Blogi

Miten asennan nosto-oven itse?

Doorway myy nosto-ovia myös tarviketoimituksina. Tätä varten olemme tehneet hyvät asennusohjeet ja -videot. Videot löytyvät Doorwayn Youtube-kanavalta.

Tiedostathan nosto-ovea itse asentaessasi seuraavat asiat:

  • Takuu kattaa vain materiaali- ja valmistusvirheet, ei asennuksesta johtuvia vikoja.
  • Nosto-oven asentamiseen kannattaa varata riittävästi aikaa ja työkaluja.
  • Ovi kannattaa asentaa heti tai ainakin mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, jotta moottori ja muut herkät osat eivät säilytyksessä vaurioituisi.
  • Vetojousellinen malli on helpompi ja kevyempi asentaa kuin vääntöjousellinen, sillä asennus onnistuu ilman erikoistyökaluja. Vetojousellinen ovi ei tarvitse erillistä kiinnityspintaa jousille. Myös vetojousien vaihtaminen ja huoltaminen on helpompaa.

Ammattilaisen asentama ovi on monesti huoltovarmempi kuin itse asennettu. Puhumattakaan siitä, miten paljon vaivattomammin asennus sujuu, kun homman tilaa ammattilaiselta. Doorwayn merkkiasentajilta homma sujuu kätevästi ja aikataulussa, onhan heillä kokemusta jo yli 30 000 nosto-oven asennuksesta.

Doorwayn toiminta alkoi nosto-ovien myynnillä, mutta jo ensimmäisten kahden vuoden perusteella päätimme satsata omaan asennuspalveluun, jotta asiakkaamme saisivat rahalleen parasta mahdollista vastinetta. Oma merkkiasennus ja -huolto nimittäin takaavat, että nosto-ovi toimii aina juuri niin kuin on tarkoitettu.

02.12.2020 I Olli Junes