Pariovi vai nosto-ovi autotalliin?

Kulku autotalliin sisälle voidaan järjestää monella eri tavalla. Suurin osa autotalleista varustetaan nykyään nosto-ovella, jossa on sähköinen avaaja. 

 

Nosto-ovella, joka on varusteltu sähköisellä nosto-oven avaajalla, on perinteisiin parioviin verrattuna seuraavia etuja:

  • Helppokäytöisyys, ovi avautuu kaukosäätimen nappia painamalla tai älypuhelimella (lisävaruste). Autosta ei tarvitse nousta ylös talliin ajettaessa.
  • Lumen tulo ei vaikuta oven toimintaan koska ovia avautuu ylöspäin. Lunta ei tarvi puskea oven edestä pois.
  • Suurempi oviaukon käyttöleveys, koska karmit sekä ovilehdet eivät kavenna oviaukkoa.
  • Nosto-ovi on pitkäikäisempi iältään. Tämä johtuu siitä että nosto-oven moottori laskee ja nostaa nosto-oven keskeltä tasaisesti. Nosto-ovien takuu Doorwayllä on 10 vuotta yksityiskäytössä.

 

Jos hankit pariovea, huomio rakenteessa seuraavat asiat:

  • Nosto-ovi sekä pariovi eivät eroa asennuksen haastavuudeltaan.
  • Pariovissa on isompi riski että oven rakenteet alkavat elämään eivätkä ne esimerkiksi viiden vuoden päästä enää toimi moitteettomasti
  • Pariovet kaventavat oviaukkoa ja siksi on epäkäytännöllisempi kuin nosto-ovi. Kun pariovet ovat auki kapenee oviaukko kummaltakin puolelta 10-15cm koska ovilehden lisäksi väliin reunoille tulevat oven karmit.
  • Sääseikat: Talvisin voi käydä tilanne että pariovia et saa auki jos lunta on tullut paljon. Tuulisina päivinä tuuli voi taas paiskoa ovia ja osua autoon.

Kiteytettynä: jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwayltä. Doorwayllä autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Doorwayllä olemme asentaneet yli 30000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: