Hallin nosto-ovi hinta – Mistä se muodostuu?

Sisällysluettelo

Paljonko on hallin nosto-oven hinta, ja mitä se sisältää?

Hinta on luonnollisesti monelle tärkeä tekijä, kun suunnitellaan uuden hallin rakentamista tai vanhan hallin ovien päivittämistä. Ero halvan ja huonolaatuisen, sekä laadukkaan ja kalliimman nosto-oven välillä on merkittävä, eikä hinnasta siksi kannata aina tinkiä. 

Lue, paljonko hallin nosto-ovet maksavat, ja mistä hinta oikeastaan muodostuu.

Hallin nosto-ovi hinta – Mitä siihen kuuluu?

Kun pohdit hallin nosto-oven hankintaa ja pyydät tarjouksia, huomioi aina, mitä hintaan oikeastaan sisältyy. Hallin nosto-oven kokonaishintaan vaikuttavat useat eri tekijät, kuten itse ovi, asennus, mahdolliset lisävarusteet ja pitkäaikaiset käyttökustannukset. Alla on tarkempi tarkastelu näistä tekijöistä:

  1. Nosto-oven tyyppi

Hallin nosto-ovia on erilaisia. Nosto-ovi voi esimerkiksi olla manuaalinen tai sähkökäyttöinen ja sisältää käyntioven. Valitsemallasi tyypillä on suuri vaikutus ovien hintaan.

  1. Koko, mitat ja määrä

Oven koko ja mitat, sekä määrä vaikuttavat tietysti suoraan hintaan. Suurempi ovi on luonnollisesti kalliimpi kuin pienempi. Sinun tulee valita ovi, joka sopii hallisi tarpeisiin ja mittoihin.

  1. Materiaali

Nosto-ovet valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten teräs, alumiini, puu ja lasi. Jokaisella materiaalilla on oma hintansa, ja valintasi riippuu budjetistasi ja esteettisistä mieltymyksistäsi.

  1. Lisävarusteet

Lisävarusteet, kuten eristys, ikkunat, turvajärjestelmät ja automaattiset avausmekanismit, voivat nostaa oven hintaa merkittävästi. Pohdi, mitkä lisävarusteet ovat sinulle tarpeellisia ja kuinka ne vaikuttavat kokonaiskustannuksiin.

  1. Asennus

Oven asennus on tärkeä kustannustekijä. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että ovi toimii oikein ja kestää pitkään. Asennuskustannukset voivat vaihdella alueittain ja asennustyön monimutkaisuuden mukaan. 

  1. Käyttökustannukset

Kannattaa miettiä myös hallin nosto-oven pitkäaikaisia käyttökustannuksia. Energiatehokas ja hyvin eristetty ovi voi säästää sinulle huomattavia summia sähkölaskuissa ja ylläpitokuluissa, ja laadukas ovi kaipaa yleensä vähemmän huoltoa. 

Doorway teollisuuden nosto-ovet

Hallin nosto-ovi hinta – Laadukas nosto-ovi kannattaa

Kun vertaillaan hallin nosto-ovien hintoja, on tärkeää ymmärtää, miksi jotkut ovet ovat kalliimpia kuin toiset. Kalliimpi nosto-ovi on yleensä automaattisesti laadukkaista materiaaleista valmistettu ja säilyy paremmin ilman korjaus- ja huoltotarpeita. Halpa nosto-ovi tulee lopulta usein laadukasta kalliimmaksi, vaikka sen ostaminen alkuun voi tuntua säästöltä.  

Lue, mistä tunnistat laadukkaan nosto-oven >>

Hyvin eristetty ovi säästää energiaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Kalliimmat ovet tarjoavat yleensä paremman eristyksen, mikä voi olla erityisen tärkeää, jos hallia käytetään lämpimänä tilana. Lisäksi laadukas ovi kestää hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. On merkittävä etu, että hallisi sisätilat pysyvät suojassa rajultakin lumimyrskyltä, eikä nosto-oven ulkopuoli lähde kupristumaan kaatosateiden vaikutuksesta. 

Tutustu kattavaan oppaaseen laadukkaan nosto-oven hankinnasta >> 

Paljonko hallin nosto-ovi maksaa?

Hallin nosto-oven hinta vaihtelee suuresti riippuen aiemmin mainituista tekijöistä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin, per ovi. 

Kokonaisuudessaan hallin nosto-ovi on investointi, joka vaikuttaa hallin toimivuuteen, ulkonäköön ja energiatehokkuuteen. Tee huolellinen suunnittelu ja harkitse tarpeitasi, budjettiasi ja pitkän aikavälin kustannuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Oikean oven valitseminen on avain siihen, että saat hallistasi kaiken mahdollisen hyödyn irti. Ammattilainen osaa tarvittaessa auttaa sinua valitsemaan täydellisen nosto-oven halliisi, sekä kartoittamaan eri lisäominaisuuksien tarvetta. 

Yhtä tiettyä hintaa hallin nosto-ovelle on mahdoton sanoa, ja siksi sinun kannattaa pyytää meiltä tarjous omien tarpeidesi mukaan!

Hallin nosto-ovi käytettynä – Kannattaako se?

Hallin nosto-ovien kustannuksissa säästäminen ostamalla uusien ovien sijaan käytetyt ovet saattaa tuntua houkuttelevalta ratkaisulta – mutta onko se järkevää?

Lähtökohtaisesti käytetty nosto-ovi voi olla hyväkin ostos, mikäli ovi on laadukasta merkkiä ja materiaalia, sekä hyväkuntoinen. Käytettyjä nosto-ovia myydään jatkuvasti esimerkiksi Tori.fi – sivustolla, ja joskus myös useamman oven pakettina. 

Kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan, onko hallin käytetyin elementti oikea paikka säästää. Kun nosto-ovi ei aukeakaan kovalla pakkasella, tuotanto kärsii ja johtaa pahimmillaan myös taloudelliseen menetykseen. 

Lisäksi käytetyissä nosto-ovissa on aina riski – vaikka kyseessä olisi tunnettu ja laadukas merkki, et voi tietää oven käyttöhistoriaa, etkä saa sitä ostaessasi takuuta. Jos taas ostat halvan nosto-oven käytettynä, ei varaosia välttämättä ole saatavilla mahdollisen huoltotarpeen iskiessä. 

Muista siis pohtia tarkkaan, onko hallin nosto-ovi se osa-alue, jossa sinun kannattaa säästää. Lue lisää täältä >>

hallin nosto-ovi hinta, hallin nosto-ovi

Doorway – Paras valinta laadukkaisiin ja kestäviin nosto-oviin

Kun haluat varmistaa, että saat elämää, käyttöä ja aikaa kestävän nosto-oven, ota yhteyttä meihin. Doorwaylta saat juuri sinun autotalliisi sopivan ja sinun tarpeitasi vastaavan nosto-oven.

Doorwayn laadukkaat nosto-ovet kestävät kotitalouskäytössä jopa 30 vuotta, ja saat meiltä aina nosto-ovellesi 10 vuoden takuun, joka kattaa myös kaikki kuluvat osat. Ovemme pysyvät ryhdikkäinä ja toimintakuntoisina pitkään, ja huoltopalvelumme avulla pidennät käyttöikää entisestään.

Kun nosto-ovessasi lukee Doorway, tiedät aina kehen ottaa yhteyttä. Merkkihuoltomme ja varaosapalvelumme päivystävät 24/7 ympäri Suomen.

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Tutustu nosto-ovimallistoomme.

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: