ovet nopeasti ja tehokkaasti!

Lue lisää huoltopalvelustamme >>

Hallin oven huolto – Paljonko nosto-oven huolto maksaa?

Huollon hinta vaihtelee riippuen huollettavien ovien määrästä, huoltotyön laajuudesta sekä mahdollisista varaosista. Usein huollon hinta on kuitenkin pienempi kuin korjauskustannukset, joita voi syntyä, jos ongelmiin ei puututa ajoissa. Lisäksi laadukas huolto voi pidentää ovien käyttöikää ja vähentää odottamattomia käyttökatkoja. 

Huomioi, että huoltokustannukset voivat vaihdella eri huoltoliikkeiden välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja valita luotettava ja ammattitaitoinen huoltokumppani. 

Tarkkaa hintaa teollisuuden nosto-ovien huoltamiselle ei siis voida määrittää. Voit kuitenkin pyytää meiltä tarjouksen ja välttää yllättävät lisäkulut.

Laadukas, kotimainen teollisuuden nosto-ovi Doorwaylta

Doorwayn tuotteilla ja palveluilla on Avainlippu-merkki. Kun valitset Doorwayn nosto-oven, teet vastuullisen valinnan.

Avainlippu takaa sinulle tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuuden ja vastuullisuuden. Valitsemalla meidän laadukkaan nosto-ovemme, teet ympäristön kannalta vastuullisen valinnan ja tuet samalla kotimaista työtä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille sydämen asia, joten haluamme varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmat standardit. Siksi annamme teollisuuden nosto-ovillemme aina 3 vuoden takuun, joka kattaa kaikki kuluvatkin osat.

Takuu kertoo paitsi tuotteidemme kestävyydestä, myös siitä, kuinka paljon arvostamme asiakkaitamme ja haluamme heidän olevan tyytyväisiä valintaansa.

Valitse meidät, kun haluat varmistaa kestävän ja luotettavan ratkaisun yrityksellesi!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: