Nosto-oven asennus – Miten asennan nosto-oven itse?

Sisällysluettelo

Nosto-oven asennus edessä? Mitä täytyy tietää ja osata? Onnistuuko nosto-oven asennus keneltä tahansa?

Hyvillä asennusohjeilla nosto-oven asennus sujuu rakennustöitä aikaisemmin tehneeltä henkilöltä onnistuneesti, etenkin jos nostojärjestelmänä on vetojousellinen ovi.

Olemme tehneet nosto-oville materiaalipankin, josta asennusohjeet löytyvät pdf:nä ja videona.

Alta löydät myös asennusohjevideon DW200-nostojärjestelmälle (vääntöjousellinen):

Tiedostathan nosto-ovea itse asentaessasi seuraavat asiat:

  • Takuu kattaa vain materiaali- ja valmistusvirheet, ei asennuksesta johtuvia vikoja.
  • Nosto-oven asentamiseen kannattaa varata riittävästi aikaa ja työkaluja.
  • Ovi kannattaa asentaa heti tai ainakin mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, jotta moottori ja muut herkät osat eivät säilytyksessä vaurioituisi.
  • Vetojousellinen malli on helpompi ja kevyempi asentaa kuin vääntöjousellinen, sillä asennus onnistuu ilman erikoistyökaluja. Vetojousellinen ovi ei tarvitse erillistä kiinnityspintaa jousille. Myös vetojousien vaihtaminen ja huoltaminen on helpompaa.

Ammattilaisen asentama ovi on monesti huoltovarmempi kuin itse asennettu. Puhumattakaan siitä, miten paljon vaivattomammin asennus sujuu, kun homman tilaa ammattilaiselta. Doorwayn merkkiasentajilta homma sujuu kätevästi ja aikataulussa, onhan heillä kokemusta jo yli 30 000 nosto-oven asennuksesta.

Doorwayn toiminta alkoi nosto-ovien myynnillä, mutta jo ensimmäisten kahden vuoden perusteella päätimme satsata omaan asennuspalveluun, jotta asiakkaamme saisivat rahalleen parasta mahdollista vastinetta. Oma merkkiasennus ja -huolto nimittäin takaavat, että nosto-ovi toimii aina juuri niin kuin on tarkoitettu.

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä >>

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: