Autotalli avaimet käteen hinta – Mitä se maksaa ja mistä maksat?

Sisällysluettelo

Harkitsetko autotallin rakentamista, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Autotallin rakentaminen on iso sijoitus, joka vaatii huolellista suunnittelua. Autotalli avaimet käteen -konsepti on yleistynyt viime vuosina, ja yhä useampi haluaakin hankkia autotallinsa vaivattomasti.  

Autotalli avaimet käteen hinta voi vaihdella suuresti riippuen monista eri tekijöistä. Tässä artikkelissa autamme sinua ymmärtämään, mitä kaikkea autotallin avaimet käteen -hinta oikeastaan sisältää.

Doorway DW4 Puunsyypintainen autotallin nosto-ovi

Mikä autotalli valita? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Kun autotallin rakentaminen tulee ajankohtaiseksi, kannattaa aloittaa kartoittamalla oma budjettisi. Pohdi myös, kuinka paljon haluat itse olla mukana rakennusprojektissa.

Voit valita valmiin, edullisen autotallipaketin välttääksesi useiden eri liikkuvien osien suunnittelun, ja päästäksesi projektissa itse helpommalla. Samalla luovut kuitenkin mahdollisuudesta räätälöidä autotalli täysin omia tarpeitasi vastaavaksi, jolloin se ei välttämättä ole yhtä pitkäikäinen sijoitus kuin sinulle räätälöity autotalli.

Autotallin avaimet käteen -hinta puolestaan on hieman korkeampi, mutta helppoudesta ja pitkäikäisyydestä maksaa yleensä mielellään. Autotalli avaimet käteen -konseptilla rakennusliikkeet pyrkivät tekemään rakentamisesta asiakkaille mahdollisimman vaivatonta. Asiakas saa valmiin autotallin ilman tarvetta osallistua itse rakennusprojektiin suuresti. Autotallin avaimet käteen -hinta sisältää siis myös palvelukokemuksen, ja maksat vaivattomuudesta sekä ajansäästöstä.

Avaimet käteen autotallia hankkiessa panosta palveluun

Kun olet valinnut sopivan autotallin avaimet käteen -konseptin, on tärkeää seurata rakennusprojektin etenemistä. Hyvä rakennusliike pitää sinut ajan tasalla projektin eri vaiheista ja antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa suunnitelmiin tarvittaessa. Muista myös varata aikaa autotallin ylläpitoon ja huoltoon, jotta se pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää arvonsa pitkään.

Autotallin avaimet käteen -hinta sisältää yleensä myös takuun, joka varmistaa, että autotalli on rakennettu laadukkaasti ja kestää aikaa. Takuu kattaa yleensä tietyn ajanjakson, ja sen pituus vaihtelee rakennusliikkeen ja projektin mukaan. On tärkeää, että varmistat takuun pituuden ja sen ehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista. 

Pyydä siis tarjouksia, ja vertaile eri vaihtoehtoja ennen ostopäätöksen tekemistä.

Autotallin perusta kuntoon

Suunnitteluvaiheessa on tärkeää määrittää autotallin käyttötarkoitus, joka vaikuttaa merkittävästi autotallin kokoon ja ominaisuuksiin. Autotallin suunnitelmien laatimisessa voidaan käyttää apuna ammattilaista, joka osaa huomioida autotallin ominaisuudet jokaisesta näkökulmasta. Lue, mitä asioita suunnittelussa tulee huomioida

Autotallin rakennukseen kuuluu aina maanrakennustöitä, eli maan kaivamista, tasoittamista ja muita tarvittavia pohjatöitä ennen perustusten rakentamista. Perustusten tulee olla riittävän vahvat, jotta ne kestävät autotallin painon ja säilyvät vakaina. Perustusten rakentaminen vaikuttaakin merkittävästi autotallin avaimet käteen -hintaan.

Autotallin avaimet käteen -hinta sisältää luonnollisesti myös maanrakennustöiden kulut, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi kilpailuttamalla itse eri palveluntarjoajia. Rakennusliike hoitaa puolestasi kaikki maanrakennusluvan hankkimisesta runkorakenteiden pystyttämiseen.

Autotalli avaimet käteen hinta – sijoita tulevaisuuteen

Kun autotalli toimitetaan sinulle avaimet käteen -periaatteella, saat vaikuttaa lopputulokseen itse, mutta samalla myös ammattilainen on mukana suunnittelemassa autotallistasi mahdollisimman pitkäikäistä. Autotallin kunto vaikuttaa merkittävästi kiinteistösi arvoon, ja siksi on tärkeää, että kestävien rakenteiden lisäksi autotalli pysyy myös ulkoasultaan hyvänä. Jos kiinteistösi myyminen tulee ajankohtaiseksi myöhemmin, on autotallin toiminnallisuudella ja ulkonäöllä merkitystä myyntihintaan.

Yksi autotallin näkyvimpiä ja käytetyimpiä osia on nosto-ovi, jonka tulee kestää vaihtelevat sääolosuhteet ja päivittäinenkin käyttö. Kun hankit autotallin avaimet käteen -periaatteella, panosta myös laadukkaaseen oveen. Doorwaylla saat nosto-oveen 10 vuoden takuun, joka kattaa myös kaikki kuluvat osat. 

On ostoslistallasi sitten valmis autotallipaketti tai itse räätälöity autotalli, laadukas nosto-ovi tekee siitä hyvän sijoituksen.

Lue, mikä on nosto-oven todellinen hinta >>

Doorway DW1 autotallin nosto-ovi kapea vaakaura

Jätä autotallin turvallisuusasiat ammattilaisen käsiin

Autotallin avaimet käteen -hintaan sisältyy yleensä myös autotallin ikkunoiden ja oven asennus, sähkö- ja putkityöt, lattian pinnoitus ja tarvittavat eristeet. Myös autotallin turvallisuus on tärkeä tekijä, jota ei pidä unohtaa. Huolla rikkinäinen nosto-ovi ajoissa.

Autotallin tulipaloriskiä voi pienentää valitsemalla paloturvallisia materiaaleja ja asentamalla esimerkiksi savuhälyttimen. Myös autotallin lukitusjärjestelmä kannattaa suunnitella huolella, jotta autotalli on suojattu varkailta ja muilta tunkeilijoilta. Joissain tapauksissa turvallisuutta voi parantaa myös asentamalla hälytysjärjestelmän, joka hälyttää hälytyskeskukseen, jos autotallissa havaitaan liikettä.

Sinun ei tarvitse muistaa kaikkea itse – jätä turvallisuus ammattilaisen käsiin. Autotallin avaimet käteen -hinta sisältää sijoituksen turvallisuuteen.

Autotalli avaimet käteen hinta – Mitä se maksaa?

Autotallin sisätilojen suunnittelussa on tärkeää miettiä, miten tilaa tullaan käyttämään. Jos autotalli tulee toimimaan myös verstastilana tai varastona, kannattaa suunnitella hyvä valaistus ja riittävä määrä sähköpisteitä. Lisäksi autotalliin voi asentaa esimerkiksi työkalutauluja ja hyllyjä, jotta säilytystila ja työskentelyolosuhteet ovat mahdollisimman hyvät. 

Mitä enemmän lisävarusteita haluat, sitä enemmän se vaikuttaa avaimet käteen autotallin hintaan. Lisäksi hintaan vaikuttavat autotallin muoto ja koko sekä se, onko kyseessä kylmä vai lämmitetty tila. Keskimäärin autotallin rakentaminen maksaa noin 700–800 e/m², ja valmis autotallipaketti avaimet käteen -periaatteella puolestaan noin 800–1500 e/m²

Lue, mitä autotallin varusteissa kannattaa huomioida >>

Astetta parempi autotalli – Doorway tekee autotallista tasokkaan

Doorway valmistaa, asentaa ja huoltaa autotallien sekä teollisuuden nosto-ovia. Hoidamme autotallisi ovet suunnittelusta viimeistelyyn asti tuottaen parasta mahdollista laatua. 

Avaimet käteen autotallin hintaan vaikuttavat autotallin ovet. Suosittelemme aina valitsemaan laadukkaan nosto-oven sekä erillisen kulkuoven, ja autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivan oven tarpeitasi vastaamaan!

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä >>

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: