Käytetty nosto-ovi – parhaat vinkit kestävän nosto-oven hankintaan

Sisällysluettelo

Toimiva nosto-ovi on autotallin tärkeimpiä ominaisuuksia, ja siksi sen laatuun kannattaa panostaa. Käytettyjä nosto-ovia myydään jatkuvasti, ja niiden edullisuus houkuttaa usein ostajaa.

Kannattaako nosto-ovea ensinnäkään ostaa käytettynä vai olisiko aina parempi ostaa uusi? Mitä on hyvä tietää, ennen kuin ostaa käytetyn nosto-oven?

Kokosimme nyt yhteen vinkit, joiden avulla valitset oikeanlaisen nosto-oven, ja vältät pahimmat virheet nosto-ovea hankkiessasi. Tässä artikkelissa pääset lukemaan vinkit käytetyn nosto-oven ostamiseen ja huoltamiseen.

Doorway DW3 - Sileä autotallin nosto-ovi

Käytetty nosto-ovi vai uusi nosto-ovi?

Nosto-ovia myydään jatkuvasti käytettynä, ja käytetty nosto-ovi onkin parhaimmillaan paitsi ekologinen, myös edullinen ratkaisu. Uuden nosto-oven hinta on tyypillisesti useita satoja euroja, kun taas käytetty nosto-ovi on helppo löytää jopa parilla sadalla eurolla. Uusi nosto-ovi kuitenkin palvelee parhaimmillaan vuosikymmeniä, maksaen itsensä vuosien aikana takaisin.

Doorwayn uudet nosto-ovet on suunniteltu kestämään kotitalouskäytössä 30 vuotta, ja saat uuteen oveen aina 10 vuoden takuun.

Tutustu pitkäikäiseen ja kotimaiseen autotallin nosto-ovimallistoomme >>

Käytetty nosto-ovi sopii erityisen hyvin tilanteessa, jossa autotallisi kaipaa suuren remontin sijaan ainoastaan epäkäytännöllisen oven vaihtamista nosto-oveen, tai aiemman nosto-oven päivitystä.

Mistä löytää käytetty nosto-ovi?

Käytettyjä nosto-ovia löytää esimerkiksi suomalaisten suosimasta Torista ja Kauppapaikasta. Kun valitset käytetyn nosto-oven, kannattaa huolehtia siitä, että hinta vastaa oven kuntoa, ja olet huomioinut nosto-oven huoltamiseen ja asennukseen liittyvät kulut. Nosto-ovea hankkiessa kannattaa selvittää, onko nosto-ovi merkiltään laadukas ja mahdollista huoltaa tarpeen tullen. Halvimpiin nosto-oviin on harvoin saatavilla varaosia, minkä vuoksi niiden huoltaminen on mahdotonta.

Käytetty nosto-ovi – ota nämä asiat huomioon ennen ostamista

Kun etsit käytettyä nosto-ovea, tärkeintä on varmistaa, että ovi on kunnossa ja toimii moitteettomasti. Tutki huolellisesti oven kunto ja tarkista, että se avautuu ja sulkeutuu ongelmitta. Joskus käytetty nosto-ovi voi olla hieman kulunut, mutta tämä ei yleensä haittaa sen käyttöä. Autotallin ovi on kuitenkin näkyvin osa autotallista, minkä vuoksi sen ulkonäöllä on vaikutusta myös kiinteistösi arvoon.

Toinen tärkeä seikka on varmistaa, että käytetty nosto-ovi sopii käyttötarkoitukseesi. Tutki oven koko ja varmista, että se sopii sinun autotalliisi sekä tukee autotallin toiminnallisuutta oikealla tavalla. Huolehdi myös, että käytetty nosto-ovi on turvallinen, laadukas ja mahdollista huoltaa tarpeen tullen.

Käytetty nosto-ovi – kestääkö se?

Käytetyn nosto-oven valinnassa kannattaa tietysti kiinnittää huomiota oven ikään. Jos ovi on ollut käytössä jo pitkään, sen elinkaari saattaa olla jo tulossa tiensä päähän. Kun käytetyn nosto-oven käyttöikä on lopussa, joudut lähivuosina uusimaan oven, ja lopullinen hinta on korkeampi. Huonolaatuinen ja halpa nosto-ovi tulee lähes aina kalliimmaksi 10 vuoden aikana kuin hyvä ja laadukas, hieman kalliimpi ovi.

Käytetty nosto-ovi voi tietenkin vastata kunnoltaan joskus jopa täysin uutta, mikäli se on laadukas, ja nosto-ovea on huollettu säännöllisesti aiemman käyttäjän toimesta.

Jos nosto-ovesi kaipaa huoltoa tai varaosia, Doorwayn oma huoltopalvelu huoltaa kaikki nosto-ovimerkit ympäri Suomen.

DW2 tumman harmaa

Käytetyn nosto-oven huolto

Oli nosto-ovesi sitten upouusi tai käytettynä hankittu, voit pidentää oven käyttöikää huoltamalla sitä säännöllisesti.

Lue, miten voit pidentää nosto-oven käyttöikää itse >>

Hyvä huoltotapa on tarkistaa oven jokainen osa ja osio, mukaan lukien kisko, naru, jousi ja lukitusmekanismi, ja puhdistaa ne säännöllisesti. Jos löydät jotain, mikä näyttää kuluneelta tai rikkoutuneelta, ota yhteyttä ammattilaiseen ja sovi huollosta. Toimivan nosto-oven tavallisiin käyttöääniin ei myöskään tulisi kuulua kovat äänet,  joten muuttunut ääni kertoo yleensä viasta.

Älä yritä korjata nosto-ovea itse, jos et ole varma siitä, mitä teet. Ota yhteys ammattitaitoiseen asentajaan, joka voi tarjota asianmukaisen huollon ja korjauksen tarpeen mukaan sekä neuvoa jatkotoimenpiteistä. Ammattilainen osaa tarkistaa oven kaikki osat ja tehdä tarvittavat korjaukset, mikäli sellaisia havaitaan.

Doorwayn kautta voit tilata huollon jokaiselle nosto-ovimerkille ympäri Suomen 24/7. Oli kyseessä sitten nosto-oven ulkonäön korjaus tai toimintaan vaikuttavan vian huoltaminen, Doorway parantaa ovesi käyttöikää.

Varaa Doorwayn nosto-ovihuolto tästä >>

Kun nosto-oven huolto tehdään säännöllisesti, sen käyttöikä pitenee ja sen toimivuus pysyy hyvänä. Huollettu ovi ei myöskään aiheuta vaaraa käyttäjilleen.

Elämää kestävä nosto-ovi Doorwaylta

Kun haluat varmistaa, että saat elämää, käyttöä ja aikaa kestävän nosto-oven, ota yhteyttä meihin. Doorwaylta saat juuri sinun autotalliisi sopivan ja sinun tarpeitasi vastaavan nosto-oven.

Doorwayn laadukkaat nosto-ovet kestävät kotitalouskäytössä jopa 30 vuotta, ja saat meiltä aina nosto-ovellesi 10 vuoden takuun, joka kattaa myös kaikki kuluvat osat. Ovemme pysyvät ryhdikkäinä ja toimintakuntoisina pitkään, ja huoltopalvelumme avulla pidennät käyttöikää entisestään.

Kun nosto-ovessasi lukee Doorway, tiedät aina kehen ottaa yhteyttä. Merkkihuoltomme ja varaosapalvelumme päivystävät 24/7 ympäri Suomen.

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä >>

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: