Nosto-ovi käyntiovella vai kulku erillisestä ovesta?

Sisällysluettelo

Nosto-ovi varustellaan yleensä käyntiovella, jos tilaan ei ole mahdollista kulkea esimerkiksi erillisen oven kautta. Tyypillinen tilanne on, että tontti on esimerkiksi niin pieni, että kulkua sivusta talliin ei ole mahdollista järjestää. Tällöin nosto-oveen kannattaa laittaa lisävarusteena käyntiovi.

Doorwayn nosto-ovet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki. Doorwayltä saat myös merkkiasennuksen ja pitkän takuun nosto-ovellesi.

Käyntiovi helpottaa arkea monellakin tapaa ja se on kätevä ratkaisu silloin jos tilaan halutaan kulkea avaamatta nosto-ovea kokonaan auki. Käyntiovi on myös kätevä jos talliin kuljetaan päivittäin paljon esimerkiksi pyörän kanssa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Käyntiovi matalalla kynnyksellä

Doorwayn käyntiovet varustetaan matalalla kynnyksellä ja leveällä aukolla, jonka yli on helppo kuljettaa tavaroita. Kynnys on vain muutaman sentin korkuinen ja helpottaa autotallin käyttöä esimerkiksi pyörällä tai pyörätuolilla käytettäessä.

Lukitus

Käyntioveen asennetaan vakiona lukkopesä kahvalla (kolme avainta). Saatavilla myös Abloy-lukitusratkaisut sarjoitettuna asiakkaan avaimelle. Vanhoista nosto-ovista on myös mahdollista siirtää vanhat avainpesät uuteen oveen.

Älylukot

Doorwayn käyntiovelliset nosto-ovet on mahdollista varustella kaikilla nykyaikaisilla lukitusjärjestelmillä joista esimerkkinä mm. Yale Doorman sekä Rollock.

Käyntioven turvaominaisuudet

Nosto-ovi, jossa on käyntiovi, varustellaan turvakytkimellä. Tämä estää oven nostamisen sekä rikkoontumisen, jos käyntiovi on jäänyt auki.

Kiteytettynä: Käyntiovi on hyvä ratkaisu, jos talliin ei ole mahdollista järjestää muuta kulkua. Käyntioven kautta on helppo mennä jalkaisin hakemaan harrastusvälineitä tai työkaluja. Näin nosto-ovea ei tarvitse joka kerta nostaa ylös, eikä lämpö pääse talviaikaan karkaamaan tallista.

Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwayltä. Doorwayllä autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa.

Doorwayllä olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: