Taloyhtiön oviremontti edut – Mitä hyötyä siitä on?

Sisällysluettelo

Taloyhtiön oviremontti tuo lukuisia etuja, minkä vuoksi se on kannattava toimenpide. 

Taloyhtiöiden autotalli- ja varasto-ovet ovat usein jääneet vähemmälle huomiolle verrattuna asuintilojen ovien remontteihin. Kuitenkin myös näiden ovien kunto ja toimivuus vaikuttavat merkittävästi asumismukavuuteen, turvallisuuteen ja energiatehokkuuteen. 

Lue, kuinka oviremontti voi parantaa taloyhtiön autotalli- ja varasto-ovien turvallisuutta, energiatehokkuutta ja ulkonäköä – ja miksi Doorway on loistava valinta kivuttomaan, nopeaan ja laadukkaaseen nosto-oviremonttiin.

Taloyhtiö autotallin oviremontti, nosto-ovi remontti

Turvallisuuden parantaminen – Taloyhtiön oviremontti

Taloyhtiön oviremontilla saadaan aikaan useita hyötyjä, joista yksi on lisääntynyt turvallisuus. Asukkaiden ja heidän irtaimistonsa turvallisuus on tietysti aina tärkeintä, ja siksi taloyhtiön ovista kannattaa pitää hyvää huolta.

Vanhat ja kuluneet autotalli- ja varasto-ovet voivat aiheuttaa turvallisuusriskejä asukkaille ja heidän omaisuudelleen. Huonokuntoiset ovet voivat esimerkiksi jäädä jumiin tai sulkeutua odottamatta, mikä voi johtaa vahinkoihin ja pahimmillaan ikäviin loukkaantumisiin. Lisäksi vanhat ovet eivät välttämättä tarjoa riittävää suojaa murtovarkailta tai vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Oviremontin yhteydessä voidaan asentaa uudet, turvallisuusstandardien mukaiset ovet, jotka tarjoavat paremman suojan sekä asukkaille että omaisuudelle. Uudet ovet voidaan varustaa esimerkiksi murtohälyttimillä, automaattisilla lukituksilla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä, jotka lisäävät turvallisuutta entisestään.

Energiatehokkuuden lisääminen taloyhtiön oviremontilla

Vanhat autotalli- ja varasto-ovet ovat monesti huonosti eristettyjä, mikä voi johtaa kylmyyden ja kosteuden tunkeutumiseen sisätiloihin. Tämä puolestaan voi aiheuttaa lämmityskustannusten nousua ja sisäilmaongelmia, kuten homeen kasvua. 

Taloyhtiön oviremontin yhteydessä voidaan asentaa uudet, energiatehokkaat nosto-ovet, jotka parantavat lämmöneristystä ja vähentävät energiakustannuksia.

Energiatehokkaat ovet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niissä on tiivisteet ja eristys, jotka estävät kylmän ilman pääsyn sisälle. Näin ollen uusilla ovilla voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä lämmityskustannuksissa ja parantaa samalla taloyhtiön ympäristöystävällisyyttä.

Lue 12 vinkkiä nosto-oven hankintaan >>

Ulkonäön kohentaminen – Oviremontti taloyhtiöön

Autotalli- ja varasto-ovet ovat usein näkyvä osa taloyhtiön ulkoasua, ja niiden kunto vaikuttaa koko kiinteistön yleisilmeeseen. Vanhat, rikkoutuneet tai kuluneet ovet voivat antaa epäsiistin vaikutelman ja heikentää taloyhtiön arvoa. Oviremontilla voidaan parantaa merkittävästi kiinteistön ulkonäköä ja nostaa sen arvoa.

Uusissa ovissa on monia erilaisia materiaaleja, värejä ja tyylejä, jotka voidaan valita taloyhtiön ulkoasun mukaan. Lisäksi uudet ovet voidaan varustaa esimerkiksi ikkunoilla, jotka tuovat lisää valoa autotalleihin ja varastoihin, ja parantavat näin ollen myös tilojen käytettävyyttä.

Lue, miten valitset sopivan nosto-oven >>

Miksi valita nosto-ovi taloyhtiön autotalliin?

Nosto-ovi on ehdottomasti käytännöllinen, kestävä ja paras valinta taloyhtiösi autotallien oviksi. 

Nosto-ovi säästää tilaa autotallissa. Se nousee pystysuoraan ylös ja asettuu autotallin katon alle, jättäen molemmat sivut ja etualueen vapaaksi. Näin voit hyödyntää autotallin tilan tehokkaammin ja pysäköidä auton lähemmäs ovea. Pääset talliin helposti lumisellakin säällä, kun nosto-ovi aukeaa kätevästi ylöspäin. 

Nosto-ovi on käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Voit avata ja sulkea sen painikkeella, kaukosäätimellä tai jopa puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Tämä lämmittää mieltä erityisesti räntäsateessa tai paukkupakkasella, kun sinun ei tarvitse nousta autosta ulos avataksesi tallin ovet.

Nosto-oven voit räätälöidä itsellesi mieleiseksi. Saatavilla on runsaasti erilaisia värejä, materiaaleja, tyylejä ja varusteita. Autotalleistanne tulee helppokäyttöisyyden lisäksi myös todella tyylikkäitä. Tutustu nosto-ovien valikoimaamme täältä >>


Nosto-ovemme on aina valmistettu energiatehokkaaksi. Näin autotalli pysyy talvella lämpimänä ja kesällä viileänä – ja lämmityslasku maltillisena. Nosto-oveen saat toiveidesi mukaan käyntioven joko sisäänrakennettuna tai erikseen, mikä helpottaa autotallin käyttöä entisestään.

Taloyhtiö autotallin oviremontti, nosto-ovi remontti

Taloyhtiön oviremontti – kivuton, nopea ja paras nosto-oviremontti Doorwaylta

Kun taloyhtiö suunnittelee autotalli- ja varasto-ovien remonttia, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Doorway on kotimainen yritys, joka valmistaa, asentaa ja huoltaa laadukkaita nosto-ovia. Meidän asiantuntemuksemme ja palvelumme takaavat, että taloyhtiösi oviremontti sujuu kivuttomasti, nopeasti ja parhaalla mahdollisella lopputuloksella.

Me Doorwaylla tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia nosto-ovia, jotka sopivat erinomaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Meidän ovemme ovat turvallisia, energiatehokkaita ja tyylikkäitä, ja ne voidaan räätälöidä juuri taloyhtiösi toiveiden mukaisesti. Lisäksi meidän asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka takaavat asennuksen korkean laadun ja huolellisuuden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että autotalli- ja varasto-ovien remontti on erinomainen investointi taloyhtiölle. Se parantaa turvallisuutta, energiatehokkuutta ja ulkonäköä, mikä puolestaan lisää asukkaiden tyytyväisyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. 

Tee viisas sijoitus tulevaisuuteen, ja pyydä tarjous oviremontista jo tänään!

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Tutustu nosto-ovimallistoomme.

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: