Autotallin ovi – vinkit kestävän oven hankintaan

Sisällysluettelo

Autotallin ovi on autotallin tärkeimpiä ominaisuuksia, joka vaikuttaa sekä toiminnallisuuteen että ulkonäköön. Markkinoilta löytyy useita eri vaihtoehtoja autotallin oville, kuten pariovet, taitto-ovet ja nosto-ovet. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan ovien eroihin sekä siihen, mikä ovi on paras valinta autotalliisi.

Doorway-Autotalli-JPEG-JPEG-1003-scaled

Autotallin ovet – mitä eroa niillä on?

Autotallin ovi on yleensä käytössä jopa useampia kertoja päivässä, ja oven täytyy todellakin kestää käyttöä. Kun autotallia suunnittelee, tulee huomioida useita eri asioita, kuten autotallin koko ja käyttötarkoitus.

Autotallin käyttötarkoituksella on suuri vaikutus siihen, millainen autotallin ovi kannattaa valita. Sama pätee kuitenkin myös toisin päin: autotallin ovi vaikuttaa merkittävästi siihen, millainen lopputulos autotallisi on.

Lue, mitä autotallia suunnitellessa tulee ottaa huomioon >>

Autotallin pariovi

Pariovet ovat yleinen valinta autotallin oveksi. Ne avautuvat keskeltä ja tarjoavat leveän sisäänkäynnin autotalliin. Pariovet sopivat hyvin tilanteisiin, joissa tarvitaan suurta oviaukkoa esimerkiksi usean auton talliin. Kuitenkin pariovien haittapuolena on, että ne vaativat paljon tilaa avautuakseen ja voivat olla hankalia käyttää ahtaassa tilassa.

Talvisin joudut lapioimaan lumet kunnolla, jotta ovet mahtuvat aukeamaan ja saat autosi talliin. Tuulisella säällä riskinä on, että ovi heilahtaa tuulen mukana auton kylkeen.

Lue lisää: Pariovi vai nosto-ovi autotalliin?

Autotallin taitto-ovet

Taitto-ovet ovat toinen vaihtoehto autotallin oveksi. Ne koostuvat useista osista, jotka taittuvat sisään ovea avattaessa. Taitto-ovet tekevät tilankäytöstä tehokkaampaa, ja autotalliin pääseminen on helpompaa kuin pariovien kanssa. Taitto-ovet voivat kuitenkin olla alttiita vaurioille ja ne vaativat säännöllistä huoltoa pysyäkseen toimintakunnossa.

Autotallin nosto-ovi

Nosto-ovi on suosituin ja käytetyin vaihtoehto autotallin oveksi. Se koostuu yhdestä tai useammasta vaakapaneelista, jotka nousevat ylös avattaessa ja laskeutuvat alas suljettaessa. Nosto-oveen on mahdollista yhdistää myös käyntiovi, josta on helppo liikkua sisään ja ulos ilman autoa. Käyntioven voi rakentaa myös erikseen.

Autotallin nosto-ovet tarjoavat monia etuja, jotka tekevät niistä kannattavan valinnan:

  • Tilansäästö: Nosto-ovi toimii pystysuunnassa, mikä tarkoittaa, että se ei vie tilaa autotallin sisä- tai ulkopuolelta avautuessaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos autotallisi on pieni tai sinulla on rajallinen tila pääsisäänkäynnin edessä.
  • Helppokäyttöisyys: Nosto-ovet voidaan varustaa automaattisella avaustoiminnolla, mikä tekee autotalliin ajamisesta ja sieltä poistumisesta nopeaa ja vaivatonta. Kaukosäätimen tai seinäkytkimen avulla voit avata ja sulkea oven helposti ilman, että sinun tarvitsee poistua autosta.
  • Energiataloudellisuus: Nosto-ovet tarjoavat hyvän eristystason, mikä auttaa pitämään autotallin lämpimänä kylminä talvipäivinä, ja viileänä kuumina kesäpäivinä. Hyvä eristys auttaa myös säästämään energiaa ja vähentää lämmitys- tai jäähdytyskustannuksia.
  • Turvallisuus: Nosto-ovet on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan turvallisuutta autotallillesi. Ne valmistetaan yleensä kestävästä teräslevystä tai alumiinista, jotka kestävät iskuja ja suojaavat autotalliasi säävaurioilta. Lisäksi nosto-ovissa on usein lukitusjärjestelmä, joka lisää turvallisuutta ja estää luvattoman pääsyn autotalliisi.
Doorway-Autotalli-JPEG-1033

Autotallin ovi hinta – Mitä autotallin ovi maksaa?

Autotallin ovia on useita erilaisia, ja useampia ovia on mahdollista ostaa sekä uutena että käytettynä. Mitä autotallin ovi sitten maksaa?

Autotallin oven hinta riippuu tietysti aina siitä, onko ovi valmistettu sinulle mittatilauksena vai löytyykö se valmiina mallistosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, avautuuko ovi manuaalisesti vai sähköisesti, sekä kuuluuko oven asennus hintaan, vai suoritatko asennuksen itse.

Uuden autotallin oven hinta on tyypillisesti useista sadoista euroista tuhansiin euroihin.

Doorwaylla nosto-ovet valmistetaan aina mittatilauksena, kestävistä ja kotimaisista materiaaleista, ja nosto-oven hintaan vaikuttavat aina varusteet, kuten käyntiovi, ikkunat, etäohjaus tai erikoisväri. Mittatilauksena valmistettu autotallin nosto-ovi asennettuna maksaa Doorwaylla alkaen 1700 euroa.

Autotallin ovea valitessa, on tärkeää panostaa laatuun. Hyvälaatuinen autotallin nosto-ovi kestää parhaimmillaan vuosikymmeniä, kun taas halpa ja huonolaatuinen tulee monesti lopulta kalliimmaksi kuin laadukas nosto-ovi.

Nosto-oven todellinen hinta – 12 vinkkiä hankintaan >>

Autotallin ovi – panosta parhaaseen!

Autotallin oven hankintaa kannattaa ajatella sijoituksena tulevaisuuteen. Kun panostat kerran parhaaseen mahdolliseen laatuun, vältyt huolloilta ja oven uusimiselta. Siksi laadukas nosto-ovi on paras vaihtoehto autotallisi oveksi.

Millainen on laadukas nosto-ovi? >>

Nosto-ovia on saatavilla eri väreissä, malleissa ja pintakäsittelyissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan autotallin oven. Voit myös valita erilaisia lisävarusteita, kuten ikkunoita tai koristelistoja, jotka parantavat autotallin ulkonäköä ja lisäävät sen arvoa. Laadukkaan nosto-oven pinta kestää vuosia hyvännäköisenä, eikä kärsi sääolosuhteista tai käytöstä.

Nosto-ovet valmistetaan yleensä kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden. Ne eivät vaadi paljon huoltoa säilyttääkseen hyvän toimintakunnon vuosien ajan, mikä tekee niistä taloudellisen ja huoltovapaan valinnan autotallin oveksi.

Kun valitset nosto-oven, varmistat itsellesi kestävän, laadukkaan ja mielekkään käyttökokemuksen vuodesta toiseen.

Lue lisää: Milloin on aika uusia autotallin ovi?

Kotimaista ja kestävää – Autotallin ovi Doorwaylta

Doorwayn nosto-ovet valmistetaan kestävistä, kotimaisista materiaaleista, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden. Meillä autotallin ovet on suunniteltu vastaamaan vaativiakin tarpeita, ja saat nosto-oviin aina kauttamme 10 vuoden takuun kotitalouskäytössä.

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan nosto-oven ja tarjoaa asennuspalvelun, joka varmistaa oven tehokkaan ja turvallisen asennuksen. Doorwayn nosto-ovet takaavat siis paitsi toiminnallisuuden ja turvallisuuden, myös kauniin ja arvonsa säilyttävän lopputuloksen.

Yksi tärkeimmistä ja elämää helpottavista autotallin varusteista on autotallin ovi. Jos haluat pitkäikäisen sekä helppokäyttöisen oven autotalliisi, kannattaa kysyä aina vaihtoehtoinen tarjous nosto-ovesta Doorwaylta. Doorwaylla autamme kaikkia asiakkaita löytämään parhaan oviratkaisun, joka on helppokäyttöinen ja kestää aikaa. Nosto-ovimallistomme löydät täältä >>

Doorwaylla olemme asentaneet yli 30 000 ovea ympäri Pohjoismaita ja toteuttaneet yli 5 000 autotallin oviremonttia. Asennamme uudet ovet ja teemme remontin päivässä. Huollamme myös kaikki nosto-ovimerkit ja mallit.

Jätä tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle tarjouksen. Meiltä saat myös edullisen, sinulle sopivan, korottoman rahoituksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avainsanat:

Jaa: