Doorway kokemuksia: Maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti

Jo 15 vuoden ajan Ylläksen naapuritunturissa usein lomaillut Ari Huusela päätyi vuosi sitten ostamaan kelomökin Ylläksen Äkäslompolosta

– Koronan myötä on ollut mahdollista viettää pidempiä jaksoja kerrallaan täällä Lapissa, joten siksi alkoi tuntua, että olisi kiva päästä sellaiseen oikeaan Lapin tunnelmaan ja oikeaan kelomökkiin.

Työkseen Ari lentää Finnairin lentokoneita Aasiaan ja joskus myös Amerikkaan. Pari vuotta sitten Ari osallistui Vendée Globe -kilpailuun, jossa purjehditaan yksin maailman ympäri. Ari selvisi maaliin ja kuuluu nyt siihen harvalukuiseen, kisassa maaliin asti selvinneiden, 81 ihmisen joukkoon maailmassa.

Kelomökin autotallin remontti – vanhat ovet uusittiin nosto-oviksi

Vuonna 1990 rakennetun, alkuperäisessä kunnossa olevan kelomökin autotallin ovet olivat tulleet tiensä päähän. Ari kertoo heille olleen alusta lähtien selvää, että alkuperäiset ovet uusitaan nosto-oviksi. Nosto-ovet olisivat käytännöllisemmät, helpommat ja lämpöystävällisemmät.

Autotallin nosto-ovivaihtoehtoihin perehtyessään vastaan tuli Doorway, josta Ari kiinnostui.

 

Vendée Globe -maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti Äkäslompolossa

Vendée Globe -maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti Äkäslompolossa

Upea Doorway kokemus – asiantunteva ja ammattitaitoinen palvelu vakuutti heti

Ari pyysi Doorwaylta tarjouksen nosto-ovista ja sai pian puhelun, jossa Doorwayn asiantuntija kävi yksityiskohtaisesti ja seikkaperäisesti läpi Doorwayn tuotteen, mitä se pitää sisällään sekä sen, millainen ratkaisu mahdollisesti sopisi heidän autotalliinsa.

Ari kertoo heidän vakuuttuneen heti Doorwayn asiantuntijuudesta ja laadukkuudesta.

– Kyllä minulle tuli mieleen jo siitä ensimmäisestä palvelukontaktista ja Doorwayn esittelystä, tuotteen esittelystä ja koko tuotantoketjun esittelystä, että nyt on laadukas tuote kyseessä.

 

Kotimaiset tuotteet, jotka on suunniteltu Suomen oloihin toimiviksi

Isona positiivisena asiana Doorwayn tuotteissa Ari pitää sitä, että tuotteet ovat kotimaisia.

– Siitä tuli semmoinen hyvä fiilis, että se on varmasti näihin oloihin mietitty ja suunniteltu.

 

Vendée Globe -maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti Äkäslompolossa

Korkea laatu, johon pystyy luottamaan

Ari arvostaa suuresti sitä, että hänen käyttämänsä tuotteet ja laitteet ovat laadukkaita ja luotettavia. Yksin maailman ympäri purjehtiessaan sekä työssään lentäjänä hän tietää, miten ensiarvoisen tärkeää on pystyä luottamaan laitteisiin ja tekniikkaan.

– Sama se on täällä Ylläksellä, että näissä olosuhteissa ja pakkasissa pitää pystyä luottamaan näihin tuotteisiin, minkä kanssa täällä toimii.

Doorwayn tuotteista hänelle tuli alusta alkaen vahva tunne, että heidän nosto-ovensa ovat laadukkaita ja niiden toimivuuteen pystyy luottamaan.

 

Katso video remontin työvaiheista

Huoleton valinta autotallin nosto-ovien uusimiseen

Ari kertoo ilahtuneensa siitä, että tilauksen tekemisen jälkeen hän sai huolettomasti katsella sivusta, kun Doorwayn ammattilaiset hoitivat kaiken alusta loppuun.

– Doorwaylta tuli suunnittelija, joka mittasi sekä tarkasti asennuspaikan, että millaisen ratkaisun sinne voi toteuttaa. Eipä tarvitse miettiä, että mittasinko jonkun kohdan väärin.

Kun elämässä riittää jo muutenkin stressiä ja järjestettäviä asioita, niin Ari pitää helpottavana siirtää vastuu nosto-oviremontista kokonaan Doorwaylle.

 

Vendée Globe -maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti Äkäslompolossa

KUVA: Kumpikin nosto-ovi avautuu kätevästi puhelinsovelluksella. Kaukosäätimet ja avaimet voi unohtaa.

 

Kestävät autotallin nosto-ovet pitkällä takuulla

Ari suunnittelee jäävänsä eläkkeelle Finnairin lentäjän työstä muutaman vuoden päästä, jolloin on mahdollista, että hän muuttaisi pysyvästi asumaan Ylläkselle.

Uudet toimivat autotallin nosto-ovet tulevat olemaan suuressa käytössä jo nyt, ja tulevaisuudessa ehkä jopa enemmän. Sen vuoksi nosto-ovien pitkä takuu miellyttää.

Doorwaylla autotallin nosto-oviremontin tekeminen onnistuu talvellakin

Yksi merkittävä tekijä Doorwayn valinnassa oli Arin mukaan se, että autotallin remonttia ei tarvinnut jättää kesään, vaan se pystyttiin toteuttamaan keskellä talvea. Nyt he pääsevät nauttimaan uudesta mukavuudesta mökillään jo talvella.

 

Vendée Globe -maailmanympäripurjehtija Ari Huuselan nosto-oviremontti Äkäslompolossa

Huoletonta ja helpompaa elämää uusien Doorwayn nosto-ovien kanssa

Uusien Doorwayn nosto-ovien myötä Ari kokee elämän helpottuneen valtavasti. Ovi avautuu ja sulkeutuu kätevästi kaukosäätimellä yhdellä napin painalluksella. Myös oviaukko suureni sen verran, että autotalliin mahtuu helposti isompikin auto.

Ari harrastaa Ylläksellä maastopyöräilyä, hiihtoa sekä skinnailua.

– Nyt kun lähtee tunturiin hiihtoreissulle, niin auton voi pakata tallissa lämpimässä ja sitten vain painallus napista, ovi auki, toinen painallus, ovi kiinni ja menoksi.

Myös kauppareissulta tullessa auton voi ajaa suoraan lämpimään autotalliin ja tallista pääsee sisäkautta portaita pitkin ylempään kerrokseen.

 

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous uudesta nosto-ovesta tai vanhojen uusimisesta Doorwayltä. Doorwayllä autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä.

Doorwayllä olemme asentaneet yli 30000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: