Autotallin nosto-ovi Pukkila

Autotalli kerralla kuntoon – Valitse nosto-ovi, joka kestää aikaa ja käyttöä

Etsitkö huippulaadukasta ja toimivaa autotallin nosto-ovea Pukkilassa? Haluatko helppokäyttöisen nosto-oven, joka toimii ongelmitta paukkupakkasilla, syysmyräköissä, kesähelteillä ja myrskysäässä?

Doorwayn nosto-ovi on ratkaisu sinulle!

Meidän nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu toimimaan suomalaisissa, vaihtelevissa ja joskus rajuissakin olosuhteissa. Ovissamme on panostettu materiaalien laatuun, kestävyyteen ja toimivuuteen sekä ovien helppokäyttöisyyteen. Vastuullisena toimijana haluamme myydä ovia, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, ja joita voi huoltaa ja korjata.

Meiltä saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan mittatilausoven. Tarjolla on runsaasti varuste-, tyyli- ja värivaihtoehtoja. Nosto-ovi asennetaan halutessasi suoraan paikalleen.

Tee elämäsi paras päätös ja valitse Doorwayn nosto-ovi autotalliisi! Toimitamme oven suoraan kotiisi Pukkilaan.

Doorway DW3 - Sileä autotallin nosto-ovi

Miksi kannattaa valita nosto-ovi autotalliin?

  • Nosto-ovi säästää tilaa autotallissa. Se nousee pystysuoraan ylös ja asettuu autotallin katon alle, jättäen molemmat sivut ja etualueen vapaaksi. Näin voit hyödyntää autotallin tilan tehokkaammin ja pysäköidä auton lähemmäs ovea.
  • Nosto-ovi on käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Voit avata ja sulkea sen painikkeella, kaukosäätimellä tai jopa puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Tämä lämmittää mieltä erityisesti räntäsateessa tai paukkupakkasella.
  • Nosto-oven voit räätälöidä mieleiseksesi. Saatavilla on runsaasti erilaisia värejä, materiaaleja, tyylejä ja varusteita. Autotallistasi tulee helppokäyttöisyyden lisäksi myös todella tyylikäs.
  • Nosto-ovi on valmistettu energiatehokkaaksi. Näin autotallisi pysyy talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Ja lämmityslaskusi pysyy maltillisena.
  • Nosto-oveen saa käyntioven, joka entisestään helpottaa autotallin käyttöä. Et tarvitse autotalliin erillistä kulkua, eikä aina tarvitse avata koko ovea.

Doorway – kotimainen nosto-ovien asiantuntija Pukkilassa

Doorwayn ovien huoltopalvelu kaikkialle Suomeen.

Doorway on valtakunnallisesti tunnustettu nosto-ovien asiantuntija. Ylpeänä jo yli 40 000 toteutetun nosto-ovi projektin kokemuksella.

Teknisten ovien alalla olemme merkittävä toimija, joka tarjoaa huolettomia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita oviratkaisuja yksityisille ja yrityskäyttöön.

Doorwayn tuotteille ja palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet samalla suomalaista työtä tuotteen valmistuksesta aina asennukseen ja huoltoon asti.

Doorway kokemuksia

Helena Ewalds
Helena Ewalds
2024-02-15
Ensimmäinen työ suoritettiin omakotitalon ulko autotalliin 2 v sitten,nyt tein tilauksen talon autotalliin. Tarjouksen teko ja käsittely sujui hienosti netin kautta tälläkin kertaa. Ammattitaitoa riittää niin asiakas kohtaamisessa kuin työn suorittamisessa. Luotettava täysin kotimainen yritys.
juho halme
juho halme
2023-06-21
Koko prosessi meni sujuvasti tarjouksen teosta asennukseen asti. Ovien asentaja oli sama henkilö joka kävi myös mittaamassa ovet etukäteen, joten hän tiesi kohteen jo valmiiksi. Asentaja teki myös ovien sivujen pellitykset samalla käynnillä. Iso plussa myös siitä että kynnyskin pellitetään ja tehdään kunnon kaato, ettei sadevedet mene autotalliin. Kaikilla tarjouksen tehneillä näin ei ole, vaan asia pitäisi hoitaa itse. Suosittelen vahvasti Doorwaytä!
Mikko Väisänen
Mikko Väisänen
2023-04-20
Jos ei muuta niin huollon ukkeli Matikainen tai Matilainen saa täältä täydet pisteet 👌 meillä meni Talliosakkeen ovi juntturaan eikä enää auennut, niin opasti step-by-step puhelimitse jostain Oulusta käsin oven raja-arvojen ohjelmoinnin, jonka sit ohjeiden mukaan tein ja nyt toimii ovi ja työnteko voi jatkua. Suosittelen!
Tapio Puurunen
Tapio Puurunen
2023-03-13
Hieno ovi ja reipas toimitus. Kotimaisuus, tehtaan asentajat, hyvä palvelu - näitä hain ja sain.
Risto Rahkola
Risto Rahkola
2023-03-04
Ovi pelaa hyvin

Tutustu autotallin nosto-ovimallistoomme

Miten autotallin nosto-oven hankinta etenee Pukkilassa?

1. Ota yhteys meihin. Voit joko soittaa myyntiin 09 3154 3041 tai jättää tarjouspyyntökyselyn.

2. Doorwayn nosto-oviasiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä muutaman tunnin kuluessa ja saat tarjouksen saman päivän aikana.

3. Kun hyväksyt tarjouksen, valitaan nosto-ovitoimitukselle asennusajankohta.

4. Kun asennuspäivä lähestyy, sinulle soitetaan ja valitaan tarkka asennusaika.

5. Nosto-oven asennus suoritetaan sovittuna ajankohtana. Asennuksen lopuksi, nosto-oven luovutuksen yhteydessä suoritamme kanssasi oven tarkastuksen sekä käytön opastuksen.

6. Kaikissa nosto-oven hankintaan, varaosiin ja huoltoon liittyvissä asioissa palvelemme sinua vuorokauden ympäri.

Myös yksi soitto riittää

Näin autotallin nosto-oven asennus tehdään Pukkilassa

Asiakaskokemuksia doorway nosto-ovesta

Autotallin nosto-ovi
Matti Junes, omakotiasuja
Rovaniemi

Seurasin nosto-ovi -asennusta sivusta ja olin tyytyväinen, etten ollut ryhtynyt hommaan itse.

”Autotallimme paikka on tuulinen ja kerää helposti lunta ja jäätä oven eteen. Vanhoja pariovia piti vetää jäätä vasten, ja ne kärsivät sellaisesta kohtelusta. Nosto-ovi on siitä hyvä että ylöspäin avautuessa ei sellaista ongelmaa ole. Seurasin nosto-ovi asennusta sivusta ja olin tyytyväinen, etten ollut ryhtynyt hommaan itse: siinä oli niin paljon yksityiskohtia, jotka piti tietää. Kun autokin aukeaa avaimella matkan päästä, niin miksi ei autotallin nosto-ovi? Nyt tuntuu oikein hyvältä ja nykyaikaiselta. Olen tässä mielessä ajassa mukana näin 40-luvulla syntyneenä.”

Talliosake nosto-ovi Doorway
Joona Österberg, rakennusjohtaja, Talliosake
Helsinki

Hommat sujuvat niin kuin pitääkin, ja sovituista asioista pidetään kiinni. Doorwayn toimintamalli on joustava.

”Olemme kulkeneet Doorwayn kanssa samoilla työmailla pitkään. Hommat sujuvat niin kuin pitääkin, ja sovituista asioista pidetään kiinni. Doorwayn toimintamalli on joustava. Loppuvuodesta rakentamisessa tulee aina kiire, ja silloin työmaita on pystyttävä viemään valmiiksi nopeutetusti. Doorway on pystynyt joustamaan ja palvelemaan silloinkin, ja työmaat on saatu valmiiksi nopeutetussa aikataulussa. Doorwayn työnjohdon kanssa toimiminen sujuvaa: yksi henkilö vastaa kaikesta, eikä tarvitse soitella useamman henkilön kanssa.”

Doorway -nosto-ovi teollisuuteen. Primapower Seinäjoki teollisuuden nosto-ovi.
Roope Huhtala, hankintainsinööri, Lujatalo
Seinäjoki

Doorwayn myynnin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin.

”Doorway on toimittanut Lujatalolle pääosin teollisuuden nosto-ovia. Doorwayn myynnin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin. Omassa työssäni negatiiviset asiat yleensä kulkeutuvat korviini eikä Doorwayn kohdalla niitä ole ollut. Asiat hoidetaan ripeästi ajallaan kuntoon.”

Doorway -nosto-ovi teollisuuteen kapea vaakaura. Teollisuuden nosto-ovi.
Juhani Luhtala, projektinjohto, Trutec Oy
Seinäjoki

Halusimme löytää nosto-ovi toimittajan, joka hoitaa sekä myynnin, asennuksen että jälkityöt.

”Hankimme nosto-ovet aikaisemmin lukuisilta eri toimijoilta. Reklamaatiotilanteissa ovitoimittajia oli hankala saada kiinni, ja lisätöistä laskutettiin herkästi. Halusimme löytää nosto-ovi toimittajan, joka hoitaa sekä myynnin, asennuksen että jälkityöt. Tutustuimme Doorwayn palveluihin, ja siitä lähtien he ovat hoitaneet asiakkaidemme ovet. Ongelmatilanteissa soitetaan suoraan Doorwaylle, ja asia saadaan ratkaistua. Nosto-ovi -toimitukset sujuvat niin kuin on sovittu. Ovi ja rungot suunnitellaan yhdessä, jolloin ne saadaan alusta lähtien halutunlaisiksi. Homma on tullut onnistuneesti päätökseen, kun puhelimeen tulee tekstari asennuksen valmistumisesta.”

Edellinen
Seuraava

Huippulaadukas autotallin nosto-ovi Pukkilaan – pitkällä takuulla!

Meille Doorwaylla autotallin nosto-oven laatu, toimivuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys ovat sydämen asia.

Olemme nähneet jo ihan tarpeeksi nosto-ovia, jotka ovat huonolaatuisia, jotka eivät kestä käyttöä, suomalaisia sääoloja ja joita ei voi korjata, koska varaosia ei vain ole. Sen sijaan, että tällainen nosto-ovi olisi elämää helpottava ratkaisu, se onkin elämistä haittaava ja lompakkoa kuluttava ratkaisu.

Siksi me panostamme siihen, että meidän nosto-ovi on tehty täsmälleen sinun tarpeisiisi sopivaksi jo suunnitteluvaiheesta lähtien.

Meidän nosto-ovet on tehty kestämään kotitalouskäytössä jopa 30 vuotta. Annamme nosto-ovillemme 10 vuoden takuun, joka kattaa myös kaikki kuluvat osat. Nosto-ovemme valmistetaan vaativaan teollisuuskäyttöön soveltuvista lamelleista, joten ne pysyvät ryhdikkäinä ja toimintakuntoisina pitkään.

Voit ostaa meiltä autotallin nosto-oven täysin omilla mitoillasi tai suoraan varastosta seuraavan kokoisina: 2500 x 2110 mm, 2500 x 2220 mm, 2500 x 2500 mm. Muita kokoja, joita teemme ovat 3000 x 3000 mm nosto-ovet.

Kun olet hankkimassa autotallin ovea Pukkilassa, tee elämäsi viisain päätös ja valitse Doorwayn tyylikäs, helppokäyttöinen ja kestävä nosto-ovi.

Laita tästä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun heti yhteydessä ja saat kuulla lisää oviratkaisustamme.

Autotallin nosto-ovi Doorwaylta.

Autotallin nosto-oven hinta Pukkilassa

Doorwayn laadukas nosto-ovi kestää aikaa ja säilyttää ominaisuutensa pitkään. Huonolaatuinen ja halpa nosto-ovi tulee 10 vuoden aikana lähes aina kalliimmaksi kuin hyvä nosto-ovi. Nosto-ovet valmistetaan omassa tuotannossamme mittatilauksena.

Doorwayn nosto-oven hinta riippuu aina varusteista. Esimerkiksi tuleeko nosto-oveen käyntiovi, ikkunat, etäohjaus tai erikoisväri. Nosto-ovien hinnat alkavat 1700 eurosta asennettuna.

Nosto-oven hintaan vaikuttaa myös se, otatko nosto-oven asennettuna vai suoritatko asennuksen itse. Lue, mitä ottaa huomioon asennuksessa.

Teimme nosto-oven hinnasta myös artikkelin: Nosto-oven todellinen hinta – 12 vinkkiä hankintaan.

6 hyvää syytä valita doorwayn nosto-ovi Pukkilassa

1.

Kestävä, suomalainen avainlippu-tuote

2.

Laatua pienintä yksityiskohtaa myöten, tuotekehitys Suomessa

3.

Nosto-oville 10 vuoden takuu, myös kuluviin osiin

4.

Huolelliset ja ammattitaitoiset, omat merkkiasentajat

5.

24/7 nosto-ovien huoltopalvelu ja vikapäivystys

6.

Turvallinen & helppokäyttöinen nosto-ovi astetta helpompaan elämään

Älä mieti enää, vaan kysy tarjous nyt!

Klikkaa ja soita myyntiin

Pyydä tarjous nosto-ovesta

Ota yhteyttä sähköpostilla

Kysy tarjous nosto-ovesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Autotallin nosto-ovet kaikkialle Suomeen helposti Doorwaylta

Katso alta paikkakunnat, jonne Doorway toimittaa autotallin nosto-ovet:

Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Enonkoski, Enontekiö, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Halsua, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Harjavalta, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Heinävesi, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Huittinen, Humppila, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatra, Inari, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Janakkala, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juuka, Juupajoki, Juva, Jyväskylä, Jämijärvi, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Keitele, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kittilä, Kiuruvesi, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Kolari, Konnevesi, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuopio, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kuusamo, Kyyjärvi, Kärkölä, Kärsämäki, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinjärvi, Lapinlahti, Lappajärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lestijärvi, Lieksa, Lieto, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Marttila, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Miehikkälä, Mikkeli, Muhos, Multia, Muonio, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Myrskylä, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Naantali, Nakkila, Nivala, Nokia, Nousiainen, Nurmes, Nurmijärvi, Närpiö, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Pelkosenniemi, Pello, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Porvoo, Posio, Pudasjärvi, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhtää, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Pyhäranta, Pöytyä, Pälkäne, Raahe, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Ranua, Rauma, Rautalampi, Rautavaara, Rautjärvi, Reisjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Rääkkylä, Saarijärvi, Salla, Salo, Sastamala, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Savukoski, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siikalatva, Siilinjärvi, Simo, Sipoo, Siuntio, Sodankylä, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Säkylä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Tervola, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusniemi, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Urjala, Utajärvi, Utsjoki, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaala, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesanto, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Virolahti, Virrat, Vöyri, Ylitornio, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä, Ähtäri, Äänekoski