Laadukas nosto-ovi – Mistä tunnistaa laadukkaan nosto-oven?

Sisällysluettelo

Laadukas nosto-ovi – mistä tunnistaa laadukkaan nosto-oven? Miksi nosto-oven hankinnassa kannattaa panostaa laatuun? Tässä artikkelissa kerromme 3 avainkohtaa, mistä tunnistaa laadukkaan nosto-oven.

Jos huollat nosto-oveasi oikein, se voi kestää jopa 30 vuotta. Laadukas ovi tulee maksamaan 0,0003 euroa enemmän per käyttöpäivä kuin halpa ovi: huonolaatuinen ovi uusitaan nimittäin tyypillisesti kolme kertaa useammin kuin laadukas.

1. Laadukas nosto-ovi sopii monikäyttöiseen tilaan

Kuinka usein nosto-ovea avataan? Käydäänkö tilassa usein jalkaisin? Halutaanko oven avautuvan myös etänä? Kun ovea suunniteltaessa otetaan huomioon käyttäjien jokapäiväiset tarpeet, siitä tulee pelkän portin sijaan toimiva ja elämänlaatua parantava tekijä.

2. Laadukas nosto-ovi on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

Suomessa sääolosuhteet vaihtelevat auringon porotuksesta jäätävään tihkuun, paukkupakkasista rankkasateisiin ja myrskytuuliin. Lämpötila voi vaihdella vuoden sisällä jopa 60 astetta. Huonolaatuiset nosto-ovet saattavat alkaa painua lysyyn jo parin vuoden kuluttua käyttöönotosta. Doorwayn kaikki nosto-ovet on valmistettu vaakasuuntaisista, vaativaan teollisuuskäyttöön soveltuvista laadukkaista lamelleista, joten ovi säilyttää ryhtinsä ja pysyy hyvännäköisenä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

3. Laadukas nosto-ovi on turvallinen ja toimintavarma

Käytämme samoja lamelleja niin lapsiperheen autotallin ovessa kuin konehallin nosto-ovessakin. Tämä tarkoittaa sitä, että ne läpäisevät kirkkaasti ammattilaiskäytön korkean vaatimustason, mitä tulee oven käyttöturvallisuuteen ja toimintavarmuuteen. Nosto-oven moottorissa on sisäänrakennetut turvatoiminnot: ovi pysähtyy automaattisesti kohdatessaan esteen.

Kun autotallin oven ostaa alelaarin sijaan suoraan kotimaiselta valmistajalta, voi olla varma, että oveen saa varaosia helposti ja nopeasti myös tulevaisuudessa.

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä >>

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: