Taloyhtiön oviremontin suunnittelu ja toteutus – Kaikki mitä sinun tulee tietää

Sisällysluettelo

Taloyhtiön oviremontin  suunnittelu ja toteutus – Mitä siitä tulee tietää?

Onko taloyhtiössäsi suunnitelmissa taloyhtiön autotallien tai varastojen ovien remontti? Tai ehkä suunnitelmia ei vielä ole, mutta tarvetta olisi?

Taloyhtiön oviremontti tuo lukuisia hyötyjä sekä asukkaille, että taloyhtiölle. Taloyhtiön oviremontin suunnittelu ja toteutus kannattaa tehdä huolellisesti, jotta lopputulos on kestävä, pitkäikäinen, energiatehokas ja onnistunut. 

Lue, miten suunnittelet ja toteutat onnistuneen taloyhtiön oviremontin onnistuneesti.

Taloyhtiön oviremontti, suunnittelu ja toteutus.

Taloyhtiön oviremontti – Miksi se kannattaa?

Taloyhtiön oviremontti parantaa merkittävästi asukkaiden asumismukavuutta ja turvallisuutta ja kiinteistön energiatehokkuutta, sekä sen arvoa. 

Lue, milloin on aika uusia autotallin ovi >>

Taloyhtiön oviremontin yhteydessä voidaan asentaa uudet, turvallisuusstandardien mukaiset ovet autotalleihin ja varastoihin, ja uudet ovet voidaan varustaa esimerkiksi murtohälyttimillä, automaattisilla lukituksilla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä, jotka lisäävät turvallisuuden lisäksi myös asumismukavuutta.

Lue kaikki taloyhtiön oviremontin hyödyistä täältä >>

Taloyhtiön oviremontti suunnittelu ja toteutus – Muista ainakin nämä asiat

Taloyhtiön oviremontti on merkittävä hanke, ja sen suunnittelu ja toteutus vaativat huolellista suunnittelua ja koordinointia. Ammattilainen auttaa sinua projektin suunnittelusta toteutukseen. 

Kokosimme yhteen muutaman olennaisen seikan, joita taloyhtiö voi pohtia oviremonttia suunnitellessaan:

  • Tarpeen arviointi: Arvioi nykyisten ovien kunto ja tarve remontille. Onko tarvetta vaihtaa vain osa ovista vai koko taloyhtiön ovet? Vaikka osa ovista olisi hyvässä kunnossa, kannattaa huomioida, että etenkin vanhempia ovi saattaa olla huonosti saatavilla, ja yhtenäisen ilmeen saamiseksi on kannattavaa vaihtaa jokainen ovi. Niiden vaihtaminen kerralla on myös kustannustehokkaampaa, kuin uuden remontin tekeminen parin vuoden päästä.
  • Budjetointi: Laadi realistinen budjetti, joka sisältää ovien hankinnan, asennuksen, mahdolliset lisätyöt ja vararahaston odottamattomille kuluille.
  • Lupien ja määräysten tarkistus: Tarvitaanko rakennuslupaa tai muuta viranomaiskäsittelyä? Ammattilainen tietää ajankohtaiset säädökset ja lait, jotka vaikuttavat rakennustöihin tai kiinteistöjen kunnostuksiin.
  • Ovien valinta: Valitse ovet, jotka sopivat taloyhtiön ulkonäköön, ovat energiatehokkaita, kestäviä ja laadukkaita. Ovien tulisi olla kestäviä ja vaatia vähän huoltoa. Kiinnitä huomiota valitun materiaalin laatuun ja kestävyyteen. Pyydä tarvittaessa apua ammattilaiselta.
  • Toimittajan ja urakoitsijan valinta: Pyydä tarjoukset useammalta luotettavalta toimittajalta ja urakoitsijalta. Vertaa hintoja, laatua ja aikatauluja. Muista, että halvin ei ole aina paras vaihtoehto, ja selvitä tarkkaan, mitä hintaan sisältyy. Meillä saat aina läpinäkyvän ja selkeän hinnoittelun, etkä joudu pelkäämään yllättäviä lisäkuluja. 
  • Aikataulutus ja tiedottaminen: Tiedota taloyhtiön asukkaita hyvissä ajoin oviremontin ajankohdasta. Meillä Doorwaylla nosto-oviremontti saadaan suoritettua valmiiksi saman päivän aikana, ja teemme ajallaan sen, minkä lupaamme. Teidän tarvitse katsella ja sietää materiaalikasoja taloyhtiön pihamaalla pitkiä aikoja.

Taloyhtiön oviremontti suunnittelu – Paljonko se tulee maksamaan?

Taloyhtiön autotallien ja varastojen ovien remontointiin ei voi sanoa yhtä kiinteää hintaa. Kustannukset voivat vaihdella suurestikin riippuen monista eri tekijöistä, kuten alueesta, ovien koosta, käytetystä materiaalista ja remontin laajuudesta. 

Karkea hinta oviremontille on muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin per ovi. Yleensä hinta sisältää uuden oven hankinnan sekä sen asentamisen.

Jos ovien asennukseen tarvitaan esimerkiksi erityistä rakennusteknistä työtä, hinta nousee luonnollisesti. Monesti oviremontin yhteydessä halutaan uusia myös seiniä tai lattioita, joten jokainen remontti on myös kustannuksiltaan uniikki.

Paras tapa kartoittaa autotallien tai varastojen oviremontin hinta on pyytää tarjousta. Me Doorwaylla toteutamme taloyhtiöiden oviremontit ympäri Suomen.

Taloyhtiö autotallin oviremontti, nosto-ovi remontti

Taloyhtiön oviremontti – Onnistunut suunnittelu ja toteutus

Hyvä nosto-oviremontti perustuu tarkkaan etukäteissuunnitteluun. Meillä yhtäjaksoinen toteutus syntyy hyvällä yhteistyöllä suunnittelusta, tuotantoon, logistiikkaan ja asennukseen asti. Suunnittelemme remontin aina paikan päällä, ennen ovien hankkimista tai remontin aloittamista. 

Me teemme taloyhtiön autotallien nosto-oviremontit huippuvarustellun asennusautomme avulla. Nosto-oviremontti valmistuu kokonaisuudessaan yhden päivän aikana, ja kaikki remonttiin osallistuvat henkilöt ovat Doorwayn omia työntekijöitä. Panostamme vahvasti asentajiemme koulutukseen, ja siksi turvallisuus sekä työn laatu ovat aina taattuja.

Lisäksi meille on ensiarvoisen tärkeää olla täsmällisiä lupauksiemme suhteen. Toteutamme työmme aina sovitussa aikataulussa, joten teidän ei tarvitse sietää päiväkausia lojuvia materiaalikasoja taloyhtiön pihalla.

Mallimme on riskitön, eikä sisällä piilokustannuksia. Elinkaarikustannukset, eli ovien koko käytön ajalta koostuvat kustannukset, ovat matalimmat. Asiakkaanamme nautitte toimivista, laadukkaista ja kotimaisista tuotteista pitkään.

Nopein ja ammattitaitoisin taloyhtiön oviremontti – Doorway

Koskaan ei kannata tyytyä isännöitsijän kilpailuttamaan nosto-oviremonttiin, jossa vakiotoimittajat antavat tarjouksia, jotka eivät aina vastaa asiakkaan tarpeita puutteellisen osaamisen ja alihankintaketjujen takia. Me otamme huomioon kiinteistönne ja sen käyttäjien tarpeet kokonaisvaltaisesti. Varmistamme samalla, että kiinteistön arvo nousee merkittävästi.

Valitessanne Doorwayn nosto-oviremontin, saatte enemmän kuin pelkän remontin yhdellä sopimuksella – suunnittelusta avaimet käteen -palveluun ja huoltoon saakka 10 vuoden takuulla, joka kattaa myös kuluvat osat.

Meiltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia nosto-ovia, joista jokainen taloyhtiö löytää omia tarpeitaan vastaavan ratkaisun. Meiltä saat energiatehokkaat, tyylikkäät, turvalliset, ja taloyhtiön toiveiden mukaisesti räätälöidyt ovet, joille on myönnetty Avainlippu

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Tutustu nosto-ovimallistoomme.

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: