Hallin taitto-ovet – Tee kannattava ja kestävä valinta

Sisällysluettelo

Hallin taitto-ovet soveltuvat erityisesti paikkoihin, joissa käytetään siltanosturia tai tilan yläosassa on rajoituksia. Taitto-ovien etuna on, että ne mahdollistavat koko ylätilan käytön, sillä niiden yläpuolelle tarvitaan vain 10 senttimetrin tila. 

Tässä artikkelissa pureudumme tarkemmin hallin taitto-oviin. Lue, onko nosto-ovi vai taitto-ovi parempi valinta, ja nappaa talteen vinkit parhaisiin oviratkaisuihin. 

Mitä ovat hallin taitto-ovet?

Hallin taitto-ovet ovat erityyppisiä liukuovia, jotka on suunniteltu erityisesti tilojen jakamiseen ja suojaamiseen. Ne koostuvat useista taittuvista paneeleista, jotka voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan. Näiden ovien tärkein ominaisuus on niiden monipuolisuus ja helppokäyttöisyys.

Hallin taitto-ovet ovat erityyppisiä liukuovia, jotka on suunniteltu erityisesti tilojen jakamiseen ja suojaamiseen. Ne koostuvat useista taittuvista paneeleista, jotka voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan. Näiden ovien tärkein ominaisuus on niiden monipuolisuus ja helppokäyttöisyys.

Hallin taitto-ovet tuovat sinulle mm. seuraavia hyötyjä:

Tilanjako ja joustavuus: Hallin taitto-ovet mahdollistavat tilojen tehokkaan ja joustavan jakamisen. Voit luoda yksittäisestä tilasta useita pienempiä tiloja tai yhdistellä niitä tarpeen mukaan.

Helppokäyttöisyys: Taitto-ovet ovat helppokäyttöisiä ja vaativat vähän tilaa toimiessaan. Voit avata ja sulkea ne nopeasti tarpeen mukaan, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon etenkin vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa.

Energiatehokkuus: Mallista ja tilasta riippuen taitto-ovet voivat parantaa tilojen energiatehokkuutta. Ne voivat auttaa pitämään lämmön tai viileän ilman sisällä ja estämään lämpöhävikkiä.

Huoltopalvelu nosto-oville, teknisille oville ja lastauslaitteille Doorwaylta 24/7.

Hallin taitto-ovet – asennus ja huolto

Kun hankit taitto-ovet halliisi, asennusaika riippuu aina projektin laajuudesta. Yleensä voit odottaa, että ovet on muutamassa päivässä asennettu. Ammattitaitoinen asennusprosessi varmistaa, että ovet sovitetaan tarkasti hallisi tilaan, ja ne toimivat sujuvasti ja turvallisesti. 

Oikein suoritettu asennus takaa, että ovet sopivat täydellisesti tilaan ja toimivat moitteettomasti. Kun ovet on asennettu, muista huoltaa ovia säännöllisesti, varmistaaksesi ovien toimivuuden ja pitkäikäisyyden.

Laadukkaat taitto-ovet kestävät vuosia, mutta ne hyötyvät myös säännöllisestä huollosta. Huollon laiminlyöminen voi johtaa ovien ennenaikaiseen kulumiseen, toimintahäiriöihin ja mahdollisesti turvallisuusriskeihin. 

Huoltopalvelumme huoltaa taitto-ovesi kaikkialla Suomessa, ympäri vuorokauden. Saat huoltomme nopeasti kiinni puhelimitse, sähköpostitse, tai täyttämällä huoltolomakkeen nettisivuillamme.

Huollamme kaikenmerkkiset taitto-ovet, nosto-ovet, liukuovet, muut erikoisovet, lastauslaitteet, portit ja puomit, ja meillä on kattava valikoima varaosia saatavilla suoraan huoltoautostamme. 

Lue lisää täältä >>

Taitto-ovi halliin – hinta

Hallin taitto-ovien hinta vaihtelee suuresti niiden koon, materiaalin ja toiminnallisuuden perusteella. Yleisesti ottaen voit odottaa maksavasi noin 1000 eurosta useisiin tuhansiin euroihin yhden oven osalta. 

Suuremmissa projekteissa hinta voi vaihdella eri toimijoiden välillä. On suositeltavaa pyytää tarjouksia useilta valmistajilta ja urakoitsijoilta, jotta saat tarkan kuvan kustannuksista projektisi osalta.

Taitto-ovi vai nosto-ovi halliin – kumpi on parempi valinta?

Kun valitaan ovea teollisuushalliin, on tärkeää ottaa huomioon oma budjetti, sekä tilan ja käyttötarkoituksen tarpeet. Sekä taitto-ovi että nosto-ovi toimivat hyvin teollisuushallissa, mutta niillä on erilaisia ominaisuuksia ja etuja. Kummankaan ovimallin kohdalla sinun ei kannata valita halvinta, sillä pahimmillaan huonolaatuinen ja halpa ovi on loppupeleissä laadukasta kalliimpi. 

Nosto-ovi on yleisesti suositeltu valinta, etenkin teollisuushalleissa, joissa tarvitaan suurien ajoneuvojen, kuten kuorma-autojen ja trukkien pääsyä halliin. Nosto-ovi nousee suoraan ylöspäin, mikä ei vie lisätilaa hallin edestä, ja se sopii hyvin tilanteisiin, joissa on runsaasti tilaa ylöspäin. 

Nosto-ovi mahdollistaa sujuvan pääsyn ja poistumisen, mikä on tärkeää, jos hallissa on aktiivista liikennettä ja usein liikkuvia ajoneuvoja. Se eristää hallisi hyvin ja pitää hallin sisustan suojassa vaihtelevilta sääolosuhteilta, eikä sinun tarvitse lapioida lumia oven edestä päästäksesi sisään tai ulos.

Nosto-ovi on yleensä erittäin kestävä ja helppohoitoinen, kunhan se on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Lue, mistä tunnistaa laadukkaan nosto-oven? >>

Taitto-ovi puolestaan on parempi valinta, jos hallisi katosta ei löydy riittävästi tilaa nosto-ovelle. Taitto-ovet ovat yleensä esteettisesti miellyttäviä ja soveltuvat hyvin paikkoihin, joissa ulkonäkö on tärkeä tekijä. Parhaimmillaan laadukas hallin taitto-ovi säilyy myös hyvin. 

Molempiin ovimalleihin on saatavilla automatiikkaa, jonka avulla ovi sulkeutuu ja aukeaa kätevästi. 

Kysy ammattilaiselta apua oikeanlaisen oven valintaan, jotta et tee hutiostoksia. 

hallin taitto-ovi vai nosto-ovi

Kestävä hallin ovi –  nosto-ovi on paras valinta

Kun haluat kestävän oven halliisi, kannattaa panostaa laadukkaaseen oveen. Kestävyys riippuu monista tekijöistä, kuten käyttötarkoituksesta, huollosta, ja valmistusmateriaaleista. Yleisesti ottaen nosto-ovi on usein kestävämpi vaihtoehto taitto-oveen verrattuna.

Lue parhaat vinkit laadukkaan hallin oven hankintaa >>

Miksi nosto-ovi on kestävämpi kuin taitto-ovi?

  • Rakenne: Nosto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Laadukkaissa nosto-ovissa on vahva rakenne, joka kestää toistuvaa avautumista ja sulkemista, eikä kärsi sääolosuhteiden vaihteluista. Nosto-ovet valmistetaan yleensä kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä.

  • Säänkestävyys: Nosto-ovet tarjoavat usein paremman säänkestävyyden ja lämmöneristykse, kuin taitto-ovet, mikä pidentämää niiden käyttöikää erityisesti ulkotiloissa.

  • Turvallisuus: Laadukkaan nosto-oven valitsemalla pidät samalla omaisuutesi ja kiinteistösi turvassa. Kun nosto-ovi on laadukkaasta materiaalista valmistettu, sekä asennettu oikeaoppisesti, ei sinun tarvitse pelätä murtoja.

 

  • Huolto: Nosto-ovet vaativat yleensä vähemmän huoltoa ja korjauksia kuin taitto-ovet, mikä voi pidentää niiden käyttöikää ja säästää kustannuksia.

 

Näiden ominaisuuksien lisäksi nosto-ovi on hyvä valinta sen käytännöllisyyden ja tyylikkyyden vuoksi. Se on valmistettu energiatehokkaaksi, ja voit räätälöidä sen täysin omiin tarpeisiisi – esimerkiksi lisätä siihen erillisen käyntioven, tai automatiikkaa. Lue lisää täältä >>

Kestävät ja kauniit hallin ovet nopeasti ja edullisesti – Doorway

Me huollamme ja asennamme kaikenlaiset hallin ja autotallien ovet ympäri Suomen. Meillä on laaja varaosavalikoima suoraan huoltoautoissamme sekä laaja varaosavarasto, josta voimme nopeasti saada tarvittavat osat. 

Voit sopia huoltopalvelumme kanssa myös huoltosopimuksen, joka takaa oven jatkuvan toiminnan ja ennaltaehkäisee vikatilanteita. Määrittelemme kohteeseesi sopivan huoltovälin ja vasteajan.

Valitsemalla meidät, valitset samalla kotimaisen ammattitaidon. Doorwayn nosto-ovituotteet sekä Doorwayn myynti-, asennus- ja huoltopalvelu saivat arvostetun Avainlippu-merkin lokakuussa 2020. Avainlippu on merkki kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja yhteiskuntavastuusta, ja kannamme merkkiä ylpeydellä.

Olemme on aina valmiina palvelemaan sinua – ympäri vuorokauden, joka päivä. Ota yhteyttä ja anna asiantuntijoidemme huolehtia hallisi ovista. 

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Tutustu nosto-ovimallistoomme.

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: